Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Vettem a tv-n én is rózsaszín cumit!:)))
400 forint volt:))
Sziasztok.
Örülök,hogy jobban van kicsit Luca!Remélem,hogy már nem lesz lázas!
Jó reggelt!
Egész éjjel lázas volt, de nem mértem neki, mert egész jól aludt.
Reggel 37.6 volt. 1/2 8-ig csicsikált, utána benyomott majdnem 3 deci tápszert (eddig max. 150 mili ment le).
Felhívtam a dokit, azért kijön megnézni. Most szerintem már hőemelkedése sincsen.
Jó reggelt!
Edis mi a helyzet Lucával?
Bebe mi magában szoktuk enni vacsira példul, de van ahol köretnek is kínálják husik mellé.
Mi magában szoktuk enni....meg van egy olyan kajcsi, aminek az a neve, hogy puszta steak.
Csak annyi, hogy a karajt szeleteket megsózzuk, borsozzuk, és tócsnit lapogatunk rá, úgy sütjük ki.
Sziasztok!
Vica, a címedet tudom, Petra elküldte a táblázatot. Megnéztem, egy kis nyuszika van a cumin, remélem fogjátok majd tudni használni. És így Tünci is kap egy cumót. :) Illetve Gréta.
Luca babának jobbulást, reméljük csak a foga miatt van és holnapra már el is múlik.
Ezt a tócsni vagy nevezze ki aminek akarja dolgot ki fogom próbálni, én nem ismerem, de lelki szemeim előtt látom. És ezt csak úgy magában kell enni? Vagy ez egy köret valamihez? Vagy csak úgy rágcsálnivaló?
Sziasztok.
Ez a doboz úgy nézett ki mint egy bőrönd,keménypapírból volt.Ebben is volt sok jó dolog,de hogy mi azt már nem tudom!
Lucának jobbulást!
Menyó jobban vagy?
Vica,nekem is voli piercingem én egy időben azt hittem,hogy ott a helyén szétszakad a bőröm,annyira feszült.Azt hiszem,hogy én nem fogom visszatenni,nem is tudnám mert benőtt!:(
Remélem,hogy nem lesz sok csíkod!
Hála égnek én megúsztam!
Januárban tali?
Köszönjük!
Legalább már ez is fog menni a ruhácskákhoz!:DDD
Próbáld ki, érdemes. :)
Jól van, majd eldől.
Érdekesen hangzik, lehet egyszer kipróbálom.
Ha a hivatalos miatt megyek akkor tuti hétköznap lesz és szerintem hasonló időpont, mint most. Ha Ferivel akkor biztos, hogy hétvége. Majd eldől.
Pedig nagyon finom, olyan, mint egy spenótos lepény. Mi simán lereszeljük a krumplit, bele liszt, tojás, fűszerek, mirelit spenót, fokhagyma. Isteni. A tetejére egy kis tejföl. Nyami.
Ha hétvégén jöttök, akkor mindenképpen. De talán még a hétköznap is megoldható.
Megcsináltam a táblázatot, és el is akartam küldeni, de egyedül Bebe kapta meg, a többi camet a freemailem nem akarta. Ma megpróbálom újra.
Neked volt köldökpiercinged??? Ne szomorkodj, hiszen ha hajlamos vagy a csíkosodásra, akkor úgysem tehetsz semmit. A kenegetéstől talán jobb lesz.
Lucának én is jobbulást kívánok!!!
Tényleg már olyan igazi csajos a legújabb képeken!:)
Szia!
Szegény Luca, jobbulást kívánok neki. Remélem csak a foga és semmi komoly.
Sziasztok!
Luca lázas lett ma reggelre. :(
Éreztem 1/4 7-kor, hogy meleg, de valószínű kicsúszott a lázmérő mérés közben, mert 37 volt popóban (ami ugye 36.5).
Aztán csak nem hagyott nyugodni a dolog, mert éreztem, hogy meleg. Igazam volt, a következő mérésnél 38.6 volt popóban.
Adtam neki nurofent, most alszik. Más tünet nincs, így a doki azt mondta, hogy lehet a foga is, de ha emelkedik neki akkor holnap megnézi.
Á, megvan! Ilyesmi nálunk a tócsni vagy máli!!! Csak tojás nélkül és aludttej vagy kefír van benne!
A hétvégén Anyu csinált, küldött át párat! Olyan fincsi volt!
Én is csak úgy magában szeretem!:)
Érdekesen hangzik, vhogy nem keverném a kettőt. Spentót inkább tükörtojással és a lepcsánkát magába. :))
De jó lenne, nekem is eszembe jutott, hogy januárban esetleg talizhatunk is.
Sziasztok!
Bebe, köszi a cumit, tündér vagy! A címemet tudod? (A táblázatban benne van, amit Petra küldött...ha küldött? Petrus hogy állsz vele?)
Én meg felajánlom a mi rózsaszín cuminkat valamelyik kislányos anyukának! Tünci, Timi, melyikőtök szeretné? Szívesen elküldöm valamelyikőtöknek!:) Vagyis Grétának vagy Szonjának.:D
Tegnap felfedeztem magamon az első csíkot!:( A köldökpiercingem helye fölött látható egy 1 cm-s, függőleges vonalka. Úgy elszomorodtam!:((( Még van 9 hetem, mi lesz a végéig???
Puszika!
Nekem van spenótos lepcsánka receptem, ha esetleg mégis bejuttatnál egy kevéske vasat a szervezetedbe. :)
Majd akkor jöttök januárban, és lehet, hogy még össze is tudunk futni. Így nem ment volna.