Társkereső arab, olasz, más nemzetiségű férfiakkal (beszélgetés)
Neeeeeem hiszem el.
Nem tudott olyan sok méreg szorulni abba a pici országba.
Nem és neeeeeem.
Előfordulhatott volna, de nem az a szabály.
Elég keveredett népség van Isztanbulban is, főleg a Bazárban, de ott is vannak nagyon rendes emberek, ott ismertem meg egyet, nagyon jól beszélt magyarul is.
Török is, gazdag is, de nevezzük szarházinak?
Nem és nem kérlek szépen.
Befejeztem.....
Csááááááááá.
Ha pedig általánonositunk, akkor a nők sokba kerülnek a férfiaknak.
Jöhetnek a kövek.
Biztos,hogy nem.
Férfi ismerősöm szeret ilyen társkeresőkön szemezgetni,elég sok pénzébe került az ismerkedés.
Az én tapasztalatom az amit leírtam, másé pedig más.
Szerintem mi nem ugyanazokkal a személyekkel találkoztunk.
Férfiként nyilván. De a társkereső még simán is húzós lehet:)) Nem véletlen a FI kérdése! Nem az általános ismerkedésről van szó,de ezt meg úgyis tudod:))
Igen tudom hogy araboknál van hárem:))Mint ahogy azt is Amerikában "ugranak a négerezésre. Nálunk ennek nincs semmilyen rossz (rasszista ) jelentése. Lassan már minden szót meg kell rágni nehogy valaki félreértse és bepöcc:)))
Mernék ismerkedni bárkivel ezen a világon, mert kivétel nélkül mindenhol van mindenféle ember.
Igen, Törökországban is vannak nagyon rendes férfiak is. Azért tudom, mert ott éltem kb. 10 hónapot.
Most pedig elmondhatom azt, h nincs keveredettebb népség a világon, mint itt az Egyesült Államokban.
Ismerkedj ha akarod tudni h kivel állsz szemben.
Nos hát ha már Négernek nevezted, akkor elmondhatom azt, hogy 29-évet dolgoztam ott a gettóban, ahol 90 százalékuk az volt. A felettiek vonatkoznak rájuk is.
Ha kedvem szottyanna a hárem életre,,,akkor igen.
Amúgy meg nem.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?