Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tanácstalan vagyok. Mire elvégezte a sulit... fórum

Tanácstalan vagyok. Mire elvégezte a sulit... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jún. 20. 11:10
És? Hadd tegye amit akar. Nem neked kell eldönteni. Miért vagy tanácstalan emiatt?🤣🤣
jún. 18. 08:32
Fiatalon még könnyebb váltani és több lehetőség is van.
13. Ramcsika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 19:49
Nem baj! Inkább most tanuljon mást is, mint egy olyan szakmában dolgozzon, ami kényszer,és még utálja is. Az én gyerekem is így volt. Váltott! Szerzett 2 diplomát és azt csinálta amit szeretett. Fél kell nőni ahhoz, hogy jó döntést hozzon.
12. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 14:58
Suli után? Hát az még pont jó időben van, irányt váltani. Bármikor lehet, de így még vargabetű sincs. Támogasd.
jún. 16. 12:33
Sok ilyet ismerek.
10. Alnisa
jún. 16. 11:45

Én is így voltam. Eredetileg szakács, felszolgálóként végeztem, de az évek során rájöttem, hogy nem nekem való.

Utána idegenforgalmat tanultam, szívesen dolgoztam volna benne, de sajnos abba hagytam azt a sulit.

Azóta irodai munkákat végzek, ez az én világom.

jún. 16. 11:36
Nem mindenkinek adatik meg, hogy a kezdetektől tudja, mivel szeretne foglalkozni. A papír még jól jöhet, meg hátha tanult valamit, ami hasznos lesz még. Inkább most váltson, minthogy elkezdjen valamit, amit zsigerből utál. Én a 3. diplomámat csinálom, soha nem éreztem, hogy _bármilyen_ munka teljesítené ki az életem, a mai napig nincs olyan amire azt mondanám, hogy na ezzel akarok foglalkozni. Azért pandagondozó szívesen lennék Kínában.
jún. 16. 11:14

Én úgy 25 év aktív munka után jöttem rá, hogy már nem érdekel. Mindent elértem a pályán, amit lehetett, aztán elegem lett. Még 3 évig toltam, aztán kiszálltam. Még jó, hogy párhuzamosan tanultam mást is.

Most egy AI médiaügynökség létrehozásán dolgozom, és imádom, minden nap karácsony. 🤗 Gondolta a fene, hogy közel 50 évesen fogok pályát módosítani.

Támogasd abban, hogy mást tanuljon.

7. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 10:49
Az a kérdés ő hogy áll ehhez?
6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 10:48

Ez általános, sajnos. Ne essen bele az én generációm hibájába. Oké hogy a suli kidobott idő így, de ha erőlteti csak még több kidobott és rosszul töltött ideje lesz a végén. Aztán jönnek az életközepi válságos emberek, meg agg-pályaelhagyók.

Jobb az elején elvágni a rossz vonalat.

5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 10:41

Itt sorban azt látom, nem csak az én fiam és évfolyamtársai jártak így. Illetve mire elvégezték az iskolát, pont megszűntek a TÉESZ-ek és nem volt szükség tovább mezőgazdasági gépész technikusokra. Tanult mást. Nem is egyet. Most a kis vállalkozásából vígan él.

A te fiad is biztos van olyan rugalmas, hogy újrakezd. A fiataloknak sokkal egyszerűbb ez mint gondolnánk mi szülők.

4. _Berry_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 10:36
És akar helyette valami mást tanulni/csinálni?
jún. 16. 10:32
A mi gyerekünk is igy volt. Ha van lehetőség akkor tanuljon mást.
jún. 16. 10:25

Végezzen olyan munkát, amit kedvel is.

Csak úgy tud gyomorgörcs nélkül munkába menni.

Munka mellett is tanulhat, mint teszik sokan mások.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook