Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg? (tudásbázis)
Reductilt párom szedi. Ma már csak receptre lehet felíratni. Semmi káros hatásáról nem tudunk "még". Viszont tényleg nem eszik olyan sokat, mint régen.
A témával kapcsolatosan pedig, ha nagyon édességfüggő vagy, akkor pl. reggelente egy kocka csoki belefér. Én a fehér kenyérrel vagyok így, nem tudok leszokni róla. Így reggelire ettem annó, és rendszeres mozgással (cardioedzéssel) és egy hónap alatt adtam le 8 kilót. Így biztos vagyok benne, hogy Neked is menni fog.
en is nagyon kell vigyazzak, mit eszem, de en mar jo-jo hozzaszoktam az eletmodvalltashoz.
he en csak annyit teszek, hoyg csak odafigyelek a kajara, az nekem nem eleg, nekem keveset, es sokszor illetve napont atobbszor kell ennem.
en rengeteg gyumolcsot, es zoldseget eszem, es sok hust.
a mai ebedem:
1 paradicsomos tonhalkonzerv.
a reggeli az mindig gyumolcs, mostanaban 3-4 alma delelott.
ezek csak tanacsok, de nekem ez is jo
este vacsora:borsoleves,teszta nelkul persze, sult hus, es paradicsomszosz,
persze en se eszem se kenyeret, se lisztes dolgokat, es semiylen uditot, es semilyen rostos gyumolcslevet sem, mert minden csupa cukor.
ja, es cukrot se
Igen az elején nehéz, de kitartás :)
Én Béres Alexandra Új kihívás dvd-jére tornáztam, azon van egy 47 perces torna, de én nem azt csináltam, hanem a kiegészítő edzésprogramot, ami extra has- és farizom program, meg derék program, nekem pont ez kellett :)) a derekam vékonyabb is lett. De ez a tornázás még szülés előtt volt, de most újra nekikezdhetnék, mert visszahíztam a kilóimat a sok zabálástól :)
Lassan nekem is egyszerűbb lenne,ha reggelente egy zsákot húznék magamra,idegesítő hogy mindig olyan felsőt kell felvenni,mint egy nagy zsák,hogy ne lógjak ki belőle.:O))
Amúgy a reductilt azt a háziorvos hány kg súlyfeleslegtől írja fel?Nem tudja valaki?
Én se egyszerre szedtem a kettőt, inkább a teát ittam, a kapszulából kevesett szedtem be.
És mit szóltok a Reduce weight-hoz? Állítólag nagyon jó fogyikapszula, csak gyümölcskoncentrátumból áll, a barátnőm fogyott tőle. De én eddig csak Béres Alexandra Slim formuláját szedtem régen, de csak 2 hónapig. Attól semmi bajom se volt :)
Ne félj, ha elkezded a rendszeres edzést és csak reggel és délben eszel rendesen akkor hamar elkezdődik a fogyás, ja és persze az édességet ki kell iktasd az étrendedből. Így biztos lesz a fogyás. Az elején biztos nehéz lesz, de kitartással tutira megcsinálod.
Eltervezted már mire fogsz tornázni?
Szia! :)
szerintem igen! :)
mondjuk én hamar fogyok is meg hamar hízok is, de nálam az este 6után nem evés és heti 3szori mozgás bőven elég volt a fogyáshoz! :))
ja, és jótanács!
főleg a cukros löttyöket kerüld el!
az egyik barátnőm csak azt csinálta,h. nem ivott hónapokon át csak vizet, és egy csomót lefogyott! :O))
én is meglepődtem tőle! :)
ha odafigyelsz a szenhidrat csokkentesere, akkor fogyni fogsz.a mozgas kulonben is jot tesz.
en 30 kilot adtam le, igaz evek alatt,de leadtam...
Megnéztem a képeidet, hova fogynál? :)
Bár én se vagyok kövér, de régebben én is így csináltam, hogy reggeliztem, ebédeltem, délután ettem mégegyszer, este meg már nem. Tornáztam mindennap, aztán később már csak hetente 3-szor. Ja nem ettem édessséget, cukros szénsavas üdítőket sem ittam, csak ásványvizet, meg teát cukor nélkül. Meg kínai szűzteát is ittam, meg szedtem a kapszuláját. Na attól rohangáltam a wcre az első napokban :)
Minden bizonnyal fogyni fogsz,én is éppen ezt csinálom most.Plussz vettem még "anno" valami béltisztítós teát,azt most hasznosítani fogom.:)
Gondolkodtam naon a reductilon is,de nem tudom,kicsit félek tőle.
Szia!
Én anno ezzel a módszerrel adtam le 10 kg-ot 2 hónap alatt. Semmi értelme mindenféle diétákkal kínozni magad. Ha betartod a rendszerességet akkor minden rendben lesz. Ja és persze az édességet el kell hagynod.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltál, mielőtt a géphez ültél?
- Mit csináltál 11-kor?
- Ébredés után mi volt az első dolog amit csináltál?
- Mit csináltál délután 4kor?
- Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények!
- Múltkor zöldborsófőzeléket csináltam, keményítővel sűrítettem, de reggelre visszahígult. Mitől lehet ez?