Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Na a kiscsaj arca nekem is egyből feltűnt.Juj de utálhatja sokszor az anyját:D
Egyik nap elcsíptem egy Melrose Place részt.Tök furi volt benne Bree,aki persze ott nem Bree:)Még fiatal,de azt hiszem a magyar hangja ugyanaz volt,mint most a sorozatban.
Hát nekem most a tegnapi rész volt egy kicsit uncsi, de persze azért tetszett :) Bree elég izléstelenül adta elő magát, de tetszett ahogy Angie-val ledumálták a végén. És ahogy behúzott a tetű férjének :)) Király volt!
Hol van Mrs M? Ja és Gaby kislányának arca amikor sikálta a padlót! :D
Na én kezdem:)Tetszett!!!Gaby most olyan kis butuska volt,nem tetszettek az érvelései sem,de az alakját még mindig irigylem:D
Bree ugye előadta Angienek,hogy nincs jóban Orsonnal.Tehát nincs sex.3 hónapja!De akkor Angienek sincsen sztem,ha tudta,hogy a férjének viszonya van.Akkor ő is ráül a mosógépre?:DDD
Na ezt nem bírtam kihagyni:D
Susan:(Őt sajnálom,remélem nem kell sokáig a börtönben csücsülnie!
Lynett szerintem megint kapni fog Susantól,ha kiderül,hogy Julienak ki volt a szeretője:(
Hát, lányok, nem tudom., de most már megnézem:)
De én habfürdőset tutira nem láttam, csak a füttyöset. Igaz, hogy abbahagytuk a felénél, elmentünk aludni, de másnap megnéztük:)
Románia Argentinában?
Tipppikus amerikai! :DD
Szóval:
Kakukk-kakukk-kakuuuuuuuuukkkkkkk!!!!!
Hu-hú-hu hu-hú-huuuuuuu!
:D
:D
Most sütit kaptatok.:) Hatásos!:)
Én is nagyon álmos vagyok.:S Nagyon sok volt ma a meló is, meg gondolom ez a torok cucc is betett.
De azért sem alszom el! Rohadt Tv2!!!:D
Sziasztok:)
Naa pont most akartam Neked jelet küldeni :))) telepátiaaa:)
Fáj a torkom nekem is, jaj most nagyon álmos vagyok:))
Sziasztok Lányok!
Én már készenlétben.:) Még kb. 25perc.
A torkom bazira fáj, úgyhogy fagyit ne küldjetek.:)
Én is csak kapisgálom:)De azért volt 1-2 idegen név is:)
Na még egy kicsit kell várni és már kezdődik is!Addig majd hajat festek és mosok.
Tök "véletlenül" én is belenéztem a másikba (mu-ha-ha):D:D
De tök jó, mert nem értem, miről, meg kiről beszéltek, úgyhogy megmaradtam édes tudatlanságomban.:D
Pedig abban volt.:D
Susan+Katherin a habfürdőben.:) Katherin éjjel át akarta csalni Mike-ot "szerelni". Átment vele Susan is, és ott volt a sok gyertya, rózsaszirom...meg a habfürdő. A két nő ráncigálta egymást, és a vízben landoltak.:)
Micsodaaaa?
A füttyöset láttam. És végig is néztem. Abban nem volt habfürdős. Az volt az 5.
És van még egy 6. részünk szinkronosan, azt még nem néztük meg? Segítség, kilopták a habfürdős rész a mienkből:)))
Csajok!
Ma véletlenül "rossz" fórumba mentem be és ott előre olvastam,hogy mik lesznek majd a későbbiekben:)Izgi lesz,de nyugi,nem spoilerezek:D
Viszont már csak pár óra és start!:)Kitartást addig is:)
Pff...na de ilyen korán eltűnni????
Banyek, szeptemberig azt is elfelejtem, fiú vagyok-e, vagy lány; nemhogy azt, mi volt a Sz.Feleségekben.::S :)
Akkor már csak 2rész lesz. Hmm...én is elgondolkodtam a letöltögetésen...Vaaaagy kiköltözök külföldre...:D:D:D
A füttyös rész a habfürdős részben volt benne.Ezt is elaludtad?:DDD
Mindig szokott szüneteltetni a tv2,már meg sem lepődöm rajta,hogy most is jön egy hosszabb szünet.
Sziasztok csajszik.
Mostanában nem írtam, mert nem néztem, mindig elaludtam.
Viszont apa megszerezte, most néztük végig egyhuzamban az új évad első részeit. Most tartunk a füttyösnél, a habfürdős még nem volt:) Talán még egy részünk van nekünk is, ezek szerint ezért szüneteltei a tv is, mert lehet, hogy még nincs több rész?
Sziasztok, na ez most hétfő reggeli sokként ért. Ahh, komolyan ez a tetűtv2 mindig csak húzza a mézesmadzagot az orrunk előtt. Gondolom majd szept végén elkezdik ezt az évadot újra ismételni, és talán novembertől folytatódik a történet...
Ah, lehet most nem leszek türelmes és leszedem valahonnan!
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.