Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tarator (Hideg uborkaleves) recept

Tarator (Hideg uborkaleves) recept

A Tarator (Hideg uborkaleves) hozzávalói:
8 dl joghurt,
3-4 kovi-ubi és annak 2-3 dl leve,
2-3 zöldhagyma,
4-5 gerezd fokhagyma,
l kiskanál cukor,
1 mokkáskanál só,
bors.


A Tarator (Hideg uborkaleves) elkészítési módja:
A hagymát apróra vágom, a fokhagymagerezdeket átnyomom. Ezeket összekeverem a sóval és a cukorral, majd kb 10 perc után belekeverem a metélt uborkát, az uborkalevet, a joghurtot és késhegynyi borsot, majd jól behűtöm. Tálaláskor megszórom valami zölddel a tetejét.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tarator (hideg uborkaleves) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook