Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te hiszel a sorsban? fórum

Te hiszel a sorsban? (beszélgetés)

1 2
56. srcrss (válaszként erre: 55. - Ruslan)
ápr. 19. 14:27
Így már értem. Köszi.
55. Ruslan (válaszként erre: 54. - Srcrss)
ápr. 19. 14:05
Nyilván nem biztos így van, ez csupán lehetőség, amiről olvastam valahol. Arra gondoltam, hogy nem feltétlen az lehet a fontos, hogy ki teljesíti be az adott történést a jövőben, de annak meg kell történnie.
54. srcrss (válaszként erre: 53. - Ruslan)
ápr. 19. 09:41

"ha másvalaki éli meg önszántából"

Ezt nem értem.

53. Ruslan (válaszként erre: 1. - Srcrss)
ápr. 18. 22:43
Leírom miben hiszek inkább. Racionalista típus vagyok, egyértelműen nem hiszek semmiben, csak ha száz százalékos. Úgy gondolom a sors előre meg van írva. Talán lehet esély változtatni rajta, ha másvalaki éli meg önszántából. Ahhoz, hogy működjön a rend, mindennek összefüggésben kell lennie.
52. Ocelot2 (válaszként erre: 44. - Amaunet)
ápr. 18. 19:23
Ráadásul férfi volt, úgyhogy szerintem a felesége írta neki a bevásárló listára, csak nem találta.
51. Ocelot2 (válaszként erre: 43. - Globus)
ápr. 18. 19:21
Ez is jó történet :)
50. fatalista (válaszként erre: 1. - Srcrss)
ápr. 18. 18:04

Csak abban hiszek!

"Nem mi forgatjuk a kereket idelenn a Földön, mi csak megtesszük a számokat." (Az eastwicki boszorkányok)

49. Lady Lavender (válaszként erre: 37. - Srcrss)
ápr. 18. 16:35
5perdze, mert már leirtam
48. tien (válaszként erre: 47. - Srcrss)
ápr. 18. 14:53
🤗
47. srcrss (válaszként erre: 45. - Tien)
ápr. 18. 14:35
Köszi, hogy leírtad.
46. tien (válaszként erre: 45. - Tien)
ápr. 18. 14:05
Ja ,és én vagyok a családban a legelb@szottabb.
45. tien (válaszként erre: 33. - Srcrss)
ápr. 18. 14:04

Mikor megszülettem felmerült az örökbeadás mint lehetőség.

De Anyu úgy gondolta ,hogy majd ügyesen felnevel egy apa jelölttel.

Hozzáment Apuhoz és lett három gyönyörű és tehetséges testvérem.

Majd nekik gyerekei ,akik szintén csodálatosak.

Tehát meg kellett születnem!!

44. Amaunet (válaszként erre: 42. - Ocelot2)
ápr. 18. 09:44
Ez szerintem belemagyarázás egy teljesen hétköznapi, mindennapos bolti jelenetbe.
43. globus (válaszként erre: 42. - Ocelot2)
ápr. 18. 09:39
Eurofamilyben vettem a tekerős kávéízesítő barnacukrot. Pénztárnál mondja egy nő, éve keresi, sehol nem talál 😄
ápr. 18. 09:26
Napi sors vagy véletlen? Nemrég voltam a boltban. Vettem pár dolgot meg egy zacskó szeletelt mandulát. Aki a sorban előttem volt, meglátta a kosaramban a szeletelt mandulát, és kérdezte, hogy azt honnan vettem el. Megmutattam neki, és még pont egyet talált ott. Azért nem gyakori ,hogy egy valaki pont szeletelt mandulát akar venni.
41. Sirga (válaszként erre: 1. - Srcrss)
ápr. 18. 08:33
Így, mint sors, nem hiszek benne. Hiszem, hogy mindennek oka van, és nincsenek véletlenek. :)
40. Shukran (válaszként erre: 1. - Srcrss)
ápr. 18. 07:22

Én hiszek a véletlenekben.

