Te hol és hogyan ismerkedtél meg a pároddal? (beszélgetés)
EGy varrodában. Épp könyvelőt keresett. 1 évig dolgoztam neki. Tisztességesen megfizette a munkámat. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy egyszer a párom lesz. A barátnőm tett néhány megjegyzést ezzel kapcsolatban, de én hallani sem akartam róla. Talán azt is mondtam, hogy akkor sem kellene, ha az egyetlen hapi lenne a világon.
Már 2 éve együtt élünk. :P
Mi is discoban ismerkedtük meg, 1997-ben. Odajött hozzám, és elkezdett bámulni, nyomult, hogy menjek vele táncolni. Először nem igazán tetszett a dolog, de végül beadtam a derekam. Táncikáltunk, aztán kimentünk beszélgetni. Hazaindulás előtt elkérte a számomat, én gyorsan elhadartam neki - gondolva, hogy úgysem jegyzi meg - de persze nem így történt, másnap este csörgött a telefonom, Ő hívott. :)
A további néhány hétben minden este felhívott, mert nyaralni mentek a barátaival, így találkozni nem tudtunk. Amikor hazajöttek, első dolga volt randizni hívni. Nagyon jó kis találka volt. Ezután már minden ment simán.
Akkor este, amikor megismertem, meg sem fordult a fejemben, hogy Ő lesz a férjem. Nem bánom, hogy végül az lett. :)
Szerintem miénk a leggazdaságosabb kapcsolat!Én diák vagyok,és a Tescoba jártam dolgozni mindig az édesség osztályon dolgoztam diáként:-)Egyik este megláttam,és valamit éreztem!azt,h nekem ő kell:-)aztán megszólitottam kosarazol?mivel én 178 cm vagyok és sokszor kérdezik:-)Ő meg 197 cm magas vissza szólt,hogy nem aztán én kis hős mentem hozzá az első szünetbe és kérdeztem cigizel?mire ő nem nah akkor már sok volt és azt mondtam ok aztán következő szünetbe már ő kérdezte meg,h megyek e vele kajálni onnantól kezdve mindig együtt voltunk ,és azóta is!Szép kis tesco gazdaságos kapcsolat maradt!:-)))))))
Mi discóban ismerkedtünk meg,nagyon sok szemezős este után.Hónapok teltek el,mire nagy nehezen odajött hozzám és felkért táncolni:)Az esküvői dvd-nkre is felkerült ez a szám:)Szolnoki P.-Auth Cs.-Féltelek.Aztán a lassú után kihívott beszélgetni.Persze fülig érő szájjal mentem utánna.A többi meg jött magától.4 év után eljegyeztük egymást,a 7.évben összeházasodtunk.Most pedig az első kisbabánkat várjuk:)
egy közös ismerősünkön keresztül az albérletükben
egy nagyon sznob helyen
Mindketten akkor jartunk ott eloszor. Es utoljara.
Mar indultam mashova, amikor leszolitott.
egy nagyon sznob helyen
Mindketten akkor jartunk ott eloszor. Es utoljara
első látásra szerelem!!!apukámmal kollégák voltak,aztán járt hozzánk kávézni a kis édes:))és akkor mint egy villám csapás...tudtam hogy ő az igazi..és még mindíg nagyon szeretem
2000 majálisán az erdőben.Nagyon magányos voltam, ő meg egyszer csak odaült mellém.Én meg viszonzásul feleségül mentem hozzá és szültem 2babát.
én a neten,és másfél hónapot vártam a találkozóra..összejött..azóta is együtt vagyunk!!!szeretem!!! (L)
Mi is így kerültünk össze, csak mi 13 éve és 10 éves házasok leszünk.
Az utcan- hat ez nem valami sikkes, de nem kell rosszra gondolni. :)
Buliban anno 22 éve elszeretett az akkori fiúmtól, és én hagytam hogy elszeressen,20 éve vagyunk házasok.
