Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Nem aznap, hanem másnap délelőtt lett lázas.
Adtam 5ml Nurofent és attől el is aludt. Mikor felébredt már kutya baja volt!
Most is csak akkor kap majd, ha meleg lesz.
Feleslegesen nem akarok adni, mert már így is sok Nuronent kapott a foga miatt!
Szia.
Igen,mondta a védőnő anyunak,hogy a Prevenartól még akár 4 nap múlva is lázas lehet.
Te adtál még a láz előtt kúpot,vagy csak akkor ha már lázas lett?
Mi is jövő héten megyünk a Prevenar 2-re!
Remélem most nem lesz Dani lázas tőle, mert az első után az lett! :(
Érdekes, mert eddig egyik kötelező védőoltástól sem lett lázas, csak ettől!
Helló csajok!
VICA, egész nap gondolok rád a vizsga miatt! HAJRÁ!!!! :)
Tüncike, új DM nyílt a Búza téren!
Most 29-30-31-én minden -20%!
Érdemes kihasználni, mert a kuponok is érvényesek az akció alatt!
Jáj! Nem is tudtam, hogy ilyesmi lehetséges. Anyunak mondjuk van egy lyuk a fenekén (nem, nem az, ami mindenkinek, egy másik), amit a doki csinált injekcióval.
Neked különösen rossz lehet nézni, hoszen tudod, hogy hogyan kellene jól csinálni.
Igen,egyik a kötelező másik meg ez a Prevenar.
A környezet meg a doktornő nem zavarta,neki a szúrás fájt,mert csak akkor sírt!Utána szépen nézelődött.Még mindig fáj a szívem,olyan mélyen beszúrta a tűt!!!!
Tudod,nekem ilyenkor apukám példája van a szemem előtt,még csecsemő volt amikor egy injekciót rosszul adtak be neki és tályog lett,ami ráment a csontjára és ennek következtében rövidebb lett az egyik lába,mert ki kellett venni a csontból!
Na de ilyen ugye már nem fordulhat el!Jajj,nem akartam megijeszteni senkit!
Sziasztok.
Bebe,köszi,hogy bemásoltad!
Megvolt az oltás.A második szurinál sírt!De csak egy percig kb.Aztán ügyesen tűrte,hogy megmérje itt-ott.Úgy sajnáltam szegénykémet!!!!!
Tegnap voltunk az új választott háziorvosunknál, aki egy nagyon kedves barátunk testvére. Szerintem nagyon jól döntöttünk. Közel van, eddig még kicsi a praxis (jelenleg 132 "ügyfél", velünk együtt), nagyon kedves, és ami a legfontosabb, nagyon alapos. Szóba került a vetélés, erre rögtön mondta, hogy szerinte kellene egy kivizsgálás, ha esetleg nem jön össze egy-másfél évig a baba, és jövő héten megyünk laborra, ahol fog kérni prolaktin szintet is, hátha. Abban azért megállapodtunk, hogy valószínűleg a vizsgaidőszak alatti stressz sem tett jót még anno.
Kicsit megijesztett, hogy talán mégis alaposabb kivizsgálásra lenne szükség, aztán megnyugtattam magam, hogy ez csak az ő lelkiismeretessége.
Jó reggelt mindnekinek!
Vicus tényleg régen írtál mizujs feléd?
Sziasztok. Nálam nagyon korán van még. :)
Mi a különbség ? Nem mindkettő felsorolás ugyanazt listázza ki ?
Összes anonim80 hozzászólás (200)
>> Összes anonim80 által hozzászólt téma
Jó reggelt!
Nem tudjátok Vicus mikor vizsgázik?
Mert elég régen írt. Most vagy tanul, vagy.....!?!?!?
a választ elfelejtettem bemásolni, szóval:
Dr. Beke Ágnes:- Ha két hónapos korban a pici baba megkapja az első oltást, akkor 3 oltásra van szüksége, plusz egy emlékeztetőre. Ha fél éves kor felett, de 2 éves kor alatt kezdik az első oltást, akkor pedig 2 oltást, plusz egy emlékeztetőt kell kapjon a kicsi.
Itt találtam:
Timi, ezt találtam:
Hány oltásra van szükség, ahhoz, hogy ellenállóvá váljon a kicsik szervezete a Pneumococcus okozta betegségeknek?
Az,igen!
Pedig nem lehet egyszerű azzal élni!
Melyik kórházban volt mindez?