Találtam 17 milliárd forintot! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Találtam 17 milliárd forintot!
Egyébként én bevállalnám...:)
De a párom kiakadna rajta!:D
:D
Mellesleg, ha jobbra fordulnak a dolgok akkor
újra meg lehet növeszteni.
Kiscsaj 20,49-kor feltette kérdését, hogy miért pont ebbe a fórumba, arról gőzöm nincs, ne is kérdezzétek - és láss csodát! 20,56-kor már nem tagja a portálnak.
Hm????
:-((((
Orvoshoz kellene...
Én innen sajnos nem tudok segíteni.
A tesztek tévedhetnek, az ultrahang a biztos.
Ha már ez szóba jött...
Én is gondolkodtam már rajta...
Hülye nővérem meg még biztatott is! :DDD
Ezzel csak az a baj, hogy utálok a könyvtárba menni, mert nem kedvelek ott egy csajt. Felbukik az emberben, akkor se nagyon akar köszönni.:P
Van egy hülye szokásom: többször elolvasok egy-egy könyvet. Ezért sem járok könyvtárba. Mindegy, hányszor olvasom el, ugyanúgy szórakoztat, mint az elején.
De: tavaly augusztusban leszoktam a cigiről, ezzel napi (több mint) 1000 forintot megspóroltam.:)
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne hogy mi a barátommal védekeztünk én a lindynette 20-at szedem már két honapja és most kellet volna meg jönie de még nem jött meg és közben fel is fásztam lehet h ez lehet az oka vagy talán terhes lettem kérlek irjatok
tényleg nem értettem, bocsi :)
(eszembe se jutott, hogy ez vicc, annyira fájt a ly :D
Hajfesték??
Kopaszra!!
vitatkozunk...vitatkozunk, közben + beismerhetjük...már mindenki spórol, ott ahol tud...ahol szükségét érzi...ahol még lehet...
De mindannyian félünk attól, hogy eljön az az idő amikor már nem lehet sehol spórolni, de azt már nem tudjuk + hiszen senkinek nem lesz NET a házában hiszen majd azon is spórulunk...(nekem van a munkahelyemen ;) és ők ezen nem spórolhatnak :P )
...és ha a "könyvtáros néninek" rendezetlen-kopott lesz a frizurája mikor jöttök :P legyetek elnézőek és arra gondoljatok, hogy már a hajfestéken kell spórolnom :D :D
Hm.
Sajnos nem tanultam/gyakoroltam újságírást, pedig az egyik magyartanárom nagyon biztatott.
Nem baj, eztán jobban összeszedem magam. :DD
És miért nem teszed?
LOL
Nem biztos, hogy jól választanál.
A könyvvásárlás helyett ott a könyvtár, meg a kölcsönkönyv, de az embernek kell a kinézetére adnia, ha már a biológia kicseszett vele. Az oly sokat támadott hf.-sel a gyönyörű, egészséges, önmagukban is szép fiatalokra gondoltam, akik azt hiszik, hogy a fodrásznál eltöltött idő és kiadott pénz után majd új emberré változnak.
Kövezzetek meg: én a körmeimre költök, mert nekem meg azt kell korrigálnom (legnagyobb bánatomra).
Hát inkább festem, mint hogy félig barnán, félig őszen legyen a hajam.:)))
Sajnos már tényleg nagyon sok ősz hajam van.:(((
De azért ha a kettő közül kellene választanom, hogy hajat festek vagy könyvet veszek, akkor a könyvet választom.:)
„mindenki tudna saját otthonában-háztartásában spórolni”
És miért nem teszi?
Szerintem először a saját házunk táján kéne „sepregetni”, mert ha a sok kicsi háztartás rendben van, akkor talán a nagy is rendbe tud jönni.
És ha nem idegesítene, akkor csöpöghetne a csap?
A szüleidnek bizonyára jó oka volt a praktikákat alkalmazni. Ha jól olvastam, Te is azok oldalvizén alapoztad meg az életed.
Oké, maradjunk a vesszőparipánál.
Tételezzük fel, hogy vagy olyan helyzetben, hogy dönthetsz, mit választasz: fested a hajad, vagy könyvet veszel? Mit választasz?
Jól tette, hogy mellément. Én sem tudtam… A NET-es nyelvezet gyorsabban fejlődik, semhogy az olyan mazsolák mint én, követni tudják.
LOL