Volt egy "barátnőm", az ő párja volt akkor, de a lány folyamatosan csalta őt, ezért szakítottak! Mivel nagy volt a bánata, összehoztam a nővéremmel! Mivel munkát kerestem, ő készségesen beprotezsált hozzájuk, így a nap "24" órájában eggyütt voltunk! Tudta hogy nincs senkim, hát bemutatott az öccsének, ezután következtek a közös randik, amiről egyre sűrűbben kihagytuk a "fiatalokat"!Végül is mind a ketten bevallottuk, hogy nem estünk szerelembe (legalább is nem beléjük ), így megtörténtek a nagy szakítások. Nem jöttünk össze rögtön( a család így tudja :)) ), ennek ellenére nagy volt a morgolódás mind két család részéről! Három hónap eggyüttjárás után, bevitt a Városházára és bejelentkeztünk esketésre!(Nem, nem kérte meg a kezem!!) Mondván :ha már itt vagyunk nem íratkozunk fel a "listára"? Én meg : Hát legyen!
Ez a szerelmünk kezdetének rövid története:)))
Sziasztok.7 éve és 2 hónapja vagyunk 1 ütt.Én a haverjával jártam elötte.Szép lassan 1 másba szerettünk.aztán felhivtuk 1 ütt a srácot.Bocsi de 1 másba szerettünk,elvesztetted a barátodat,és a barátnődet is.Azóta azért már megbékélt velünk:))))
Én a páromat a testvéremen keresztül ismertem meg. A tesóm katonatársa volt. Az első találkozás túl jól sikerült. Este már moziban voltunk.
Akkor még volt két hét a leszerelésig. Az idő alatt kb. négy levelet váltottunk. A többi már történelem. Ma már 20 éves házasok vagyunk.
Ez egy éve volt, ÉS AZÓTA NAGY ÉS IGAZI SZERELEMBEN VAGYUNK!!!!!!!!!!!:)))))))
Hát érdekes egy postán ismerkedtünk meg, mert én mentem egyik haveromhoz mert vittem neki katalógust és akkor ott volt Ő.Elkezdtünk beszélgetni, én mindig beszélek és utána sokszor találkoztunk, rengeteget beszélgettünk!!!!:)))))NAGYON MEGÉRTE A POSTÁRA MENNEM!!!!!!!!!!:))))))))
ezért kérdezem:) Bár 2-3 hét nem sok idő..de akkor is érdekes történet:)
Elég rövidke volt mind két "kapcsolat", 2 és 3 hét!Ennek ellenére nem kis családi botrány lett belőle amikor szakítottunk a tesókkal,és kitudódott a miértje! :)))
Uhhh de ciki még mindig vissza gondolni erre :)))
Ezt hogy sikerült összehoznotok a tesóitokkal?:)
2004. augusztus. Konditeremben. Ő edzett én a batátnőmhöz jártam be. Egy idő után úgy éreztem, azért megyek, hogy vele találkozzak.
1997-ben, ő az én nővéremmel járt, én pedig az öccsével, közben egy munkahelyen dolgoztunk. Szerveztük a közös randikat, de idővel már csak kettőnknek szóltak ezek a légyottok.1998-ban házasodtunk össze, azóta is tart a nagybetűs szerelem!Ja, és remélem jövőre már babánk is lesz:)))
2004ben.. 1 szórakozóhelyen találkoztunk elösször.. de elötte egy barátom egymásra akart sózni minket, és mindketten csak legyintettünk rá hogy annak a srácnak nem lehet jó pasi haverja...(és fordítva) :) Persze a bulira sikrül nem egyedül el mennem:):S
Azóta se tudom eldönteni, hogy ez szerelem első látásra volt, vagy csak azért emlékszem így mert sokat ittam:) Mindenesetre azóta is boldogok vagyunk és elválaszthatatlanok:)
Discoban. Idősebb mint én , sokáig csak barátok voltunk. Szerelem volt első látásra. Lassan hét éve, hogy együtt vagyunk.Testi lelki társak vagyunk.
1999-ben mint a filmeken,mert akkor költöztem le vidékre,és a házat kellett rendbe hozni.Az egyik ismerösömet kérdeztem meg tud-e valakit ajánlani,aki nem iszik,és normális,nem vágja át az embert.Ajánlott,és már 6 éve eggyütt élünk.
További ajánlott fórumok: