Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart? (beszélgetés)
Te már mindent kipróbáltál?? :)
Nem egy kéjhömpöly a dolog:)
Nem egészen értem, írtad hogy 1 éve sok orvosnál voltál, és az ultrahang is gyulladásokat mutatott ki. Ilyenkor a mai diagnosztikában azonnal a tükrözésekkel folytatják a vizsgálatokat, ott mindent látnak, sőt mintát is tudnak venni.
Nem vagyok orvos, de valami itt nem kerek!
Tényleg!
Hogy szépen be tudjanak nézni minden zugna.:)
Bizony felfújják levegôvel! Így jobban szét tudnak nézni a bélfalon.
De van olyan is, hogy egy bizonyos anyaggal töltik fel a bélrendszert, majd utána le is szívják.
Kb. egy hét, mikorra az ember rendbe jön.
:DDD
Mi az, hogy felfújják a beleket? Az miért kell?
Nem értem, ha nem mész el a vizsgálatokra, hogy gondolod, hogy kiderül a bajod? Szerintem, ha nem akarsz elmenni, talán te is érzed, hogy valahol pszichés eredetű az egész, de ha mégis benézted és valami más, akkor csak mondom, hogy a vastagbélrák kifutási ideje kezelés nélkül 4 hónap, ennyi idő alatt elpatkolhatsz, ha valamit nem mutatott ki a vérvétel és az ultrahang, csak mert nem mersz elmenni egy béltükrözésre.
Ha pedig csak egy premens szindróma lenne az egész, legalább megnyugszol.
Szerintem ha mindezek a vizsgálatok nem ingyenesek lennének, sokkal kevesebben szórakoznának ilyenekkel, hogy elmennek, aztán mégse, betegek, de mégse.
Majd itt hoxán megmondjuk, hogy mi a bajod?
Szerinted akkor ez mi lehet?
Nem is gondoltam hogy ezek lennének, nem igazak a tünetek. Amire viszont hasonlitanak a tüneteim, az az endometriózis. Ha esetleg az és érinti a belet de csak a falán telepedett meg, azt a tükrözés kimutatja?
Ha tejtermék után egyértelműen súlyosbodnak a tünetek, akkor elég nyilvánvaló a tejérzékenység.
Miért nem étkezel tejmentesen?
További ajánlott fórumok:
- Allando reggeli hasmenes
- Állandó hasfájás, hasmenés. Mit tegyek?
- Vírusos hasmenésnél előfordulhat világos, majdnem fehér széklet?
- A Thyrox tabletta okozhat hasmenést, illetve ez árthat a magzatnak?
- Lehet tényleg nem jók a székletfogók, például reszelt alma a fertőzéses hasmenéseknél?
- Egy hasmenés után, ami kiszáradáshoz is vezetett, mennyi idöre van szükség, hogy normalizálódjon a széklet? Van valakinek tapasztalata?