Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szoptatási nehézségek fórum

Szoptatási nehézségek (beszélgetés)

1 2
2010. febr. 21. 13:29
Én bimbóvédöt használtam az elsö hónapban mert nekem sem tudta bekapni a bimbót.De már rég elhagytuk.
2010. febr. 21. 13:28
bimbóvédő esetleg?tudom hogy piciknél nem mindenki ajánlja én is nagyobb korában használtam csak pár napig amikor alig bírtam a fájdalomtól szoptatni,de akkor jól volt és az talán kiemeli kicsit a bimbót is
4. bászti216 (válaszként erre: 1. - Renata.boros)
2010. febr. 21. 13:27

Próbáld meg minél többször levegön hagyni a bimbód,hogy gyorsabban gyógyuljon.Kitartás egy kis idö és meg sem érzed,én fejtem is mikor vérzett,az elejét ami véres volt kiöntöttem.

A fiam 4 hós mult és most is csak cicil...:)

2010. febr. 21. 13:26

Szia!

Nekem is kirepedt és a Garmastan nem használt, még a kórházban mondta csecsemős nővér a Neogranormont, 2-3 napig azzal kend, próbáld szabadon hagyni és addig fejd abból!

Remélem rendbe jön!

2. Memeske (válaszként erre: 1. - Renata.boros)
2010. febr. 21. 13:25

tesszék ki maszkírozni ;)

régen anno,kiszáradásra vajjal kentünk be,most rámával próbáld,az még tiszta vajnak mondható!

TESSÉK KI MASZIROZZNI ,KI CSÚCSOSÍTANI SZOPTATÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL,MEG MIELŐTT Cicizne a kis manókád :)

lányomnak is használt,bár nem sokáig szopizot Lacuskám,ideg alapon el ment a teje,hiába nyúzta magát :(((((

2010. febr. 21. 13:19

Sziasztok!

Második babókám alig egy hetes és sajnos a szoptatással ugyanúgy meggyűlik a bajom, mint az elsőnél. Iszonyatosan fáj a mellbimbóm és teljesen ki van repedezve, vért is szív, mert látom amikor bukik, hogy véres. Már elkezdtem a homeopátiás bogyókat néhány napja, illetve kenegetem Garmastan kenőccsel, valamivel jobb, de még mindig görcsbe rándulok amikor "ráharap". Befele forduló mellbimbóim bannak, ami nyilván nehezíti a dolgot, de azt gondoltam a másodiknál már nem lehet ennyire fájdalmas. Mondjuk már csak a bal ilyen necces, a jobbal komolyabb bajom nincs. Van valakinek valami tanácsa/ötlete, hogy mivel kezelhetném, hogy mielőbb túl legyünk ezen? Azt vettem észre, hogy Ő sem szívesen szopizik ebből a mellből, nyilvá érzi, hogy fáj mint a veszedelem. Köszönöm előre is a hozzászólásokat! Reni

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook