Szerintetek jó nő Liptai Claudia? (beszélgetés)
No, kicsit bővebben: szerintem Liptai Klaudia ízig-vérig nő! Teltkarcsúan is gyönyörű és természetes - ez utóbbira kicsit azért azt írnám, hogy most kezdi elrontani magát a sok pacsmagulival, amit magára ken, pedig nincs rá szüksége! Ő úgy a legszebb, ha természetes marad.
:D :D :D (igen, ez már volt:D)
Nekünk talán nem minden 2.gondolatunk szól a szexről (csak minden harmadik...:D)
szerintem dögös,sexis a liptai.
nem a mostani indeáloknak megfelelö a testalkata de pont hogy ezért gyönyörü.
remélem nemsoká ilyen nök jelentik majd az ideált nem pedig a manöken fogpiszkálók.
Hát igen, a kérdés, hogy miért nincs a nők számára ilyen magazin. Talán nincs rá igény?
Nem mondtam, hogy kicsinyítenék vagy nagyítanák, nem:)? Na igen, vannak meglepetések, de azért nem vagyok ennyire kiváncsi természet:).
: )) Honnan tudod, hogy retusálni kéne? Vannak azért meglepetések az életben.
passz...Én Pasim nem híres, de annál szebb:). Nézegetem Őt éjjel-nappal. A Hírességek nagy részét úgyis lepipálja:).
Bár elképzelem, ahogy mondjuk a Csonka Picinek fizet a Radnai 3 misit, és utána jön a botrány, hogy retusálták, mert a nadrágja azért nem akkora...:D
Szerintem dögös nő a Liptai.
Nem tudok róla, sajnos! :))
Nőknek is van olyan magazin, ahol híres férfiak erotikus fotóit mutogatják?
Nem rossz pasi csak Nekem kicsit alacsonynak tűnik
Mondja ezt egy 160 centis NŐ:)
De a pasim 192 centi alább nem adom:D
Jóhogynemmá Kulka János!:DD
Ugye a színészre gondolsz:)? hát...ő jó pasi, de nem szép:). Csak épp' van benne valami...de a Playboyban nem nézném meg:) (Ha már témánál járunk:) )
:SSS
Róla sok jót nem írok!:DD
Á, azt mondják, nekem nagyon fura az ízlésem... Úgyis mindenkiben találnék valami kivetnivalót... : )) de majd gondolkodom.
Mondj egy pasit:) (Csak ne a Gesztesit..:) )
Még szerencse, hogy nők vagyunk... Nem is tudom, miért nem pasikról beszélgetünk. :)
Mint Nő nem egy nagy durranás,viszont eltudja adni magát és van kisugárzása.
Ha Én pasi lennék azért nem jönne be, mert túl sok...túl nagy, túl heves (vagy csak annak gondolja magát) semmi finomság, báj, ami-szerintem-igazán vonzóva tehet egy Nőt.
Ha Én férfi lennék...húúúhúúú:D
Ha férfi lennék, nekem meg pont ő nem jönne be.
Asszem 36nak mondta magát.
Azt sem tudom Klaudia mennyi.Amugy hány éves?
Ördög nóri 28.Azért szerintem nincs még 48 a Liptai:-)
Bár Klaudia 20 éve se olyan volt mint ő!
De valamiért csak csípik őt is sokan!:)
Ördög Nóri gyönyörű,de 20 évvel fiatalabb!:DD
További ajánlott fórumok: