Színház az egész világ (beszélgetés)
ezt a darabot szerintem csak ősszel játszák újra, most hétvégén is csak a nagy érdeklődésre való tekintettel tűzték műsorra, nehéz jegyet szerezni rá
egy aranyos szerelmi történet 2 szereplővel (Oroszlán Szonja-Alföldi Róbert), zenés komédiaként fut, vannak benne jó poénok
nem is gondoltam, hogy az Alföldi tud énekelni és nem is rosszul
a játéka pedig kifejezetten tetszett
a Neil Simon darabok nem hatalmas irodalmi művek, mint egy Vágy villamosa pl., de könnyű kikapcsolódásra tökéletesen megfelelnek
Szia!
Szerintem a neten tuti rátalálsz!
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Alföldi Robi melyik színházban és miben játszik mostanában?!
kétszer voltam mostanában a Madáchban
Neil Simon: Pletyka - bárkinek ajánlom, aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, igazi bohózat, de színvonalas
Neil Simon: Édeskettes hármasban, szintén komédia, de zenés, jó poénokkal
Alföldi Robit nem láttam még játszani és kellemesen csalódtam
Csehov:Cseresznyéskert, Vígszínház
Egyszer meg lehetett nézni, de nem ez lenne az első, amit nyugodt szívvel ajánlanék bárkinek is.
Viszont, ami nagyon megható volt, az az egy perces néma csönd a darab végén az aznap elhunyt Darvas Iván tiszteletére. Nyugodjék békében!
Sziasztok!
Remélem akad itt balett szerető (netán rajongó) köztetek....
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e véletlen valaki, hogy mi annak a számnak a címe, amire Bacskai Ildikó és Bajári Levente a Whirling(Örvény) című kortárs balettet adják elő?
Remélem tud valaki segíteni...
ugyehogyjóóó..????:)))))
amúgy látom, halmozod az élvezeteket: musical minden mennyiségben..:)
Köszi!
Már megvan a jegy és az Oltári srácokra is ! :-)
Szia Letti!:)
Rudolfot a Szegedi Szabadtérin láttam tavaly nyáron, nekem nagyon tetszett!
Szerintem jó a zenéje, jók a magyar dalszövegek - szóval nekem bejött!:)
A www.hathethattanc.hu-n sok információt találsz a darabról.
Most azon gondolkodom, hogy vegyek-e táncszínházi bérletet? Jónak ígérkezik, nem kellene lemaradni róla. Viszont a hétfői musical estről sajna lemaradtam.
Én nagyon szeretem Kulka Jánost! Érdekes, színpadon még soha nem láttam, csak tv-ben. De majd bepótolom :)
Miről szólt a darab?
Majd próbálkozunk. De most már az időpontot is nehéz összeegyeztetni családon belül.
Ma egyébként a Danton halálát láttuk. Ez bérletes előadás volt, talán ha félig tele volt a színház.. De a kimerítő munka után könnyedebb témájú előadásra vágyom.Vagy hétvégére kell váltani bérletet.
További ajánlott fórumok:
- Ó, hogy a fene esne ebbe az egész világba!
- Legszívesebben átölelném az egész világot
- Kannibalizmus a XX.században - egy tragédia ami megrázta az egész világot
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?
- Néha az egész világ olyannak tűnik, mint egy elcseszett...
- Parkoló az egész világ, csak nem mindegy hol és mennyiért...