Sziasztok, hogyan zajlik egy bikinivonal gyantáztatás? (tudásbázis)
nekem is erős a szőrzetem. :-) Régen borotváltam,na azt nem kellett volna. :-( Sztem nem ciki,mivel aki ilyeneket csinál az már látott száz ilyet. :-)
Én évek óta gyantáztatom rendszeresen. Hogy van e bugyi a kozmetikuson és rajtad is múlik. Én egy régi tangám használom. Ha hagyod hosszúra megnőni jobban fáj. De szerintem ez a testrész amúgy is nagyon érzékeny.
Az évek óta tartó gyantásának köszönhetően nekem nagy része már kikopott.
Te ügyesen csinálod! Én elbénáztam, tényleg képtelen voltam megfelelően kifeszíteni a bőrt, ettől lettem véraláfutásos.
És ami még lényeges én nem gyantacsíkot használok ide hanem a hagyományos melegítőset kenem fel sPATULÁVAL mert ezzel úgy letudom rántani,hogy egy szál sem marad a helyén.
ja és nem ciki a mennyiség mert szerintem én nagyon szőrös vagyok odalenn és ciki lenne , nagyon ... :S
Sztem elsőnek ne te csináld,nézd meg,hogy a szakember hogyan csinálja. Meg hogy mennyire fáj. Ezt is el lehet rontani. Én jártam úgy,h.befelé nőtt egy szőrszál,és jól begyulladt,mert beszakadt gyantázáskor.
Én egy régi tangát fogtam be.
Hálisten nálam nem szokott sérülési nyom keletkezni,de,dudni kell,hogy ilyenkor az egész fürdőszoba az enyém,hogy tudjak megfelelően terpeszkedni.
Elsőre nekem is, azóta már évek teltek el, már simán van, hogy bugyi nélkül gyantáz, úgy sokkal könnyebb neki. De azért általában felveszem a kis eldobható bugyit, amit kapok, mivel mostanában nem is bírom a teljes gyantát.
Utálom a borotvát. Már 2 nap múlva látszik az új szőr.
A gyantától nekem nem pattogzik ki, 3 hetente járok.
Nekem a szőrbenövéssel gyűlik meg a bajom.
A gyakoriság tőled függ, milyen gyorsan nől a szőröd, mennyi az, ami már zavar, stb. Nyáron egyértelműen gyakrabban megyek, mint télen.
akkor én is beszerzek egyet, gondolom olyat érdemes ami vékony elől
Én nem bírnám ki magamnak. Sztem nagyon fáj! Mondjuk ez attól függ,h.kinek mekkora a tűrőképessége. Nekem pihenni kell két gyantacsík lehúzása közben. :-)
Nekem is nagyon jó barátnőm, de először furcsa volt nagyon. Mondjuk neki nem.
Ú, azzal én is próbálkoztam, hát kék-zöld lettem. Nem bírtam eléggé kifeszíteni magamnak tépéskor.
és ez nem pattog ki olyan könnyen mint a borotva ?
és milyen gyakran kell
Teljes gyanta, mindenhol odalent...:-)
Mostanában nem bírom, konkrétan mióta terhes vagyok. Ennyit arról, hogy nő a fájdalomküszöb...:-DDD
Nekem van egy bugyim, amit csak erre a célra használok.
Én magamnak szoktam gyantázni,és akkor úgy pucérkodom ahogy akarok és jajgatni sem szégyenlek!
Nekem szerencsém van, a legjobb barátnőm a kozmetikusom, szóval már túlléptünk a "hú, de kínos" részen.
Amúgy ha csak bikinivonal, akkor szerintem nem gáz.
Nekem teljes intim gyantát csinálnak. Először nagyon furi volt, de megszoktam. A bikinivonal gyantázásában szerintem nincs semmi ciki.
Egy biztos, hogy kényelmesebb "csupaszon", ill. ritkul is!!!
uuuu ebbe most belegondoltam , csak én ijjedek meg ettől ?,
ha meg összekenődhet akkor ne a legszebb bugyim vegyem fel :D
Szerintem a fájdalom nem enyhül. Én legalább is nem vettem észre, pedig évek óta gyantáztatok, volt már brazil gyantám is. Szar, de kibiríható.
elsőre sok-sok jajgatással:-)))
és titeken nem szokott zavarni, nekem ez tul intim lenne, :S még igy is
További ajánlott fórumok: