Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart? (beszélgetés)
na de a vékonybélhez a gyomron át jutnak, nem?
a biopsziát a nyombélből veszik.
igen, a diéta jó... csak milyen?
epekímélő? bélkímélő? tejmentes? gluténmentes?
annyira nehéz ez.
mondjuk ha a tejes dolgok általában rontanak a helyzeten, akkor tény, hogy kerülni kellene őket.
sajnos nem olyan egyszerű az. én 9 év kínlódok hasonlóval (csak nem ciklushoz kötötten).
az orvosomnál jobbat nem nagyon találhatnék... és mégis egy helyben topogunk 6 éve. vagyis 6 éve jutott el oda, hogy nem tudjuk mi a baj, éljek úgy, mintha semmi nem lenne.
gyomortükrözésnél majd kiderül a szükségessége :)
ha a colont altatásban akarod, az nem jön szóba, hogy alul-felül egy időben, egy altatásban csinálják meg?
mondjuk lehet, csak nekem para a gyomortükrözés...
Nem kéne egy kicsit jobban odafigyelned, hogy milyen problémákat mondanak és milyen gyógyszereket adnak? :) Mert mintha ennyit tudnál, hogy gyulladás és kész.
Szerintem keress egy olyan orvost, akiben megbízol, és addig menj utána a vizsgálatoknak, míg ki nem derül, mi a konkrét baj, vagy legalább kizárnak minden nagyobbat.
azért egy célirányos uh-t megérne a dolog. epehomok is okozhat irritációt, megvastagodott hólyag-falat, gyulladást.
epegörcsök meg nem feltétlen vannak. nekem is néma köveim voltak.
azért ez egy elég hülye húzás volt. savcsökkentőt szimplán gyomorfájdalomra?
mert ha savas gondok vannak... ég a gyomrod, visszajön a sav stb, akkor igen. de a gyomorfájásra azért nem igazán.
endo lesz ez...
További ajánlott fórumok:
- Allando reggeli hasmenes
- Állandó hasfájás, hasmenés. Mit tegyek?
- Vírusos hasmenésnél előfordulhat világos, majdnem fehér széklet?
- A Thyrox tabletta okozhat hasmenést, illetve ez árthat a magzatnak?
- Lehet tényleg nem jók a székletfogók, például reszelt alma a fertőzéses hasmenéseknél?
- Egy hasmenés után, ami kiszáradáshoz is vezetett, mennyi idöre van szükség, hogy normalizálódjon a széklet? Van valakinek tapasztalata?