Szibériai hideg - mi lesz belőle? (beszélgetés)
Igen-ez a pánikkeltés jellemző:DD
Ma reggel mondta egy meteorológus a tévében,hogy mínusz tíz-20 fokok nem ritkák telente,de ami ennyire tartós-hetekig tartó mínusz tíz fok alatti hőmérséklet kb 50 évente egyszer fordul elő.
Nos,én emlékszem rá,hogy tizenöt éven belül is volt ehhez hasonló zima-mégsem fújták fel ennyire:DD
hát most már én is nyafogok...
bementem suliba mert nálunk kincs hó szünet...
és haza kérettem magam erre a falunkat úgy el lepte a hó, hogy csak na....
kicsit gázos volt mert a busz elakadt és úgy másztam fel a nagy dombon a csúszkálós autók mellett a dög nehéz táskámmal....(ami a kamionok mellett nem túl biztonságos...)
csak az az én kérdésem, hogy az út takaríttok hol vannak?? tán elmentem nyaralni?? se reggel se a városba és se hazafelé nem láttam egyet se....
Én sem nyekergek csak izzadok.:-)) De hát a nyár azért van, hogy meleg legyen. Sosem értettem ott sem a felesleges pánikkeltést, mikor 30 fölött már hőség riadót rendeltek el.
Régen is voltak ilyen melegek mégsem volt akkora cirkusz körülötte.
Na,én nem nyekeregtem:)
Mindenki ájuldozott a fórumokon a kánikulában,míg én vidáman pancsoltam a medencében.Bárcsak most is fürdőzhetnék:DD
Most sem esem kétségbe,bezárkózom a lakásba-és az ablakból nézem a hóesést,várom,hogy jöjjön a tavasz:DDDD
Nyáron pedig lesz aki azért nyekereg majd, mert egy héten keresztül 30 fok van.
Az ominózus augusztusi tűzijáték óta nem tud olyan időjárás lenni, hogy ne keltenének miatta pánikot a fejesek :-))
A magam részéről- inkább a nyári forróság ,mint a szibériai hideg.:)
Nyárimádó vagyok,és nem bírom a mínusz fokokat:ooo
Most bezzeg visszasírjuk a nyári meleget :D
Pusztuljanakcsak az influenza vírusok!!!
Te csak ezt az oldalát nézed, én nem.
És igenis nyafogok! :P
Nyarat akarok, soha többet nem nyekergek amiatt, hogy füvet kell nyírnom. :)
További ajánlott fórumok:
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Lesz belőle bírósági ügy?
- Fehér műbőr üléshuzatról miképpen lehet eltüntetni az indigófoltot? Semmivel sem jött ki, és balhé lesz belőle... :( SEGÍTSETEK!
- Tudod, hogy tetszel neki, de hogyan lesz belőle ismerkedés?
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?
- Ha nem szabad 1 hónapon belül TSH-ra menni, de nekem kétszer is volt 2 különbözö beutalómon, lesz belöle baj?