Szex pénzért... (beszélgetés)
Egészen biztosan.
Vannak férfiak, akik nem jól funkcionálnak érzelmek nélkül. Igaz, ők vannak kevesebben, de léteznek.
Vajon a férjed is így gondolja?
Bocs, te hoztad fel a személyes példádat!
Ne haragudj, de nekem te vagy borzasztó. De el kell fogadnod, hogy nem vagyunk egyformák.
Amit gondolok, már leírtam, olvashattad.
Egy 47 éves férfi előtt ott áll az út, hogy teljes életet éljen olyan valakivel, aki kívánja őt és jólesően szeretkezik vele, nem évente kétszer, hanem naponta kétszer. Legálisan, egyenes gerinccel. Ha nem szeretne erre az útra lépni, akkor mégiscsak jó neki így valami miatt. 😊
Részemről ennyi.
Minden jót neked is.
Ne haragudj, de nekem borzasztó, ha tényleg így gondolkodsz. Egy 47 éves férfi 2 éve otthon semmit sem ér el a feleségével. És azt mondod, ha ez neki nem jó, akkor egy farka vezérelt ösztönlény?
A betegségek meg... akiről én írtam, neki 9 évig tartott, abból 3 év volt az, amikor műtétről kemó, kemó után műtét volt a rendszer. Az utolsó másfél évben már lábra sem igen tudott állni.
Mások szerencsésebbek, remélem, minél többen, és meggyógyulnak.
Sehogy se stimmel, na.
A betegségek nem szoktak "a végtelenségig" tartani. 😁
Évi 2-3 alkalomra meg minek üríteni járni? Ha évszakonként 1, akkor is megvan a 4 strigula 😀 És verheti a mellét mint egy gorilla, hogy megtette, amit a haza megkövetelt.
Mi az, hogy mindenek felett? Évi 2-3 alkalom az neked mindenek felett?
Azért írtam be a történetet, mert nem értem, hogy egy egészséges pár életében hogy fordulhat elő, hogy az egyik bezárja a kaput, aztán közli a másikkal, hogy ő is zárja be, mert csak.
Betegség esetén természetesen más a helyzet, de ott sem lehet a végtelenségig elvárni ilyesmit. Az más kérdés, hogy amikor beteg a párunk, mi sem vagyunk éppen toppon lelkileg, sokkal tovább tart az az időszak, amikor nem is gondolunk a szexre. De nem örökké!
😊
Persze hogy nincs. Épp ezért nem érthető, hogy miért keverted ide a sztoridat.
Naivitásomnak csakis az a magyarázat, hogy üríteni mindenek felett! - ez a cél.
Hát .. nem vagyunk egyformák szerencsére. 😜
Mondjuk azt sosem kérdeztem meg a férjétől (leginkább azért, mert semmi közöm hozzá), hogy élt-e a lehetőséggel.
De azt nem tudom elfogadni, hogy valaki egészségesen elvárja a másik féltől, hogy zárja be a kaput.
Úristen, ennyire korlátok közt gondolkodsz? Vagy komolyan elhiszed, hogy egy egészséges férfi hosszú évekig él szex nélkül? Hát nem, ha bevallja, ha nem, ne legyél naív.
Amúgy a fórum történetben pedig még az a "mentség" sincs, hogy valamelyikük beteg lenne. Csak a kedv hiányzik és az akarat.
Örüljünk!
És revideálom magam: mégiscsak vannak lények, akiknek az ürítés mindennél fontosabb. Hurrá
Magánügyed, hogy mit hiszel el és mit nem. Én viszont nem kell, hogy elhiggyem, mert tudom. A saját családomban esett meg az eset.
Örüljünk annak, hogy te még tudsz itt meghazudtolni idegen embereket a saját életükről, akiről én írtam, sajnos 3 éve már nincs köztünk. El kellett mennie mindössze 46 évesen. De volt annyi esze, és belátása, ami itt úgy látszik, sokaknak nem.
