Szigorúan- diéta+ mozgás (beszélgetés)
Ugye?Totál felpörgeti a napot:))Én is imádom a csonthéjasokat,abba sem lehet hagyni..Örülök,hogy visszajött a kedved:))
Én tegnap óta felszedtem 1kilót,nem eszem többet tonhalat az is tuti:(Na mindegy,nem kesergek..holnapra ugyis 52 lesz megint,51.5-52.5között ingadozok.Azért ez még nem jojo,ugye?Ma almanapozok,de jóóó:))
Jo reggelt!
Kitalaljatok tegnap megint mit muveltem? Annyira gaz, nem ismerek magamra, de nem tornaztam es megint ettem egy csomo csonthejast... Szoval a 2. pihinapom is megvolt, viszont ma futassal inditottam a napot! Es most total fel vagyok porogve, nem vagyok ehes es ujra van kedvem edzeni, ugyhogy ma duplazok! :) Vicus, mar ertem miert szereted a reggeli tornakat, tenyleg iszonyu jo!
Jó reggelt csajok:))
Kriszcsike,nem fogyózok,most próbálkozom kitotózni,hogy miket ehetek hogy megtartsam ezt.Te hogy állsz?
Vicus, nem volt időm visszaolvasni.
Az 51 a súlyod? :-O
:))Tök jó,hogy bepótolod a tornát:))
Na akkor még kitalálom a holnapot,még filózok rajta..
Szió,51.5-nél,52-körül "lengedezek" 30-40dkg eltérésekkel le ill.föl.De holnapra normalizálódik gondolom 52-re mert most ettem tonhalat.Egy konzerveset ettem(lidl-ből:))de ez akkora adag volt,hogy mindjárt kidurranok..
Jobban kell akkor figyelnem a térdemre edzésnél ennél is,meg tényleg sok lehet a kitörés-guggolás adagom.Változtatok kicsit.Köszönöm:))
A proteincsokigyártásnál Te teszel bele vizet?Nem tudtam még venni szójaizolátumot,szerinted jó lesz a nélkül is?
Nagyon jó ízeket kértél,nem fogsz csalódni:)
En ma futni szeretne, plusz azt meg kiegeszitem valamelyik Reka 20 percessel, Te?
Ja Vicus korkerdesere valaszolva, en mindig mas idopontban tornazok, bar mostanaban jellemzoen mar csak este tudom ravenni magam... Altalanossagban: elotte en 2-3 oraval eszek, teli hassal nem birok megmozdulni, utana csak akkor eszek, ha ehes vagyok, akkor is kizarolag feherjet!
Haliho!
Vicus, olvasom a naplodat es mar megint fel kilo minusz?? :) El fogsz fogyni,hol is tartasz most? :)
Terdfajasra 2 tippem van, az egyik hogy nem helyesen vegzed a gyakorlatokat es a gugolasoknal es kitoreseknel bokavonal ele megy a terded (bar gondolom erre figyelsz) a masik hogy megeroltetted a terdedet, szinte minden tornaban vannak terdgyilkos gyakszik es azert heti 5-6szor az sok!
Proteinbol rendeltem mogyorovajasat, meg kis zacsisbol malnas-csokisat es kokuszos-csokisat, a valtozatossag miatt es rendeltem egy ismeretlen 1 kilos sima csokisat is, mert abbol fogom ezentul gyartani a proteincsokit, arra most mar nem veszek dragat.
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?