Társkereső irodák.... (beszélgetés)
Szólj,ha megnyitottad:)
Ha még akkor aktuális lesz,biztos lesz már 1 ügyfeled személyemben;)
annyi tőkém nincs is, hogy sikerdíjra menjek...meg elég nehéz is lenn ez utóbbit objektív számlázni.
:)
Ha az a csapat lesz a "célcsoport" akkor ne "sikerdíjas" vállalkozást nyissál, hanem fizessen mindenki előre, és ezért a pénzért kapjon mindenki 20-50-100 lehetőséget.
Reklamáció nincs, és kész!
Ha sikerdíjas üzletben gondolkozol, akkor ne a tehetős középosztályt célozzad meg!
Tudom mennyi, pont ezért nyitnék...amúgy is főleg a tehetősebb középosztálynak nagyobb nyűg ez.
Tedd meg!
Meglepődnél, ha tudnád, mennyi társtalan ember éli mindennapjait.
Egy ilyet kéne nyitnom...
Az irodás is diszkrét és megbízható.
De, ha ma ilyenre lenne szükségem, ma is az újsághirdetést választanám! :))
Úgy látszik, nem mai róka vagy a témában. :)
Netes tapasztalat van, de irodás nincsen. Az irodás talán megbízhatóbb?
:-)))
Akkor elvoltál látva.
Attól a részétől nagyon idegenkedek,hogy én írjak férfinak:SS Soha nem voltam ilyen típus....
A másik pedig,hogy a barátaim nem értik miért kéne,hiszen könnyen észrevesznek a férfiak.Ez igaz,de leginkább a kellemesebb rész kell nekik,a gyermekem meg ami velem jár kötlezettség már olyan tehres....gondolom,ahol eleve már kikötés,hogy ez nem probléma mármint a gyerek,akkor olyan jelentkezhet...stb.
Én megyei napilapban adtam fel hirdetést anno.
25 levelet kaptam. :)
Én jó pár éve kirpóbáltam a Nők Lapján hirdetést. Nem sablonos szöveget írtam, s kaptam 3 választ... Egyikből se lett semmi.
Szerintem adj időt még magadnak. Sőt, érdemes elgondolkodni a személyes ismerkedésen is.
Pedig "hatásos" és diszkrét.
Ha valakinek, nekem elhiheted! :))
Régebben volt, még Bp-en tanultam.
Megküldtem a fényképemet, és egy rövid bemutatkozást.
Aztán vártam a leveleket. Százával érkeztek.
4-5 lánnyal találkoztam is.
Egy komolyabbnak induló is volt, de sajna nem tartott hosszú ideig. (Azt hiszem rajtam múlott, én csesztem el)
Aztán végeztem a suliban, hazakerültem és otthon folytattam tovább a keresést. Sikerrel! :)
(Még kb. 1 évig utánam küldték a kolesz címére érkező leveleket, kötegszámra)
Szia!
Esetleg leírnád bővebben? Volt onnan randid,milyen élményeid voltak.Esetleg lett is onnan kapcsolatod?
Egyetlenegy ilyen irodával volt kapcsolatom.
Korrektek voltak, azt nyújtották, amit ígértek.
Nekem a netről volt két és fél éves kapcsolatom.Annak nemrég lett vége...igazából annyira megviselt,hogy bele adtam mindent...és így alakult...,de ezt nem írom le hosszú történet.
Pont ezért nincs most ehhez idegzetem,türelmem:( Valaki ajánlotta próbáljam meg ezt.....,de picit idegenkedek.
Avval nekem is:)
Igazából ismerkednék szívesen,de nincs türelmem a neten lézengő szexpartnert kereső,nálam jóval fiatalabb hancur hercegekhez....
Azért lennék kíváncsi,hogy van-e valakinek tapasztalata,mert talán azt gondolnám,ha oda valaki elmegy az már komolyabb szinten próbálkozik.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?