Szerintetek sokat jelent a csókolózás egy kapcsolatban? (beszélgetés)
Egyszer azt olvastam valahol, hogy súlyosan intő jel egy kapcsolatban, ha már nincs csók.
Valóban így van szerintem is.
Jah, meg hogy a kurv@akhoz járó férfiak sem csókolnak.
Feltenném itt a kérdésemet, nem nyitnék, új topikot, szerintem felesleges lenne, hátha betoppan ide mégis valaki és ad nekem egy olyan tanácsot amit most megtudnék fogadni:
Adott egy pasi, aki aranyos, lovagias, kedves, helyes...Bár azért fenntartásaim vannak, a megbízható jelzőt illetően, de tegyük fel, hogy megbízható is. Míg számomra a csók elkerülhetetlen, és a legintimebb kifejezések egyike. Számomra a csók borzasztóan fontos...Neki nem az... És erre ma jöttem rá... Nem mintha olyan régóta együtt lennénk, mégis, zavar, hogy pl "aktus alatt" nem igen akar csókolni... És előtte is csak a " nah jólvan zavarjuk le, hogy szexelhessünk egyet" érzést kelti... ".. Hát ezzel meg is válaszoltam a kérdésemet... De mégsem értem. A szavai, a kisugárzása, és úgy nagyjából minden fedi azt, hogy esetleg többet is akarna...Mégis a csókban semmit az ég világon semmit nem érzek...Valami tanács valakitől?
Rövid ideje ismerkedünk, de mégis érzem a kémiát kettőnk között, de ez a csók... Ez nemtudom kicsit furi nekem... Szeretek csókolózni, és eddig soha senkitől nem volt panasz...De nála... Nem tudom lehet, csak számára nem olyan fontos nem? Vagy csak a szexre utazik, és mivel semmi többet nem akar, nincs meg számára az összhang? De akkor meg miért érzem minden másban, hogy tök jó úton járunk? Bár rövid idő elteltével nehéz bölcseletet foglalni, mégis foglalkoztat a kérdés, valaki segíthetne nekem:) Köszike... És a költői sugallmaim fentebb azért vannak, mert tényleg nem hónapok óta kerülgetjük egymást, hogy legyen viszonyítási alapom bármire is, csak kis ideje... De mivel nálam a csók alapvető, és nála úgy érzem nem az lehet ki fog ütközni a jövőben ez nem?
akkor a kapcsolatom nagyon alacsony szintű..:(
és nem én nem szeretek csókolózni.
Csak,ha szerelmes vagyok:)
Ritkán:(
Igen,nagyon!!!!!!
B.
További ajánlott fórumok:
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- A csókolózás semmit sem jelent?
- Szerinted van jelentősége a későbbiekben annak, ahogyan indul egy kapcsolat?
- Testbeszéddel kapcsolatban: jelent valamit, hogy a férfi, miközben beszélgetünk, ide-oda mászkál?
- Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?
- Egy emberből (akivel szoros a kapcsolatunk) rövid időn belül szorongást, ingerültséget váltok ki. Mit jelenthet?