Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Szilvás lepény (update 2) recept

Szilvás lepény (update 2) recept

A Szilvás lepény (update 2) hozzávalói:
5 tojás
200g fruktóz
vagy édesítőszer
200 g margarin light
200g tk
liszt
pici szesz
1 csomag vaníliás fruktóz
szilva
és fahéj esetleg


A Szilvás lepény (update 2) elkészítési módja:
Felverem pici fruktózzal az 5 tojásfehérjét, majd a sárgákat, a fruktóz maradékot és a margarint jól kikeverem, beleteszem a szeszt, én ánizspálinkát löttyintettem bele, és fahéjat, aztán jól elkeverem. Belekeverem óvatosan a tojáshabot, és a lisztet. Olajozott, lisztezett tepsibe teszem, és jól megrakom szilvával, előmelegített sütőben megsütöm, ha kész megszórom vaníliás fruktózzal. Fini lett.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A szilvás lepény (update 2) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook