Szilikon cici vs természetes cici (beszélgetés)
Húha jobb lesz, ha nem szólok, mert anno egy hasionló fórummal kezdődött a kálváriám :-))))
De azt elmondom, hogy semmiképpen sem műcici.
Inkább legyen kicsi, lógós vagy mit tudom én milyen , de ne mű!!!!!
..és természetes?
nem kekeckedni akarok csak többen írják....van akinek a műcickó is a jó megjelenés,így az ápoltság része is lehet.....
Az ember lánya pedig lehet ápolt szőrzetével együtt is,nem?csak költői kérdés,nem offolok:)
Nekem mindig kicsi mellem volt, de 52-54 kg voltam, és formás, tehát sosem zavart, megnéztek a pasik is. De mióta szültem, azóta a kicsi melleimnek már semmi tartása, katasztrofálisan néznek ki :)
Tehát én is elgondolkodok a dolgon. Csak akkorákat csináltatnék amekkorák szoptatás alatt voltak, az nem is feltűnő.. csak nézzek már ki valahogy mert így speciel a férjem előtt szégyenlősebb vagyok :) Pedig őt nem zavarja, de ez tökmindegy, mert az a vonzó aki elégedett önmagával.. De ő nem igazán pártolja az ügyet.. :)
Csak én is tartok a mű dolgoktól.. viszont nem akarom magam nem jól érezni a bőrömben csak mert szültem 3-4 gyereket. Ha lenne természetes módja ennek azt választanám.. de nincs. :-/
mutassatok egy pasit aki csupán elküld a francba egy nőt azért mert műcickója van.....
divat lett hogy csakatermészetes meg mittudomén de ha valaki azt irja nem kellett a férfinak mert kicsik a mellei vagy túl nagyok és lógnak stb akkor mindneki fujjol hogy mekkorabunkómáááá...
aki azt irja mindenben a természetes az fonja a hónaljszőrzetét vagy borotválja,merthogy abban is a hosszú a természetes és lábikószőrzetben is hogy mást ne emlegessek...
van akinél egészségügyi oka van,én oda sorolom azt is ha valakit annyira gátol hogy nincs neki...vagy hogy ép a köldökét súrolja,vagy netalántán akkora az eredeti hogy fáj a háta tőle és effélék.....
nekem jó az eredeti ,a pasik nagyrészét pedig a gyakorlatban szerintem piszkosul nem zavarja,az más hogy mit mond a párjának...nekem sem tetszene ha a férjem a nyálát csorgatná egy szép műcickó láttán,akkor örülnék ha biztosít hogy fúúú,meg nem fognám....dehogynem:)
A mai világban csak a szép és csinos nők tudnak érvényesülni, és ezt nem a nők alakították így, ez elvárás. Az ész lassan nem is kritérium a boldoguláshoz.
Ha a férfiak nem a külső alapján szelektálnának (mert valljuk be, ez a világ a férfiaké), biztos vagyok benne, hogy a csinoska nagy mellű magamutogató öntelt csajoknak leáldozna. De szerintem ez az idő tart a végtelenhez :)
A másik dolog, ha ennének a lányok rendesen, és nem hajlanának az anorexiára, egyéb idomaik is domborulnának. De ma az éhezés a divat.
Én a páromat szoktam azzal idegesíteni, hogy szeretném megműttetni a mellemet. Nem szilikont, az nem kell, csak korrekciót kicsit.
És semmi nem tud meggyőzni, a ceriuzateszt sem :) Úgyhogy megértem, hogy aki a fejébe vette, hogy szilikont akar az nem hallgat az ellenérvekre.
Volt régen egy fórum, az volt a címe, hogy "Szerintetek taszítja a pasikat a szilikon mell?"
Ott egy férfi társammal próbáltuk meggyőzni a lányokat, hogy nem nagyon szeretik a pasik, de saját maguknak bebeszélik az ellenkezőjét. A végén már arra a következtetésre jutottak, hogy egyedül csak 2 pasinak nem tetszik az egész országban a szilikonmell:D
Persze mert tudja, hogy onnantól rád tapad a kanok tekintete :)) Ő megnézi a műciciket de a csaját ne nézze senki, mi? :P
Amúgy szerintem 10 férfiből 9nek tetszik a szilikon, más kérdés, hogy biztos nem olyan kellemes megfogni mint egy természetest és ezt ők is tudják.. csak hát az ugye egy művészi alkotás, tökéletes forma, tehát szép.
De ettől függetlenül egy igazi formás cicinél tuti nincs jobb.. de az nem sok nőnek adatik meg.
Felesleges összehasonlítani mert szemre a szilikon általában szebb de tapintásra egyértelműen az igazi a nyerő.. De a legeslegjobb a szép formás igazi! :) Ebben biztos minden pasi egyet ért :)
:D
hehe
Természetesen nem rángatni kell,de biztos benne van a férfiakban,hogy mi van benne és nem mernek "úgy" hozzáérni.
Nemtudom,nem vagyok férfi.:)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Melyik műcici a szebb? A Voksán Virágos vagy a természetes hatású?
- Mennyit kell gyüjtenem, hogy szilikon ciciket csináltathassak?Illetve ki hogyan élte meg a műtétet, milyen hatással lett az élet minősgedre?
- Szépség minden áron? Szilikon vagy a természetes?