Nem, egyáltalán nem érthető a felhozott példád. Sőt, még csak nem is hihető.
Hosszú évek óta rákos beteg vagyok, az utóbbi hónapok sem fáklyásmenet volt.
Ha nem teljes szeretetben és törődésben élnék, akkor már rég nem is élnék.
Soha nem fordulna meg a fejemben, hogy a férjem egy idegen nővel szexre vágyna, és hogy erre én bíztassam, hiszen mi ketten vagyunk egyek, még akkor is, ha éppen nincs szex.
ENNYIRE azért senkit nem vezérel a farka, hidd el nekem.
Hogy még a legnagyobb betegségben is ürítenie kelljen.
Azért érdekes mese volt. Köszi.
Nem vagyok asszonyellenes, de férfiellenes sem. Ha egy házasságban nincs szex az egyik fél döntése alapján, nekem tök mindegy, hogy az a férj-e vagy a feleség. Mindkét eset nonszensz. Ha nem hajlandó a végére járni, akkor meg annyit jelent szerintem, hogy neki így a jó.
De milyen alapon várja el a másiktól ugyanezt? Nekem itt a bibi. És ez független a nemektől. Ha egy férj tenné, ugyanúgy nem érteném meg, hogy milyen alapon gondolja, hogy akkor a feleségnek se legyen ilyen irányú igénye.
Tudod nekem az egyik rokonomnál igen fiatal korban rákos beteg lett a feleség. Nagyon szerették egymást, minden rendben volt köztük. Sok éven keresztül betegeskedett az asszony, sajnos egyre nehezebb helyzetbe került, "természetes" volt, hogy a legkisebb gondja is nagyobb volt annál, mint a szex. Ő azt mondta a férjének, nem várhatom el tőled, hogy évekig aszkéta életet élj mellettem, menj és keress magadnak valakit, aki ezt megadja neked. Csak nekem ne áruld el.
Nem tudom, érthető-e, hogy miért hozom fel ezt a példát. És remélem, hogy az írásomból nem az jön le, hogy pártolom a házasságon kívül élt szexuális életet.
Ezekben a történetekben mindenki vesztes, úgy gondolom. Ráadásul minden szereplő hazudik. Önmagának és a társának is. Valahol mindenkivel egyet tudok érteni, akinek véleménye van, pro és kontra.
Azzal is, aki nem akar önmegtartóztatásban élni, de nem tud, nem akar kilépni. De veszít. Mert így, alkalomadtán hozzájut, kitudja milyen nőkkel szexhez. De nem hiszem, hogy pasi létére sem hiányzik az érzelmi alapon történő szexuális kapcsolat. Vagy fene tudja. Akik érzelmi alapon működő kapcsolatban élnek, nehezen tudják megérteni azt, aki többedik csalódása után azt mondja, ennyi volt. Elvagyok így, és megoldom, ahogy tudom. Beletörődtem, nincs kedvem energiát fektetni, hódítani, stb. Mennyien vannak így?? Elképzelni is nehéz.
Talán, akit nem tudok egyáltalán megérteni, az a nő, aki azt gondolja, hogy a férje hűséges marad hozzá, akkor is, ha nem kapja meg tőle a figyelmet szexuálisan. Vagy néha.. nagy kegyesen.. mi ez, ha nem szexmegvonással való büntetés, ki minek álcázza (női változókor, fáradtság, migrén?) Mindegy. Ez a nő is hazudik. Önmagának elsősorban. Hogy ez így jó neki. Kap mondjuk anyagi biztonságot, és ezt nem adja fel. Cserébe, úgy tesz, mintha a legjobb barátja lenne a férjének, de megvonja tőle a szexet.. meghízik, nem ad magára.. mi van? Viszont kisajátítja a férje testét, birtokolni akarja, mert azt már nem viseli el, hogy mással csinálja, ezért teszi a szerencsétlen nyilván titokban. A hazugság átszövi az egész kapcsolatot. Ki veszít itt? Mindenki. Ha elválnak, akkor is először mindenki veszíteni fog. Ettől a veszteségtől félnek a legtöbben, és ezért van annyi látszatkapcsolat.
