Taszítás vs. belehabarodás (beszélgetés)
Ezt hogy érted, hogy aki válaszolhatna, az azért tenné, hogy magával tegyen jót? Van otthon valaki közös ismerős, de nem szeretnéd, hogy tudja, ha alakul valami? Vagy hogy?
Én a helyedben az egészet lazán venném. Nagyon sokszor lesz még az életedben olyan, hogy megkedvelsz valakit, találkozások során egyre jobban megkedveled és mégsem lehet köztetek semmi és ez szarul esik. Normális, hogy szarul esik, mert mindenki érző lény. De vigasztal valamilyen mértékben, hogy ha nem jön össze, annak oka van, és ha pedig kölcsönös a dolog, bizony összejön. Bele sem menni emiatt egy találkozóba vagy halogatni csak mert azt gondolod, hogy ezzel késleltetheted azt, hogy megkedveled, szerintem kicsit elhamarkodott dolog, úgy értem elhamarkodott azon aggódni, hogy mi lesz, ha belezúgsz... Még nem találkoztatok, szóval az is meglehet, hogy nem is lesz olyan hú de nagy durranás, vagy megmarad azon a szinten mint most és nem fogsz belehabarodni mert valami hiányzik. Nem? Minek aggódni előre? Meg amúgy miért ne lehetne akár kölcsönös az ő részéről is, ha nálad bejön a srác? Miért ne lehetne ezzel ő is ugyanígy?
Már megfogadtam amúgy, hogy nem írok ide, csak nincs, akit megkérdezzek erről, akit meg meg lehetne, az csak azért válaszolna, hogy magának tegyen jót. :S
Szóval nem, nyilván nem alakult ki szerelem. KEDVELJÜK egymást, és azt, hogy mélyülni fognak a dolgok, nem úgy értettem, hogy halálosan fülig szerelmessé válok, hanem hogy még jobban fogom kedvelni, és ha nem lehet semmi, akkor elég rossz lenne eltávolodni egymástól. Ezért kérdeztem, mi lenne a jobb, mert szeretném is élvezni ezt az időszakot, de közben meg erre is gondolok.
Belehabarodni = pillanatnyi fellángolás.
" NEM vagyok szerelmes. Ő sem. KEDVELJÜK egymást. :)"
Kérdés??
Te kérdezted hogy Belehabarodni v. Taszítani..
Az én szótáramban a belehabarodas szerelmet jelent..akkor nem jól tetted fel a kérdést és nem felháborodni kell szerintem.
Ez csak vágy...a szerelemhez még nagyon messze vagy...
Ha jól érzed Vele magad hagyd hogy történjenek az események,ne gondolj bele többet mint ami és érezd jól magad...
A többi pedig még a jövő titka..