Te hiszel abban, hogy az átok "fog"? (beszélgetés)
Én csak egy esetre utaltam. Több más dolog is történt.. És a tesómnak az 1 éves fia halt meg..
Sokáig szenvedtek, és meg voltak győződve, sőt inkább a sogornőm hogy őt valaki elátkozta.. Volt jósnőnél is.. Aki megállapította hogy így van.. És utána adott neki feledatokat hogyan kell megtörnie az átkot.. Ö persze meg is csinálta. DE egy idő után belátta hogy inkább egy jó orvoshoz kellene fordulnia..5 év telt el.. Nem sikerült teherbe esnie.. De egy kiegyensúlyozott életvidám nő. Nem gyötri tovább magát rajta.. Sőt nálunk rengeteg a baleset is, nem egy rokonommal is több szerencsétlenség történt.
De nem hiszem hogy azért mert mindannyian elvagyunk átkozva..
Jajj...!
Hol lehet ilyesmire engedélyt kérni?
Én nekem is kijárt már bőven a szerencsétlenségből.
És sajnos már kisbabát is elveszítettem.. És a testvéreimmel is hasonló dolgok történtek.. Nem hiszem hogy azért történt mert valaki megátkozott..Volt akik mondták, de egy szavukat sem hittem.. Én a sorsban és hogy még sok jó dolog vár rám.. És tényleg lányok nem szabad ilyen dolgokon agyalnatok, mert csak rosszabb lesz. A düh nem tesz jót a szívnek.. Higyetek magatokban.
A pro igen a kontra nem???
Ez nagyon egyoldalú egyenlet így nem gondolod??
/Nem kötekedésként mielőtt rosszra gondolnál,csak próbálom megérteniitt a mezsgyén a hullámmal haladókat:)/
NA, most ez egy olyan dolog amit már nem lehet se kideríteni, se bizonyítani, de honnan tudod, hogy két hét múlva nem jöttek volna helyre amúgy is a dolgaitok?
Sehonnan, ezt már nem lehet kideríteni, ahogy azt sem, hogy valóban az "átoklevétel" segített nektek!
Az a lényeg, TE mit hiszel!
Ha elhiszed hogy elátkozott vagy, az vagy! Ha nem, akkor nem! :)
Ha nem hiszünk, nincs minek visszahullnia.
:)
Istenben hiszek, nem átkokban, de hiszem azt is, hogy a kimondott szónak ereje van, lelkünk egy darabkáját adjuk bele, a rosszindulatunk és az utálatunk másokban rossz érzést kelt.
Fekete mágiában, tulajdonképpeni átkokban, rontásokban etc.-ben nem hiszek.
"Antal József miniszterelnök jósnöje"
Ügyes nem mondom. Nehéz is ellenőrizni...
A témához csak annyit,hogy engem egy nem az idén lebarnult öreg "nénje" átkozott meg,mert nem engedtem neki jósolni,hogy lelejmoljon.
Elkezdett a saját nyelvén megátkozni,mire köptem egyet.
Na,erre magyarul kezdett kiabálni,hogy na már ezt is mindenki tudja,hogyan lehet az átkukat hatástalanítani....nem tudom....
További ajánlott fórumok:
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Hiszel abban, hogy ha valakit baleset ér, az egy jel, hogy "rossz úton jár"?
- Segítenétek abban, hogy jól odamondjátok nekem?vNem sértődök meg semmin!
- Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra?
- Hiszel abban, hogy Jézus létezett?