Szoptatási nehézségek (beszélgetés)
Próbáld meg minél többször levegön hagyni a bimbód,hogy gyorsabban gyógyuljon.Kitartás egy kis idö és meg sem érzed,én fejtem is mikor vérzett,az elejét ami véres volt kiöntöttem.
A fiam 4 hós mult és most is csak cicil...:)
Szia!
Nekem is kirepedt és a Garmastan nem használt, még a kórházban mondta csecsemős nővér a Neogranormont, 2-3 napig azzal kend, próbáld szabadon hagyni és addig fejd abból!
Remélem rendbe jön!
tesszék ki maszkírozni ;)
régen anno,kiszáradásra vajjal kentünk be,most rámával próbáld,az még tiszta vajnak mondható!
TESSÉK KI MASZIROZZNI ,KI CSÚCSOSÍTANI SZOPTATÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL,MEG MIELŐTT Cicizne a kis manókád :)
lányomnak is használt,bár nem sokáig szopizot Lacuskám,ideg alapon el ment a teje,hiába nyúzta magát :(((((
Sziasztok!
Második babókám alig egy hetes és sajnos a szoptatással ugyanúgy meggyűlik a bajom, mint az elsőnél. Iszonyatosan fáj a mellbimbóm és teljesen ki van repedezve, vért is szív, mert látom amikor bukik, hogy véres. Már elkezdtem a homeopátiás bogyókat néhány napja, illetve kenegetem Garmastan kenőccsel, valamivel jobb, de még mindig görcsbe rándulok amikor "ráharap". Befele forduló mellbimbóim bannak, ami nyilván nehezíti a dolgot, de azt gondoltam a másodiknál már nem lehet ennyire fájdalmas. Mondjuk már csak a bal ilyen necces, a jobbal komolyabb bajom nincs. Van valakinek valami tanácsa/ötlete, hogy mivel kezelhetném, hogy mielőbb túl legyünk ezen? Azt vettem észre, hogy Ő sem szívesen szopizik ebből a mellből, nyilvá érzi, hogy fáj mint a veszedelem. Köszönöm előre is a hozzászólásokat! Reni
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- A szoptatásról mindent
- Nyilvános szoptatás: Illendő vagy sem?