Sztárban sztár (beszélgetés)
Szép lenne, ha nem ő esne ki, hanem a másik három közül valamelyik.
Én is nézem, és drukkolok Gáspár Lacinak :)
Persze,könnyen :)
Mint tudjuk :)
Sikerült megnézni a múlthetit, Gáspár Laci szerintem szuper jó volt, tényleg megérdemelné a győzelmet. Bár Donna Summerként szegényem nagyon félre lett sminkelve, és a műsor vége felé ahogy olvadt le róla a smink, olyan volt mint egy bűti boszorkány :DD
Sramek fiútól én egyik produkció láttán sem voltam elájulva, ráadásul Jimmyként elég morcosan vette a kritikát ( mikor vonult le a színpadról, rendesen gyilkos pillantásokat eregetett a kamera felé) Péterffy Bori meg szerintem sosem volt ilyen szép, mint Peter nőként. :DD
És tényleg olyan volt, hogy a végére vagy belőtte magát, vagy pár felest lenyomott :)
Tóth Gabi Madonnaként tetszett, de Varga Miklósként érdekes élmény volt. Elsőre a Harry Potter filmek Argus Frics-e jutott eszembe.
Az meg, hogy egyáltalán nem is próbál játszani a hangjával, olyan mintha nem is érdekelné. Ő Tóth Gabi, ő ezt is megteheti.
Kati nem volt rossz szerintem, nem is értem, miért húzta le a zsűri annyira Beyonce alatt. Még a hangja is néha hozta az énekesnőét.
Nekem pl Kati mindkét produkciója nagyon tetszett, míg a többiekéből mindig csak az egyik.
Adél meg Adél. :)
Dollyként nagyon ügyes volt, de az első szám, szerintem csapnivaló volt.
A döntőben egyértelműen Gáspár Lacit várom győztesnek.:)
nem.
És én máskor is laposnak láttam, sokszor éreztem úgy, hogy a zsűri is így látja, ezért mondták sokszor az eredményhirdetés előtt szinte mind Kati nevét Tillának.
Sramek szerintem akkor is így hozta volna a figurát, ha a feladat ismertetése után rögtön színpadra kell álljon ezzel a dallal.
Egész életében ezt gyakorolta.
Nekem amúgy nagyon fura, hogy egy fiatal srácnak hogy lehet éppen Jimmy a példaképe.... fura egy becsípődés.....
Most néztem meg a videókat, Peter Sramek mint Jimmmmmyyyy, elképesztő :D :D :D
Adél kiesik a jövő héten, higgadjanak le nyugdtan, akik utáják ;)
nincs igazság, hogy a Wolf Kati esett ki!!!!!!! Adélnak kellett volna!
undorító az egész!