Szigorúan- diéta+ mozgás (beszélgetés)
Jo reggelt!
Jelenten mar itt vagyok, tegnap legalisan hianyoztam es azert reggel bejelentkeztem am! :)
Tegnap sem tornaztam ugyebar, de az eteleknel maximalisan tartottam magam, nem sorolom fel miknek alltam ellen, nehogy a vegen meg megkivanjatok! Legalabbis en hajlamos lennek ra...
Vicus, visszolvastam a buntit, de ne maaaar, ez komoly?? En nem hiszek a mindenapi sportban, tudod mar irtam ogy kell a piheno is hogy epulni tudjon az izom. Szoval, ha modositanank arra, hogy heti 5 nap mindenkepp kell edzenem, az is nagyon durva lenne, ja es azt is eltulzott buntinek ereznem,de hat nem donthetek helyettetek. :) Olyan furcsa egyebkent, eddig a sporttal alltam mindig jol es inkabb a dietamban csusztam meg, most meg etkezes teren mint egy kisangyal, a tornat meg ellogom...
K-t szóbeli figyelmeztetésben részesítem, hogy tegnap nem jött hozzánk :-)))))
Legközelebb intőt adunk, írásban :-))) :P
Ezt nem csak Acskának írom, Vicusnak is :-) Kár, hogy nem lehet jelezni, valahogyan, na de ne legyek telhetetlen :-)
Hát igen, én azt vallom, hogy mindenkinek azt kell fogyasztania, ami számára mindenhogyan megfelel. Észre vettem, hogy többen is félnek a gabonaféléktől, több indokot is halottam már, de a leggyakoribb acska indoka :) Persze valójában azt gondolom, hogy az állítás fizikai képtelenség, hogy valójában 1 kg plusszt jelentsen hízásban, ha két normál szeletről beszélünk (ne haragudj, kérlek ne érezd bátásnak) :-)
A lényeg, ha valaki tart valamitől, azonban tudja pótolni mással, az ne erőltesse.
Amelyik kaját nem tudjuk elfogadni, legyen az bármilyen indok, vagy hit, akkor azt ki kell iktatni és az értékes dolgait mással pótolni :)
jó durva feladat az hogy egy hónapon keresztül minden nap torna..én tuti nem bírnám meg sztem kell pihenni is....Jujuj képzeljétek megkapta a sulim a kondibérleteket és már nagyon várom hogy mehessek :D csak most nagyon sok a zh ...szóval szerdán tudok menni...már úgy vártam mert nekem mindig az okoz gondot h egyedül nekiálljak...
na szép estét! jó fogyást!
Na csajok,sikeresen zártam a mai kajcsizást,és nem untam meg a gyümiket,K1,remélem azért óvatosan eszegettél ma,és a büntit olvasd vissza:))
Holnap torna után,szétgyepálva jövök,addig írjatok,legyen ám mit visszaolvasni:))Sok sok pusza
Sziasztok!
Úgy érzem, hogy ez a kalóriaszámlálós bejön. Ma ettem is, éhes sem vagyok. Ma büszke vagyok magamra. csak az a fránya kitartás!!!
Akkor hasonlítunk,mert én is imádok enni:))
Én mondjuk a rostot a sok sok zöldségből viszem be+búzakorpából.Engem minden kenyérféle hizlal(t)nagyon.
én ruhában nem vagyok hajlandó mérlegre állni :-))
vagy nem erre írtad? :-)
Engem jol leizzaszt!
Jajj csajok, az elobb hivtam anyumat es elsorolta, hogy mit hagy nekem enni. Ha megmondom, hogy gyuminapozok kitepi apam a hajamat:))
Nem ismersz még, én nagyon szeretem a pocakom :-) Nem bírnék már ilyen egyhangúságot, egy napig sem :-)
Az én reggelimben és általában a tízóraimban nagy szerepet kapnak a rostos gabonafélék (mértékkel). Persze a nap többi folyamán is eszem rostot, de délelőtti időpont amikor dinamikusabban.
Pl: reggeli zab (tejjel/joghurtal), jó reggelt keksz, vagy tönköly kifli valamivel, vagy fogyikenyér valamivel
és kb ilyen a tízóraim is.
Emésztés szempontjából az emberek nagy részénél a legjobb megoldás a magas rostartalmú ételek bevitele, amelyek a gabonafélékben van legintenzívebben jelen.
(Pl van fent nálam pita, reggelire tízóraira nagyon el tudnám képzelni (tízóraira kevesebbet azért), mert tönkölylisztből van. De graham lisztből is jó, tudtommal annyiban kül a tönkölytől, hogy nagyobb szemcséi vannak.
Én ha ilyeneket eszem, érzem, hogy megmozgatja a hasamat, mint ha bent melózna valaki :-)
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?