Színes kontaktlencse (beszélgetés)
Sziasztok!
Próbálta már valaki esetleg a Cooper Vision expression colors lencséjét?
Szeretnék kék lencsét, az előző, amit használtam Freshlook Colors volt, abból is a sapphire blue. Jól fedett, de nagyon természetellenes volt, sokan azt mondták digitális szemem van:) most világos kéket szeretnék, és lehetőleg olyat, ami egy picit természetesebb. Sötétbarna szemem van, tehát csak a fedő lencse jöhet szóba.
Mit javasoltok?
Ciba vision freshlook colors sapphire blue vagy
Ciba vision freshlook colorblends true sapphire ???
Elképesztően szép a brilliant blue! Nem tudnál feltenni kicsit több képet más fényviszonyokkal, más szögekből, meg úgy h ne csillogjon nagyon?
Egy ilyenben gondolkozom én is és ha élőben még szebb...
Sziasztok!
Tudja valaki közületek,hogy van-e olyan szines lencse dioptria nélkül,amit 1 évig is használni lehetne?Ha van egyáltalán ilyen...
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni,de mindegyik színes lencsénél középen nagy a színtelen rész,ugyanis a pupilláddal látsz ,és ugye az tágul.Nekem is van ilyen lencsém amit írtál,és ez nekem nem tetszik mert valóban egy kicsit műnek tűnik.
Sziasztok!
Ha valaki kék lencsét szeretne rendelni, és kíváncsi valyon mennyire fed, raktam fel 2 képet :) Az eredeti szemem sötétbarna és kék lencsét rendeltem (Ciba Visi*n Freshl**k C*l*rs - Sapphire Blue). Mint látjátok ez sem fed tökéletesen, erős fényben egy kicsit kilátszik a barna, de ettől eltekintve én meg vagyok elégedve vele. :)
szia itt az e mail cimem kuld le légyszives ennek az oldal nevét köszike
D.
Szia
Lehet hogy kicsit "rászárad" a szemedre. probálj kontaktlencse ápoló folyadékbol (vagy műkönnyből) pár cseppet a szemedbe tenni, majd várj vele pár percet és aztán próbáld ujra... hátha beválik ;)
Nálam ez szokott lenni a gond mikor nehezen jön ki.. én már lassan 9 éve használom, nálam ez vált be eddig
Én most vettem először színes lencsét. Normál lencsét februártól használok. Zöld a szemem, és zöld lencsét választottam. Tudom... pazarlásnak tűnik.. de a sima lencse alatt nem villogott úgy a kedvenc smaragdos tekintetem, és kellett egy kis ráerősítés. :) De csak kivételes alkalmakra tartogatom, egyébként jó a sima is.
Eldobhatós lencséim vannak. Viszont nagyon megszenvedek velük. Fél másodperc alatt berakom, nagyon kényelmes. De képtelen vagyok kiszedni, úgyhogy a férjem operálja ki minden alkalommal. Ő már nagyon profi, én annál kevésbé. Van tippetek, hogy mi lehet a gond?
Szia!
A colorblends is fedő elvileg ,én most olyat fogok rendelni mégpedig a brilliant bluet,nagyon szép színe van.:))
FreshLook Colors - ha teljesen meg kívánja változtatni a szeme színét
FreshLook ColorBlends - amennyiben diszkrét, természetes szemszínváltozást szeretne /Ebből is van LILA, márpedig még csak "kicsitlila" szemű ember sincsen, tehát akkor ez is változtat a színén! vagy nem? írjon aki okosabb és ezt megfejtette.
További ajánlott fórumok:
- Észrevétlenül eltűnhet egy kontaktlencse a szemből?
- Ha kontaktlencsém van festhetem a szemem?
- Mit kell tudni a szülés alatti kontaktlencse viselésről? Szabad vagy nem?
- Cylinderes kontaktlencsével a 2. próbanapon normális a homályos látás?
- A kontaktlencse használata okoz-e szemünkben károsodást?
- Színes kontaktlencse - neked mennyire vált be?