Szombaton reggel busszal utaztunk Pestre. Azóta nagyon keveset pisilünk. Már itthon vagyunk. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Valóban nem derült ki, ebben igazad van. De Te egy egészséges ember vagy, eszedbe sem jutna egy ilyen kérdést kiírni, mert utána olvasol a neten, esetleg már 3 nap elteltével orvoshoz fordusz.
Az Ő esetében talán még az is problémát jelenthet, hogy elhagyja a lakást, nem ismerjük a körülményeit.
Tényleg miért gúnyolódsz te is?
kisfüles eddig 184 fórumot indított (regisztrálása óta kb. 10 naponta), de egyik sem ért meg 130 hozzászólást.
Biztosan ezzel a kérdéssel szeretné megdönteni a saját rekordját. Ha így folytatjuk, sikerülni fog neki. :D
Eddig igyekeztem nem reagálni az ilyen buta kérdésekre. Elolvastam nevettem egyet és ennyi.
Ez most viszont olyan durvára sikeredet, hogy nem bírom abba hagyni a nevetést:)
Bocsi nem szoktam komoly dolgokon kacarászni, de ez nagyon komolytalanra sikeredet, ezt remélem te is érzed.
Tudod kisfüles ennyi folyadéktól ha valaki nem tud pisilni, akkor annak kórházban van a helye.
Itt a Hoxán számunkra nagyon viccesnek tűnik, de ha egy százalékra igaz amit írtál, menjetek sürgősen orvoshoz.
Természetesen ne busszal, bocs ezt én sem bírtam kihagyni:D
Lányok, Asszonyok!
Csúnya dolog egy beteg embert kigúnyolni. Ha beleolvastok az adatlapján a korábbi hozzászólásaiba, akkor elszégyellitek magatokat.
Egy beteg 42 éves nő a fórumindító, aki nyitott gerinccel született, 24 éves kora óta le van százalékolva, az Édesanyja gyámsága alá került. A papája évekig támogatta anyagilag, a zsebpénzét meg a mamája nem adja oda kisfülesnek. Szóval éppen elég szomorú lehet az élete, nem kellene még Nektek is a beírásaitokkal fájdalmat okozni Neki.
Ha még ezek után is gúnyolódik valaki, helyette én kérek elnézést a fórumindítótól.
Most belegondoltam, hogy a 10 liter, az több mint egy zsugor 1,5-es ásványvíz.Egészen pontosan 6 db másfél literes, meg 2 db fél literes. Vagy két db 5 literes kanna...
Ez body building-nek sem rossz, nem hogy vesetisztításnak!
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Van egy pasi 2 napja ismizem.De iszonyat ronda, szombaton "talizunk"Mit mondjak neki hogy ne bántsam meg, hogy miért nem mentem el a talira?
- Megemlékezés Zámbó Jimmyre a csepeli temetőben Január 26-án szombaton, 13 órakor
- Ha a szerdán vásárolt húst szombaton sütitek meg lefagyasztjátok 2 napra?