Mindenki életében vannak időszakok, amikor eluralkodhatnak a gondok, a fáradtság, több a munka, a stressz. Nyilván nem a szex a legfontosabb egy érzelmi alapon működő kapcsolatban. De a teljes illetve majdnem teljes hiánya az bizony már gond.
Azért nekem nagyon fura, hogy ennyire asszonyellenes vagy.
Tudod, minden éremnek két oldala van és egy kapcsolatot se lehet egyedül elszarni. Hát pont te mondtad, hogy egy házasság kétszereplős .
Az utolsó mondatodban ott az igazság. Az asszony jólétben él, az ura kényelemben. Minden szupi.
Kivéve azt, hogy nincs szex. Asszony nem hajlandó rá, mert nem. Megbeszélni sem. Segítséget kérni sem. Mert szerinte így oké.
Ne érts félre, én sem pártolom a megcsalást, és még nagyon finoman fogalmaztam.
De azt sem pártolom, hogy valaki elutasítja a férje közeledését, elutasítja, hogy ezt a problémát megbeszéljék, elutasítja, hogy külső segítséget kérjenek, semmire sem hajlandó a megoldás érdekében. De elvárja, hogy hű maradjon a férfi hozzá. Ez nekem nem áll össze.
Miért is szemétláda az, aki becsülettel másfelé veszi az irányt? És miért is álszentség ezt nem szemétládaságnak nevezni?
2019-et írunk, Európa közepén. Ne viccelj már!
Ha egyik sem akar válni, akkor valóban pont jó így nekik, nincs megoldásra szükség. Asszony jólétben él, az "ura" meg kényelemben. Szuper. Néha ürít egyet. Jó ez így nekik.
Ebben a történetben pont nem volt mindegy, hogy kivel.
Úgy beszélsz a témáról, mintha hetente több alkalommal elmenne egy kurvához, ahelyett, hogy otthon élné az életét.
De itt pont az ellenkezőjéről van szó.
Itt senki sem mondta, hogy a házasság rossz lett, sőt inkább azt, hogy minden rendben van. Kivéve azt, hogy valamiért az asszony már nem akar szexuális életet élni.
Volt megbeszélés, volt próbálkozás külső segítséget kérni, asszony szerint felesleges, hiszen minden rendben van. Neki lehet, hogy rendben van, de még mindig két emberes egy házasság. És ha az egyik fontos eleme ki van húzva, akkor csak neki jó, de mi legyen a másik féllel?
Alázással egyetértek, de akármilyen furcsán hangzik, nekem a feleség az, aki ezt az alázást kezdte azzal, hogy teljesen elutasította a férje közeledését.
Ha válni egyik sem akar, rendbe tenni életük ezen részét is csak az egyik fél akarja, mi a megoldás?
Ha szeretőt tartana, azért lenne szemétláda. Ha elhagyná, akkor is az lenne, ne legyünk álszentek. Amikor már nagyon hiányzik neki a szex, elmegy egy idegenhez és "ürít". Mert ez nem több annál.
Nem jó, nem ideális, de ebben az esetben valahol érthető.
Számomra.
További ajánlott fórumok:
- Mi az amit semmi pénzért nem ennél meg?
- Igazam van, hogy 9 hónapos kisfiam semmi pénzért nem hagynám senkire 8 napra? Vagy túlaggódom?
- Milyen pénzért nem megvásárolható dologra vágysz a legjobban?
- Balaton...Egy rakás víz sok pénzért
- Van bármi értelme pszichoterápiára járni (horror pénzért), ha eleve az egészben nem hiszek?
- Mi a véleményetek arról, hogy sok szülő a pénzért küldi kisfiát locsolkodni?