Hólyagtumor műtét után mennyi ideig tartanak táppénzen? (beszélgetés)
Én csak területi ellátási kötelezettség (TEK) kifejezéssel találkozom. Ugye sokáig volt ez, azonban most az e-beutalóval bárhová lehet foglalni, ahol korábban kapunk időpontot. Nem igazán világos, hogy akkor most a TEK megszűnt-e, vagy csak Egészségablakosok részére, miért is lenne bármiről normális tájékoztatás. Az világosan látszik, hogy akik rendeleteket hoznak, abban a szakmában sosem dolgoztak.
Mert aki igen, egy új agymenésnek 2 perc alatt átlátja a hibáit.
Én nem értek hozzá. Amit láttam, olyan volt, mint egy hydra. Asszem azt jelenti, hogy nem beépülve a falba, hanem kitüremkedve abból, egy ponton rögzül hozzá.
Mindenesetre a doki azt mondta, hogy a műtét után egy hólyagot átmosó kemó lesz még aznap.
Köszönöm!
Remélem.
Annak idején a Honvéd a hivatasosok es a szerveknél dolgozók ellátására volt. Ma már nem, de ellátnak ott.
Elvileg hűdeelit de én még csak ezt sem gondolom. Igaz, sosem voltam kiemelt vendégük luxuslakosztályban.😀
Az SM-el a kistarcsai kórházba járok, szerintem ha minden osztály olyan, mint a neurológia, akkor az is egy kiváló kórház.
Édesapámnak volt, műtét előtt azt mondták neki biztos rosszindulatú, nem volt az.
Jó egészséget kívánok Neked!
A fene tudja!
Mi az Uzsokiba tartozunk területileg, de nagyon nem szeretjük.
Ezért mentünk a férjemmel Budakeszire, illetve a SOTE-ra járunk, bár már összevonták nagy részét a kórházaknak a SOTE alá. Lehet, hogy ezért nem tiltakoznak, ha máshová megyünk;)
Hát ez az igényjogosultság teljesen kiakaszt!
Ott voltunk néhányszor SBO-n és mindig azt kérdezték, hogy igényjogosult?
Mondtam, hogy fogalmam sincs mi az, így valószínű, hogy nem:DDD
Hát a fene tudja. Majd a szövettan megmondja.
Egy eü-s ismerős aszonta, ott általában olyan van.
Hát az első a Honvéd volt, igényjogosultként a második meg a területi, ahova a HO adott beutalót.
Amúgy nem tudom, milyen lehetőségek lehetnek.
Nos. Megvan az időpontom.
Nem jó, de nem is tragikus.
07.22.
Hát meglátom.
Jó sokan vannak.
Amúgy ti mit csinálnátok, ha esetleg időközben a másik helyről jelentkeznének?
Jó, úgysem fognak, szerintem jól berakták az ambuláns lapomat az irattárba.
Na most az van, hogy voltam a haziorvosnál, aki fejcsóválva ciccegett, hogy ezt mar rég meg kellett volna csinálni, nem normalis, hogy "műtétről majd telefonon értesítjük" .
Adott egy beutalót az irgalmasrendibe és mondta, hogy oda most menjek is.
Szóval megyek.
Viszont nem lacafacázott. Azt írta, rosszindulatú. 🙄
Te érted, ez a lényeg.
;)
Amúgy köszi ♥
Barátnőmnek tavaly Tüdődaganat műtétje volt. Robottechnikával műtötték.
Daganat kivétel/tüdőcsonkolás.
2 éjszakát volt bent.
További ajánlott fórumok:
- Ki mikor mondta meg a munkahelyén, hogy terhes, hogy fogadták, és mikortól van táppénzen?
- Ha táppénzen vagy nem jár gyes?
- Igazságtalannak tartom, ha a párom beteg és táppénzen van...
- Közcélú munkásként hetente kaptam fizetést, de most táppénzen vagyok, akkor is adják hetente a táppénzt?
- A munkáltató tudhatja-e, hogy milyen betegség miatt voltam táppénzen? (Ha igen honnan?)
- Van valaki itt a Tesco-tól aki hosszú táppénzen van, vagy gyesen?