Életem során gyakran előfordultak ilyenek, a legváratlanabb

estekben bukkantak fel, és meghatározó módon alakították a sorsomat.

39. libikóka (válaszként erre: 31. - Srcrss)
ápr. 18. 06:49

Őszintén reméltem:)

Bár így sem kellemes.

38. Ocelot2 (válaszként erre: 35. - Srcrss)
ápr. 18. 06:32
Igen, az ilyeneket nehéz véletlennek hinni, de lehet ,hogy mégis az. Végül is két repülő ütközésére is kevesebb az esély mint a lottó ötösre és sajnos mégis előfordult már.
37. srcrss (válaszként erre: 23. - Lady Lavender)
ápr. 18. 06:06
Ismerős, amit írsz. Rák, baleset, öngyilkosság...
36. srcrss (válaszként erre: 28. - Idhikai)
ápr. 18. 06:00
Igen, "hülye vagy", ha hiszel ilyenekben. 😄
35. srcrss (válaszként erre: 32. - Ocelot2)
ápr. 18. 05:57
Nálam gyakran van olyan, hogy valamire gondolok, és valaki a közelemben beszélni kezd róla.
34. srcrss (válaszként erre: 5. - Ocelot2)
ápr. 18. 05:53
A harmadik József, vagy a negyedik Vízöntő. 😄 Vagy belezúgsz valakibe, és kiderül, hogy akkor ünnepli a születésnapját, amikor te.
33. srcrss (válaszként erre: 21. - Tien)
ápr. 18. 05:46
Az enyémben is sok a véletlen, azért lett gyanús. Pl. a levelezőtárs, akit az első hozzászólásban említettem. Írhattál volna bővebben arról, hogy milyen hatással voltál mások életére. Ha magánügy, akkor elnézést.
32. Ocelot2 (válaszként erre: 5. - Ocelot2)
ápr. 18. 05:37
Akkor ezek is csak véletlenek lennének? Mondjuk érdekes dolgokat tud produkálni a véletlen is. Nekem gyakran van olyan, hogy kimondok egy szót, és a tv-ben ugyanazt elmondják egy másodperc múlva.
31. srcrss (válaszként erre: 6. - Libikóka)
ápr. 18. 05:25
Egyébként nem én vagyok a több "tragédia" tényleges elszenvedője, hanem fogalmazzunk úgy, hogy fontos szereplő vagyok a történetben, és hatással van rám.
30. Lady Lavender (válaszként erre: 28. - Idhikai)
ápr. 17. 22:33

Én néha hiszek.

Sokszor iszok, de pont józanul ütöttek el. És az aszfalton voltam, miután a szelvedon atgorgultem.

Zuzodassal úsztam meg annak ellenére, hogy " biztos nem úszta meg' tekeredessel voltam.

Régen sokat jogaztam.

29. Lady Lavender (válaszként erre: 25. - L.luiselotte)
ápr. 17. 22:19

A sors szerintem úgy értelmezhető, hogy milyen cselekedet csinálunk, ami befolyásolt a lemasolt mintából.

De mindig ott van az isteni szabad akarat. Mindent mi csinálunk.

ápr. 17. 22:16
... időnként, amikor szembejön, akkor hiszek, aztán elhessegetem magamtól, hogy ááááááááá, nem lehet hinni, mert az nem igazi kemény, agyi tevékenység....
27. Lady Lavender (válaszként erre: 24. - Lady Lavender)
ápr. 17. 22:15

Abba a sorsot próbálom belemagyarazni.

Tudta, hogy zavaros, haragos a víz, de b. Szott rá, mert leszerelt katonai búvár volt.

Ment a végzete után. Vagy fejbe ütötte valami vagy szivrohamban volt.

Kivizsgaltak a palackokat. Az ő hibája volt. Nem kellett volna annyira beuszni. A másik kettő kijott.

De legalább ott halt meg, ahol szeretett lubickolni.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook