Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Vicám, a 17. és a 19. heti csupasz pocifotó közt szerintem eléggé szembetűnő a változás!
Nagyon nő az a legyényke! :)))))
Olyan boldognak látlak, de ez így is van rendjén! :)
Visszanéztem a naplómat és szégyellem is, de erről nem tettem említést. Ha jól emlékszem, akkor múlt héten hétfőn kezdett el 1-2 lépést önállóan megtenni. Azóta már annyit fejlődött, hogy 1-1,5 métert is tud egyedül menni. igaz, ezek még egy kicsit néha bizonytalanok és lassan is megy, de MEGY! :)
Dani ráadásul nagyon élvezi is. N eki is sikerélmény, mert utána mindig megvan dícsérve, hogy milyen ügyes! Persze a mi májunk is dagad! :)
(azért szokott popóra nagyokat huppanni is)
De kotorni akkor is gyorsabban kotor, mint a múltkor. Bár az is igaz, hogy Luca nem teljesen ismeretlen/felfedezésre váró terepen lesz.
És persze egyik napról a másikra is elengedheti azt a kapaszkodót. :)
Hát ez az én figyelmemet is elkerülte!
Szégyenlem is magam.
Hát már Dani is Anett lenne, ha Zoli x kromoszómát ad y helyett! :)))
Mikor kerül tervbe? Ha lesz is másik baba, csak pár év múlva!
Még az első babánál választottunk neveket!
Akkor még a Balász volt a nyerő, de azt, miután megtudtuk, hogy kisfiúnk lesz (a 4D-s uh-on) Zoli már nem akarta. Megnéztük a naptárt és a Dániel mindkettőnknek bejött, így ez is lett!
A lánynév még mindig fix, Anett!
vezetékbév=vezetéknév
És nem vagyok megfázva.
Sziasztok!
Hát, nem egyszerű ez a névválasztás.
A Botond valahogy most háttérbe szorult, nem tudom megmondani miért.
A Bendegúz már három szótagú, a vezetéknevünk is.
A Noel nekem is tetszik, de kicsit merész választásnak tűnik. Jó persze a családnak csak először lenne furcsa, később megszoknák.
Az Ábel is annyira tetszik, de a férjemnek nem annyira. Még az is jó benne, hogy Ábel volt Éva fia! Én is Éva vagyok, lehetne a fiam Ábel.:) Erre azt mondta Krisztián, hogy ő meg nem Ádám!:))))
A Bendegúzt Bendinek v. Bendének becéznénk.
Szerintem majd idővel letisztul ez az egész.
Perfi, Ti hamar eldöntöttétek a nevet?
Hát szép nevek :)) a Botond miért hosszabb mint a Bendegúz??? hihi
Nekem a Noel tetszik :)
Sziasztok!
Vica, nagyon jók a névválasztások! :)
Nálam a sorrend: Botond, Noel, Ábel, Bendezúz!
Miért vagytok bizonytalanok a Botonddal?
Vicus,olvastam a neveket a naplódban.Szép mindegyik.Nálunk a családban van egy Bendegúz,és tényleg illik a fiúcskához,Bebének becézik.
Valamelyik nap hallottam egy különös fiúnevet:Balán,nem szokványos az tuti.A testvérét Balabánnak hívják.