Szerintetek hány éves kortól középkorú egy nő? (beszélgetés)
Így igaz, egyre későbbre tevődik :)
A felmérések szerint egyre későbbi életkorban tartják magukat középkorúnak vagy idősnek az emberek: az előbbi 55, míg az utóbbi 70 évesen köszönt be a megkérdezett britek szerint.
De mivel nem a ködös Albionban élünk, az 50 egy egészen jó "középkor" kezdetnek látszik :)
50-60-eves korban is tud szulni egy nö ,termeszetes uton ! A valtosas kora 35eves kortol 60-on felul kezdödhet :)
Viszont 16-18-eves korodban kesz vagy(mint ember:) , hogy ugy mondjam ! Amilyen szep es ude voltal 16-18-eves korodban , az mar nem ugyanaz ami vagy 26-38-eves korodban (barmilyen jo karban is vagy :)
Az indianok szerint a legszebb,legaktivabb eletkor 18-es-35-eves kor között van, aztan lassan de biztossan megy visszafele az ember -:)
Persze mindeg akad kivetel ,örökifju emberek,szuperegeszseggel megaldott kort nem ismerö lenyek stb....
De , gondolom itt az atlagemberröl van szo :)
Most már nem tudom, hogy melyik kortól középkorú valaki.
Na akkor én eldöntöttem, hogy középkorú vagyok, mivel én öregnek nem érzem magam és a statisztika is így sorol be, ja és kb. 80 évig szándékozom élni. :))))))
Hát, én lassan 34 leszek, de nem gondolnám magamat középkorúnak, inkább fiatalnak :-)).
A nővérem 50 lesz, ő már inkább középkorú, de fiatalabbnak néz ki, simán letagadhatna 10 évet.
Középkorúak társaságába a belépés szerintem 45 felett. Majd lehet hogy tíz év múlva másképp gondolom :-)))).
Kinézettől is függ :)
Van,aki már 30 évesen középkorúnak tűnik,és van aki 55 évesen is fiatalos.
Persze 40től már lehet középkort mondani,de ez nem változtat nálam semmit.
Én majd kb,10 év múlva leszek /vagy talán fogom magam középkorúnak gondolni../
Most még szemtelenül fiatal vagyok..:DDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!
- Hány éves kortól számít valaki középkorúnak?
- Újrakezdés középkorúan
- Van itt olyan középkorú nő, aki keres fiatal férfit?
- Mennyi idő alatt találhat állást egy diplomás középkorú férfi?
- Milyen kisméretű sporteszközt ajánlotok egy középkorú, túlsúlyos nőnek?