Vennétek termékeket magyar webáruházból, amit a Temuról is könnyen be lehet szerezni? (tudásbázis)
Hol árulnád?
Mert ha a falunapon egy standnál, még akkor is kicsi a választék. Webáruházad van? Gyanús lenne, hogy csak ennyi temék van. Külön-külön meghirdeted (pl.marketplace)? Lealkudnák az árát.
Folytathatnám.
Manapság az ember 5x megnézi, honnan vesz bármit. Rá lehet jönni, hogy honnan vannak a termékeid.
Mondjuk, ha nekem hajgumira van szükségem bemegyek a DM-be vagy Rossmannba és veszek egy csomaggal. Majdnem kizárólag csak olyan dolgot rendelek neten, amit egyébként nem tudnék fizikai boltban elérni.
Nem tudsz vele versenyezni. Szerintem a vinted is azért döglődik, mert a Temu olcsó, gyors, szállítási költség sincs, és ha valami nem tetszik, visszaküldöd, visszakapod az árát.
Épp most kaptam egy nagyon szép fekete, bőr hátizsákot, valóban bőrből van és nagyon jó minőségű. Fele annyiba sem került, mint az olasz webshopról rendelt sötétkék.
Nem. A temu-ról sem vásárolok.
Azért ilyen kis mennyiséggel kereskedni... hol fogod árulni? Többe kerül a leves, mint a hús.
Ha hivatalosan akarod csinálni, akkor valami vállalkozóit ki kéne váltani.
Nagyobb készletet tartani és nem csak bizsuból.
Piacokra, vásárokba, rendezvényekre járni.
Szerintem nem az a kérdés, amivé lényegült a cím.
Tárgyakat hol árulnád? Ismeretségi körben vagy jófogáson, vaterán, marketplacén?
Te mu lya!
Nem.
Megrendelném a temutól.
Egyszerűbb.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Híres, nevezetes dolgok, események
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Tudsz örülni az apró dolgoknak?