Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vennétek termékeket magyar webáruházból, amit a Temuról is könnyen be lehet szerezni? fórum

Vennétek termékeket magyar webáruházból, amit a Temuról is könnyen be lehet szerezni? (tudásbázis)

tegnap 11:16
Nem akartam fel rakni sehova se hogy eladó
tegnap 11:16
és még else kezdtem csak érdeklödtem
tegnap 11:15
Nincs online felületem mert csak gondolkoztam meg kérdeztem hogy lehete
17. secret8 (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnap 09:50

Hol árulnád?

Mert ha a falunapon egy standnál, még akkor is kicsi a választék. Webáruházad van? Gyanús lenne, hogy csak ennyi temék van. Külön-külön meghirdeted (pl.marketplace)? Lealkudnák az árát.

Folytathatnám.

Manapság az ember 5x megnézi, honnan vesz bármit. Rá lehet jönni, hogy honnan vannak a termékeid.

Mondjuk, ha nekem hajgumira van szükségem bemegyek a DM-be vagy Rossmannba és veszek egy csomaggal. Majdnem kizárólag csak olyan dolgot rendelek neten, amit egyébként nem tudnék fizikai boltban elérni.

16. Regin_a (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnapelőtt 15:23
Mindenki kicsiben kezdte, talán a leggazdagabb magyar 100 közé is bejuthatsz
15. michelle.r (válaszként erre: 11. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 14:29
Jó, ezzel nem. De feltételezem, ez a pár darab csak a piackutatást szolgálja. 😉
14. michelle.r (válaszként erre: 13. - Kérdés1)
tegnapelőtt 14:28
Próbáld ki, mit veszítesz? Annyiért, amennyiért megveszed, biztosan meg tudsz szabadulni tőle.
tegnapelőtt 14:12
Le írom hogy mire gondoltam dolgozok ...helyen ott árusitanám és kezdésnek akarok elöb pár darabot mig be indul a dolog és egy kicsivel adnám többért és majd kialakulna az ára
tegnapelőtt 12:48
Nem, megrendelem én a Temuról, eddig mindennel elégedett vagyok,legyen az ruha, ékszer, táska,konyhai dolgok stb.
11. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - Michelle.r)
tegnapelőtt 12:23
Szerintem ezzel a kemény 15 darab termékkel nem is a versenyt próbálná felvenni :D
10. michelle.r (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnapelőtt 12:19

Nem tudsz vele versenyezni. Szerintem a vinted is azért döglődik, mert a Temu olcsó, gyors, szállítási költség sincs, és ha valami nem tetszik, visszaküldöd, visszakapod az árát.

Épp most kaptam egy nagyon szép fekete, bőr hátizsákot, valóban bőrből van és nagyon jó minőségű. Fele annyiba sem került, mint az olasz webshopról rendelt sötétkék.

tegnapelőtt 12:15
Biztos, hogy nem, sőt, kifejezetten ideges leszek, amikor kapom a reklámokat ezekről a magyar webes üzletekről ahol az aliexpress-es meg temus pár száz forintos termékeket árulják több ezer forintért. Mindenre rá kell keresni a google lens-el, még a kézművesnek, orvosi acél/arannyal futtatott ékszernek is, mert 10-ből 9-szer töredék áron meg lehet rendelni. A múltkor kézzel festett sálakat ajánlott, még a termékfotó is ugyanaz volt. És nem hiszem, hogy az aliexpress-es több ezer db-ot eladott termék lett volna a magyar kisbolt utánzata, hanem sajnos fordítva.
8. srcrss (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnapelőtt 12:13
Nem. Milyen karkötők, gyűrűk, nyakláncok? Nem hordok bizsut.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnapelőtt 12:00

Nem. A temu-ról sem vásárolok.

Azért ilyen kis mennyiséggel kereskedni... hol fogod árulni? Többe kerül a leves, mint a hús.

Ha hivatalosan akarod csinálni, akkor valami vállalkozóit ki kéne váltani.

Nagyobb készletet tartani és nem csak bizsuból.

Piacokra, vásárokba, rendezvényekre járni.

tegnapelőtt 11:46

Szerintem nem az a kérdés, amivé lényegült a cím.

Tárgyakat hol árulnád? Ismeretségi körben vagy jófogáson, vaterán, marketplacén?

tegnapelőtt 11:27
Nem!
tegnapelőtt 11:26

Te mu lya!

Nem.

3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnapelőtt 11:18

Megrendelném a temutól.

Egyszerűbb.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnapelőtt 11:13
Nem.
tegnapelőtt 11:11
Vennétek emberektől temu dolgokat (nem olyan nagy dolgokat) (hajgumi csatok karkötők fülbevalók gyűrűk kitűzők nyakláncok) ilyenekre gondoltam hogy rendelek belőle mondjuk három hajgumit három nyakláncot három csatot három gyűrűt három fülbevalót és ezeket árulnám

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook