Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok!
Na most vagy a miskolci kismamik nem kapnak dobozt, vagy pedig azok, akik november előtt szültek. ;)
Tünci, ezek szerint a Dreft tényleg jó érzékeny bőrűeknek? Melyik?
Nekem sem volt doboz :(
De volt olyan, amibe volt mosópor meg domestos is.
Vica, a rózsaszín cumit add el nyugodtan a tv-n, nekünk a nuk-os jön be, de a kéket mindenképpen küldöm Neked! :)
Mi az a nagy doboz?
Nekem olyanom nem volt! :(
Na igen....kisfiú rózsaszín cumival az más!:)
A kismama csomiban tényleg nincs sok minden, de a kórházban kapottban nekünk sok-sok minden volt....és mi 2 szatyorral is kaptunk!
Gyebike ti is?
Hát a spenótot vhogy nem kívánom. :)
Mondjuk egyáltalán semmilyen különös kívánságom nincs kaja terén. Anyu látott itt egy receptet azt próbáltam ki, röviden lepcsánkába bundázott tejföllel és sajttal töltött pulykamelltekercs. Fincsi nagyon!
Képzeld, nem megyünk pénteken. :(
Nekem fogalmam sincsen arról, hogy milyennek kell lennie az értéknek, de majd a dokid megmondja. A lényeg, hogy megszerezted a leletet.
Ó, nem ettél elég spenótot, látod? ;)
Aha,kaptam,meg voltam, elégedve vele.
Vicának is bizots jobban fog tetszeni!
Na, megszereztem az eredményemet a laborból. Toll a fülébe a védőnőnek és a körzeti dokinak is.
De a lényeg: a 0 perces 4,2 a 120 perces meg 5,7 lett. Gyanítom, hogy jó az eredmény, mert nem csillagozták meg. Illetve korábban magasabb végeredményre is azt mondta a dietetológus, hogy jó. Majd a magándokim megmondja a tutit. :)
Amúgy a vasam kicsit alacsony, így gondolom rá kell álljak a tablettára.
Nekünk a felicitas-os csomagban lévő cumi egyáltalán nem jött be. Dani nem tudta megtartani a szájában csak a hagyományos cseresznye cumit.
Remélhetőleg a kórházban adott csomagokkal nem csinálnak majd semmit, az marad ugyanolyan bőséges!
Timi, te is kaptál, ugye?
Na igen, mert nem hiszem, hogy olyan sok cukorterheléses kismamája lenne. Tudhatta volna, hogy ezért keresi!
Nem, nem emiatt jött. A lépcsőházban több kismama is lakik. Úgy gondolta nem jön fel 3 emeletet, hogy személyesen megbeszéljük a dolgot, inkább cetlizett!
Na, azért nem dühöngök.:D
Csak olyan szomorú, hogy mindenhol csak "megszorítások" vannak, még ebben a csomagban is!
Vicus, mikor vizsgázol?
Ne "dühöngj" a cumi miatt, filléres tétel. Lehet, hogy nem is lesz rá szükség.
Na, szóval siettem:
Kislány szájában elmegy a kék cumi, de kisfiú szájában a rózsaszín elég furcsán mutatna.
Ezt akartam írni.:)
Sziasztok!
Szerintem elég szemét dolog, hogy kivettéák a csomagból a cumit! Így is alig van benne valami.
Kislánynak szerintem is elmegy a kék cumi, de kisfiú szájában elég furcsán mutatna! Pont arra gondoltam, hogy miért nem raktak bele mondjuk sárgát, az mindkét nemnek jó lenne. De ez a kérdés már tárgytalan, hiszen semmilyen színű cumi nem lesz a csomiban.
Bebe, én szívesen cserélnék Veled cumit! Elküldöm a rózsaszínt Nórinak, Te meg elküldenéd a kéket?
Nálunk a védőnőnek a rendelőben van vezetékes telefonja, arról szokott felhívni. A számlát gondolom az önkormányzat állja.
Petra, szerencsésen alakult ez a vizsga, örülök neki, hogy most átmenetileg lazíthatsz. Nekem ez a hét megint kemény lesz sajnos.:(((
Puszmok, szerintem is gyere, és adj hírt Magadról! Hiányzol!!!!
Puszika!
Az szerintem sem elvárható, hogy saját pénzén telefonálgasson, nem is hiszem, hogy olyan nagyon túl lennének fizetve. Csak rázöröghetett volna Menyóra.
Képes volt elmenni odáig azért, hogy bedobjon egy cetlit? Miért nem csöngetett be?
Már megtanulhattad volna, hogy a átrsadalmi fejlődés köszönőviszonyban sincsen az eü fejlődésével...
Akkor jó, kúráld csak magad!