Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Petra,én is ajnálom,hogy felrobbant a kazán.Szar lehet!!!
Ne idegeskedj,jó???;)
Kép Majd lesz ha kész lesz a babaszoba.Mert olyanokat vűsároltunk,hogy laminált,festékek,tapéta és a többi szükséges dolog.Ja és végre kaptam micimackós bordűrt a falra:)
Jó reggelt!
Petra sajnálom a kazánt! Remélem nem sokáig kell melegvíz nélkül legyetek.
Timi csatlakozom Puszmokhoz kérünk fotót a vásárolatkról! :)
Sziasztok.
Jajj,olvastátok Tünci naplóját?Olyan szomorú vagyok!!!!!:(
Jobb reggelt!
Timi majd had lássuk ám miket vásároltatok :) vagy egy felsorolást még nem rakjátok össze :)
Petrus ne legyél ideges, bár én is az lennék bevallom, de ne őrülj meg!!! Annyit nem ér...
Jó reggelt!
Tiszta ideg vagyok. Nem, nem a kazán miatt, fogalmam sincsen, hogy miért zizgek már megint. Megőrülök!
Hát, akkor kitartás! Ti már "harcedzettek" vagytok ebben.:)
Most pedig megyek és lezuhizom a jó kis meleg vízben. (Vagy ezt inkább nem kellett volna mondanom?:DDD)
Igazából ezt csak átmeneti megoldásnak szántuk, mivel esedékes a kazáncsere. Úgy volt, hogy még várunk 3 hetet, hogy legyen rá pénz, de most minél előbb be szeretnénk szereltetni. Megrendeltük, csak meg kell várni.
A mikor és a vízforraló lesz a mi legjobb barátunk.:) Laktunk mi már albérletben úgy, hogy a házban elszálltak a gázcsövek, és 1hónapig nem volt gáz. Se fűtés, se víz. Novemberben és decemberben. Na az rosszabb volt.
Tűzhely van, az független a kazántól.
Húú, hát az tényleg kellemetlen.:( Akkor hideg vízben fürödtök?
Tényleg, akkor a tűzhely sem működik?
Mire javítják meg, tudtok már valamit?
Jaaa!:) Most megint bebizonyosodott!
És miket vettetek a babaszobába? Gondolom egy csomó pénzt elköltöttetek.
Köszi!
És mit tanultál?
Sziasztok.
Vicus GRATULÁLOK a kiskukishoz!!!:)
Azt hiszem,hogy tanultam Petrától:)
Ma csavarogtunk Pesten,Gödöllőn.Megvettünk mindent a babaszobához.
Kellemes délutánt!
Holnap is gyere csacsogni! :)
Szép napot mindenkinek!
Lépek haza :)
Tünci: mennyit bukik vissza Gréti? Csak azért kérdezem, mert rettentő soknak tűnhet kicsi mennyiség is. Nem lehet, hogy túleszi magát?
Lucának is volt zöldes kakija, ne ijedj meg.
Sziasztok!
Vicusom: én még mindig kislányt érzek. :)) Olyan kislányos szülők vagytok. Majd meglátjuk 4D-n. És ha kisfiú? Lesz még1 szerelmed. ;) Mondjuk nekem is szerelmem a Luca.