Társasjáték vélemények (beszélgetés)
Figurix-t kisebbek nem tudják játszani, ha mondjuk a három kocka helyett csak eggyel dobunk? variálható úgy a játék?
Colorama-t néztem, hogy korban az lenne megfelelő most, de a figurix most nagyon jó áron van az egyik játékboltban.
Kaptunk egy használt, de jó állapotú társasjátékot amihez nincs leírás. A címe: Cápaleső matrózeső. Ha valakinek megvan a leírás és el tudja juttatni hozzám, kérem írjon.
Előre is köszönöm.
Szia!
Hasonló korú a kislányom, neki nagyon bejön a Lotti Karotti, a Zingo, a Kisvakond és barátai (dobókockás, de figurák vannak pöttyök helyett), és a Bogyó és Babóca Úton az óvodába
Nekünk, ami bejött az a MONOPOLY PÉNZESÖ, igaz, az én fiam 6,5 éves korától játszik vele, most 7.5, de ö korához képest okosabb, tehát a GAZDÁLKODJ OKOSANT is szereti, SAKKOZIK, nagyon jó kis játék
-ÉLVE FOGD EL. Itt sajna állatokat kell vadászni, lólépésben, van kb. 6 féle szinü állatkártya, minden szin más pontértékkel bir, ha megszerzel egy állatot, megkapod a hozzá tartozó kártyát. Pontokat gyüjtünk.
Iszonyat jó a GÖRGI (ez az uti játékok közt található), mi nagyon szeretjük, csak a golyók...hát nem túl minöségiek.
Szeretjük a FRAKK NYOMOZÓT, olcsó is, ez a kinevet a végén, megbolonditva. Pl. ha szerencsemezöre lépsz, kapsz egy kártyát, amig el nem veszik töled, a tiéd, védett vagy a kiütésektöl, ha sajt mezöre, duplán kell lépned, 3-at dobsz, és 6-ot kell lépned, az elején jó, a végén szeretnél megszabadulni töle, mert pl. páros számmal nem tudsz belépni.
Nagy marhaság sok pénzért a CLICK-CLACK, sok értelme nincs, a mai napig nem tiszta, pontosan hogy is kell játszani.
Inkább 6 évesnek való (de hátha tiéd is kis zseni) az a szintén utijáték, amiben a kis különbözö szinü gombákat (én igy hivom) elhelyezzük a táblán, letakarjuk, majd ki kell találni, milyen szin és hol van.
Feketével értékelsz, ha eltalálta a szint és jó helyen van, fehér, ha jó a szin, de rossz helyen van, ezt biztos ismeritek, régi.
MESTERLOGIKA a neve.
AZ ÉLET JÁTÉKA sem drága, és nagyon élvezzük, kicsit bonyolult, mig megtanulod, mi is puskázunk a leirásból, az nagyobbaknak való, kb. 8 évestöl, de mi imádjuk.
Az OPERÁCIÓS játékok nagyon menök, a MEMORIAJÁTÉKOK is, és ezek fejlesztenek, jók.
Én elöször utáltam a memoriát, mert mindig elver a gyerek, és nagyon nehezet vettünk, mintha mind a 120 kartonkártya ugyanaz lenne, apro különbséggel, de talán ez fejleszt a legjobban.
Dohánytoys....ezen fennakadtam..
Én sajna egyiket sem ismerem, nem tudok segiteni, de jó ez a fórum, gondolom itt meg is oszthatnánk, mit érdemes megvenni, és mire ne dobjuk ki a pénzt!
Majd jövök is, de most el kell rohannom oviba vinni manót!
Sziasztok!
Az alábbi társasjátékokról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat a játék élménye, gyermek érdeklődése, illetve a játék minősége szempontjából:
-Billy, a hód
-Mackókaland(medvebuli)
-Kiki Riki
-Elefántparádé
-Csigafutam
-Első játékaim gyűjteménye(dohánytoys)
Köszi, a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Milyen társasjátékokat tudnátok ajánlani 18-25 évesek számára?
- Bogyó és Babóca társasjáték vélemények
- Ismeri valaki az Exxtázis társasjátékot? Vélemények? Megéri "beruházni" rá?
- Hol van Füles farkincája társasjátékról mi a véleményetek?
- A Perudo társasjátékról mi a véleményétek és mely korosztálynak ajánlott?
- A Körvonal társasjátékról kinek mi a véleménye?