Te felvennél ismerősnek a te nevedben kölcsönt? (beszélgetés)
Sőt azt is meg kell gondolni,ha magadnak veszel fel!
NEM!!!!!! Miért nem ő veszi fel???
Dehogy vennék.
Lehet neki érvelni azzal,hogy nem akarod,hogy összevesszetek,ha valami nem úgy alakulna.Ennyi.Ezt nem várhatja el tőled senki se.
Még véletlenül sem!
Azt is meg kell gondolni, ha rokonnak veszel fel...
Ez azért nagy felelősség..Bármi van, te fizetsz..
És ki tudja? Lehet később te szorulsz rá hitelre, s nem tudsz felvenni, mert már van...
szia.a prov.t soha!a 120ezernek a heti törlesztője olyan 4ezer körül van.nem fogja tudni fizetni.a barátság pedig nem egy kölcsön miatt fog elveszni,az nem itt kezdődik!
Nem kell itt hazudozni, az is hülye, aki ilyet kér a másik embertől. A barátságot sem árt átgondolni az ilyen emberrel. Normális gondolkodású egyénnek eszébe sem jut ilyesmi a mai világban.
Ez nem barátság kérdése. Ahogy a szavaidból kiveszem, ti sem álltok valami fényesen, ne kockáztass, ha ezért megharagszik, akkor a hiba az ő készülékében van. Én egy szomszédot alapból nem kérnék meg ilyesmire, de szerintem a testvéreimet sem sodornám ilyen kellemetlen helyzetbe.
NEM!!!! Ne menj bele, az ember van hogy a saját lakását nem tudja fizetni, pedig akarja, de ha nem az ő nevén lesz a kölcsön hidd el nem lesz olyan lelkes!
Inkább a jó viszony vesszen,de ne menj bele!
Inkább veszítsd el, nagyon rizikós!
Vagy mondd azt, hogy nem ad a bank már hitelt.
Nehogy már ennyire bepalizható legyél. Soha az életben senkinek, még családtagnak sem. Minden viszály forrása az ilyen, ugyanúgy mint a kezesség. SOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú de gyorsak voltatok:-))
Nem, ha el tudom kerülni még magamnak sem!!!! Márpedig szerintem elkerülhető!!!
Én a családnak vettem fel. Megszívtam. Soha, többet, senkinek!
Sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem!
Van egy szomszéd asszonyom,jóban vagyunk a gyerekeink egy osztályba járnak stb..
Ő is szokott segíteni de max kölcsön 2-3 ezer forintig 1-2 napra.
Ő viszont azt kérte hogy vegyek fel neki pr...es kölcsönt 120000 forintot és ő ígéri,hogy becsülettel teljesíti.
Így is van elég hitelünk és ha nem fizeti mi van?
Nem akarom a barátságot,jó viszonyt elveszteni de félek!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!
A férjem "csak" kezes volt egy ""jóbarátnak"" a végeredmény 5 év BAR lista!!!
Nem!De még magamnak sem,mindenféle hitel ellen vagyok!
Egyaltalan neeemmmmmm!!!!!!!!!!Te se tedd,akarmien jo ismerosod is!!
Nem!! Sajnos a saját családomban is sok rossz példát látok, úgyhogy biztosan nem mennék bele ilyesmibe.
Soha, ez szóba sem kerülhet.
További ajánlott fórumok:
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Ma elmeséltem ismerősnek hogy babát tervezünk, erre...
- Mi az, amit elnéztek ismerősnek? És mi az, ami után fel is út, le is út?
- Jelölnétek férfit ismerősnek? Nem akarom, hogy félre értsen.
- Ha msn-en az ismerősnél eddig a "friend" között szerepeltem, és mostmár nem, ez azt jelenti, hogy csak a profiljáról törölt?
- Ilyenkor mi van, miért jelölt ismerősnek, játszik velem?