Te hogy készülsz a tavaszra? (beszélgetés)
2009. márc. 3. 19:00
A jövőhéten már kezdem.
Az ablakokat takarítom meg a függönyöket cserélem le.
Ha bent kész vagyok a tavaszi nagytakarítással,jöhet a kert,balkonládák,sok-sok virág!
5. Franc22
2009. márc. 1. 14:27
Ilyenkor kezdem beszerezni a vetőmagokat. Az új virágokat, amik majd a balkonládát fogják ékesíteni
4. szuszika 86
2009. márc. 1. 13:05
na igen a tavasz egy nagyon jo dolog:)én ilyenkor mindig energikusabb vagyok! imádom:)jo kertészkedést a jövöben::)9
3. Alexa77
2009. febr. 28. 14:44
Sziasztok! Én leginkább a környezetemet igyekszem tavaszváróvá varázsolni. Ma pl. kipucoltam az ablakokat, kimostam a függönyöket, világosabb terítőt, függönyt stb. használok az étkezőben, de már nagyon tervezem a kertészkedést is. Elképzeltem, a teraszokon milyen virágok lesznek ládában, mit ültetek a kertbe, stb. Olyan jó már ezekkel a dolgokkal foglalkozni! :-)
2. Kiss Ildikó (válaszként erre: 1. - Szuszika 86)
2009. febr. 28. 13:00
Szia! Én megéreztem tegnap a tavasz szelét. Most is süt a napocska nálunk :-)
Vettem tegnap 5 féle teát és mától iszom.
Jól látod! Készülni kell a tavaszra. A szervezetünk most újul meg. Nem mindegy mit eszünk. Például húsvétig tilos a disznóhús!!!
Lassan kezdődik a kertészkedés, már nagyon várom :-)
1. szuszika 86
2009. febr. 28. 12:37
Én jomagam,tavaszi vagyok.Imádom mert az ember felfrissül,ilyenkor nálam megnö a sport arány,és a ruhatáram is bövül!
További ajánlott fórumok:
- 2011 tavaszra tervezett babaprojekt
- Hogyan készülsz az adventi ünnepekre?
- Hogyan készülsz/készültél fel a terhességre?
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Az első randira hogy készülsz?
- Mitől lehet, hogy a tujám levelei egyik napról a másikra elkezdenek bebarnulni, leszáradni? Tavaly is ugyanez volt, de tavaszra helyrejött.