Szó szerint kidobott az Anyám (beszélgetés)
Köszi a hozzászólást.
Nekem nem volt hozzá erőm.
pontosan.
piros pont.
Hogy rakja be egy otthonba, az még oké. A többi undorító. Aki egy kicsit is szereti az anyját, az ezt nem tudja megtenni. Nem kell feláldozni magát, de látogatni az otthonban, akárhogy is van, azt kell. Még akkor is, ha nem fogja fel, nem ismeri meg. Nem engedheti el amíg él.
Egy barátom felesége Alzheimeres. Ápolja otthon, addig amíg megismeri. Ha éljön az a stádium, amikor már nem, akkor adja otthonba. Egészséges gondolkodású embernél ez nem azzal párosul, hogy elfelejti mintha meghalt volna. Jesszus. Hát mégiscsak az anyja. Akit szeret, aki szeretett. Nem is értem. Van fokozat a nonstop ápolás és az egyik napról a másikra leszaràs között.
Nyilván a betegség az oka nem ő nem szeret.
Ha mellette maradsz és már csináltad akkor tudod miről van szó...
Ha Alzheimeres akkor felejtsd el. Ha a betegség teljesen leépiti akkor ő nem az aki a te fejedben emlékeidben volt.
Két dolgot tehetsz vagy feláldozod magad amíg meg nem hal, és ez 100% feláldozás rengeteg lelki fájdalommal,
Vagy elhelyezed egy otthonba és elengeded, mintha meghalt volna. És megőrzöd az emlékét.
Közeli ismerős tapasztalata alapján mondom.
További ajánlott fórumok:
- "Te nem dolgozol, ezért én zajonghatok"- monjda anyám. Szerintetek?
- Ha 1 év alatt négyszer kidobott, jár még egy esély a pasinak?
- Autobol kidobott kutyák
- 2 éve kaptam egy tesco-s kenyérsütőt, de nem lehet vele normálisan sütni.Mindent kipróbáltam, eredmény 15kg kidobott alapanyag, ötlet?
- Mintha kidobott volna
- PH-diéta vs aloe-vera termékek. Édesanyám orvosa szerint összeférhetetlenek. Nincs ötletetek, miért? (Nem magyarázta meg)