Szerintetek jó ötlet az, hogy Magyarország is rendezzen olimpiát? (beszélgetés)
Hát akkor fogjanak hozzá az optimisták, dobják rá össze a pénzt, csinálják meg, és utána tegyen róla, hogy a felépített létesítmények ki legyen használva, veszteségmentesen, lehetőleg nyereséggel!
Raaaaajjjta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha minden simán ment, na akkor utána majd a pesszimisták fejéhez lehet vágni mindazt, amit az alábbi hozzászólásodban leírtál.
Ui: De ha mégsem jönne be a nagy árjamagyar "nemzetegyesítő-projekt", akkor aztán ne halljunk sopánkodást, panaszkodást, sírást-rívást, sajnáltatást:
"ez a baj", meg "az a baj", meg hogy: "jajj, váratlan körülmények", és a "világpiaci helyzet", "kiszámíthatatlan körülmények", meg: "jajj, ilyen veszteség, meg olyan veszeteség", meg nincs 100%-os kihasználtság, meg ilyenek és ehhez hasonlóak...!
Ezt a pesszimizmust! :(
Hát szabad egy kérdéshez ilyen negatívan hozzáállni!
Sajnos, tapasztalat alapján kénytelen vagyok a pesszimistáknak igazat adni! Itt tényleg minden rosszul sül el!
olimpia? Ne nevettes
Amikor több mint 40 év alatt tudunk csak egy autópályát megépíteni? Amikor egy pár km-es metróvonal építése is meghaladja az erőnket?
Hmmm... Épp most nézem a megnyitót, korábban néztem az előkészületeket... Hát nem tudom a mi kis országunk mikor lesz képes ilyen rangos, színvonalas, nagyszabású rendezvény lebonyolítására... Szerintem nem ebben az évszázadban. :-)
Mindenesetre ha ez valaha összejön akkor elmondhatjuk , hogy jó úton járunk...
Nem tartom jó ötletnek,baromi sok olyan dolog van,ami sokkal fontosabb lenne a kisemberek számára.Meg miért is akarnak olimpiát rendezni,amikor az élsportolók sponzorokért rohangálnak,hogy legyen elég pénz az edzőtáborokra,meg a versenyekre az úti költségre,meg ellátásra.Ha nem tudnak sponzort szerezni,nem jutnak el a versenyekre,ezt a Pulai mondta az egyik müsorban.Hányszoros világbajnok?
Bezzeg a focira arra rengeteg pénz megy el,pedig a béka feneke alatt vagyunk.Bezzeg amikor valamelyik sportoló nyer,világbajnokságot,vagy bármi mást,akkor rettentő büszkék rá.
Ja, végülis még nem fizetünk elég adót, nyomorítsuk még egy kicsit a népet!
A kenyeret és cirkuszt elvből mindig csak az ez utóbbit látom, kezdve a túllihegett augusztusi tűzijátékoktól egy ilyen hatalmas rendezvényig, mint az olimpia. Közben meg kilóg a fenekünk...
Nem. Gyakorlatilag semmink sincs hozzá. Se pénz, se infrastruktúra.
Tegyük fel megépülnének az olimpiára a sportléttesítmények, és aztán.....???
Budapesti utak a napi forgalmat alig bírják. Három napos Forma-1 rendezvény miatt Mogyoród és vonzáskörzete járhatatlan.
Milyen olimpiáról beszélünk?
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Nyaralás 4 gyerekkel Magyarországon, ötleteket várok!
- Van valakinek ötlete, hogy miként juthatna el a rászorulóknak gyűjtött ruha, cipő, Németországból Magyarországra?