Távkapcsolat, se veled-se nélküled, szünet/szakítás! Vélemények? (beszélgetés)
Erről eszembe jutott, amikor együtt voltam még a barátommal, akkor rájöttem hogy fent van msn-en, de rejtve. Ráírtam, hogy na mi van, mit csinálsz fenn, hogy nem írsz rám - pedig látott bejelentkezni. Erre, hogy ő takarít, nem ér most rá. Mondom akkor minek vagy rejtve bent? Elkezdi: hát mert beszélni akartam egy ismerőssel... Húúúú azt a mindenit, felment bennem a pumpa rendesen, hogy velem meg nem érsz rá, mert takarítani kell, este ráadásul, amikor ő egész biztos hogy mindent csinál de nem takarít, ismerem őt. Mondtam neki: mi van menekülsz előlem? Ő meg csak habogott, meg hogy ne kezd megint a veszekedést. Még neki állt feljebb. Amikor meg szakítottam vele, utána napközben, délután és este is fenn láttam mindig, akkor sosem volt semmi dolga, milyen furcsa...
Egyszerűen került engem, a saját barátnőjével nem akart beszélni, mert hogy én mindig csak felidegesítettem.
Hát nem jó jel, ha ezzel huzakodik elő aztán meg mégis van ideje arra, akkor ha te nem vagy ott. :S Én a helyedben megelőzném őt. Ha szakítani akar, szakíts te előbb.
Jah azt elfelejtettem eddig írni, hogy azt mondta, hogy ez a távkapcsolat nem biztos, hogy megéri a fáradtságot... Meg hogy lehet jobb lenne külön.
Mikor mégis mondtam, hogy legyen vége, akkor meg mondta ő, hogy csak szünet... Meg hétfőn mondta, hogy hiányzom??
Nem,nem muszáj...csak akkor legyél szíves és ne írj ilyen mondatokat:
"óhh, hát persze, te feldobod! :DD"
Tudom,hogy gúnyolódásnak szánod.Tudod,ha valamit szarul csinálnék/csinálnánk a párommal,nem lennénk lassan 7 éve együtt.
Én nem ugri bugri 3éves kapcsolatról beszélek,de sebaj :)))
óhh,hát persze,te feldobod! :DD
valószínű olyannal beszélgetett, akivel öröm az msn,nem teher.
Nem kapcsolat ez már. :(
Köszi:) Igen, hasonló dolgokat fedezek fel a 2 történet között.
Itt a szlogen: nem értem meg őt, mert ő már dolgozik, és hogy nekem 1 nap van órám az egyetemen (végzős vagyok), és hogy temérdek szabadidőm van, és én az ő kötött életét nem tudom megérteni.
Ha ott vagyok, akkor éppen akkor kell játszani a 7 éves öccsével, akkor kell rendet raknia a szekrényben, autót takarítani, vagy éppen mamájához menni. 2 napot vagyok ott, de összesen 1 napot nem tölt velem kettesben. Meg, hogy esténként fáradt (szellemi munkája van), de hogy velem kell msneznie.... Ennek ellenére tegnap, hogy rejtve voltam, láttam, hogy 8tól fl 11ig fenn volt. Most nem teher neki az msn?
Szerintem itt az a gond, hogy 3 év alatt ellaposodott a kapcsolatotok. Kicsit dobjátok fel.
Mit kéne azon feldobni??2millió esetben "feldobtam" a kapcsolatomat anno,aztán?segített?Tűzoltásra jó volt,de hosszú távra...kell új hapsi,csak egy új dobja fel az embert :))
Kedves Katus!
Én 6,5 évig éltem egy hasonló kapcsolatban. Azért bírtam ennyi ideig, mert ő mindig csak áltatott, hogy összeköltözünk milyen jó lesz, én meg tök naívan álltam hozzá a dolgokhoz. Nagyon sokmindenre vágytam/vártam az évek folyamán tőle, de szinte semmi előrejutás nem történt. Nálunk is sok volt az összeveszés, mindig ő veszett velem össze, mert elvileg "megunta" a kapcsolatunkat, pedig aztán tök ritkán taliztunk, hetente 1x vagy kéthetente 1x (kamionozott), meg kb 60 km-re lakott tőlem. Veszekedéseink nekünk is voltak, őszerinte mindig miattam, hogy nem tudom elfogadni a barátait, nem tudom elfogadni a családját. Pedig ez tök nem volt igaz szerintem. Csak én sokszor húztam a számat, hogy azon az 1 napon amikor együtt lehetünk hetente/kéthetente miért jönnek a haverok, meg miért megyünk rokonlátogatásba. Na mostmár mindegy. Szóval én voltam mindig a hibás. 1 éve tudtam vele szakítani végérvényesen, ez köszönhető annak is hogy belépett az életembe az igazi, akivel már most több dolgot átéltünk mint az ex-szel a 6,5 év alatt. A távkapcsolat sosem jó, és sosem szül jó dolgokat. Ez olyan nőnek jó, aki imád egyedül élni, egyedül lenni. Bocsi ha hosszú voltam.
Köszi a bíztató szavakat! Örülök, hogy nálatok minden rendben van!
Talán tényleg gond, hogy nem vagyunk kettesben, illetve csak akkor, ha elmegyünk sétálni, vagy este a szobájában/szobámban...
Szia!
Szerintem itt az a gond,hogy 3 év alatt ellaposodott a kapcsolatotok.Kicsit dobjátok fel.Mi is ugyanígy vagyunk,mármint,hogy csak hétvégén látjuk egymást,lassan 7 éve.Ő dolgozik,amióta együtt vagyunk,én tanulok.Utoljára áprilisban voltunk együtt kettesben,több napot.Szervezzetek valamit,valahol,ahol egész hétvégén kettesben tudtok lenni és csak egymással foglalkozni.Hidd el,jót tesz.Ápolni kell a kapcsolatot és igazából,havonta kéne kettesben tölteni pár napot,ha megoldható.Sajnos nálunk nem :( Ha ő dolgozik,akkor még ki is tudna fizetni valamit.Nálunk volt olyan,hogy a szüleit elküldtük 3 napra a rokonokhoz és közösen főztünk,meg minden.Így olcsóbb volt :) De tavasszal egy apartmanban voltunk 2 éjszakát,egy másik településen.Igaz,hogy kb 40 ezer ft elment összességében,de olyan ritkán megyünk,hogy nem baj .A szünet sem feltétlen rossz.Nálunk is volt,8 hónap után 1 hónap.Én kértem,hogy legyen és igenis jó volt,azóta is együtt vagyunk és a közös életünket tervezzük.Persze mindennek csak akkor van értelme,ha szeretitek egymást.
Tudod,lehet ,hogy valakinek ez bejön,de én ennél jobban szeretem a stabilitást!:)Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek,de én a 7 év alatt még sosem voltam "nagyon nem boldog" a Párom mellett!
De,mondom,lehet,hogy másnak jó úgy!!
További ajánlott fórumok:
- Akik távkapcsolatban élnek
- Hogyan lehet túlélni a távkapcsolatot?
- A távolság megölheti a szerelmet, ha a távkapcsolatban lévő felek "mindegyike" szerelmes?
- Működhet-e a távkapcsolat? Ha igen, meddig?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Egy távkapcsolatnak (Bp - Debrecen) mennyi az esélye hogy beválik?