Szerintetek el kellene mondanom? (beszélgetés)
Hülye vagy? Ez jött le az írásaimból, hogy boldog lennék, ha elmondhatnám? Nem tenne boldoggá sem ez, sem az. Az a baj, hogy én ebből nem tudok jól kijönni, de nem is az érdekel, hogy velem mi lesz.
Azt hiszem, felhívom a barátomat és megmondom neki, hogy KAPJA BE!-Amiért ilyen nehéz helyzetbe hozott!
Húúúha! Azok a fránya erkölcsök!
Ne támadjuk már a fórum nyitóját!
Főleg ne hasonlítgassuk össze eszt egy bűncselekménnyel!
Emberek vagyunk hibázunk és nem biztos, hogy a csajszinak tudni kellene erről!
Nem ismerjük őket, nem tudjuk, hogy élnek!
Nem egyszerű feladat ez senkinek, de akinek tiszta vizet kellene önteni a pohárba az bizony a srác! Nem a barát alias unokatesó!!!!!!!
Tehát tartsuk már tiszteletbe a másik véleményét és nem háborogni a történteken! Nem veletek történt!
Erről van szó.
Mindenki vállalja a tettét,így tisztességes.
1.-es ponthoz szólnék hozzá. Ha a legjobb barát megöl egy idegent, igen azt kérdezem hova temessük, aztán megkérdezem esetleg miért tette. De ha a legjobb barát egy számomra kedves rokonomat öli meg? Akkor??
Gyakorlatilag egyformán fontosak nekem mindketten
Én azt gondolom, hogy nem kellene bele avatkozni!
Nem szép dolog, h ezt elmondta neked és ezzel terhelt téged! De ez nem tartozik rád! Nem a te feladatod elmondani azt, hogy mit tett!
Elmondta, hogy a saját lelkiismeretén könnyítsen, nem tudom mi volt ezzel a szándéka, de te megtetted amire kért... meghallgattad, azt, hogy ezek után elmondja-e a barátnőjének vagy sem... hát ez már legyen az ő gondjuk!
Maradj ki ebből, mert nem fogsz jól járni!
Próbáld inkább elfelejteni, tovább lépni!
Ismertem ilyet, és ahelyett, hogy elkotródott volna, még nagyobb ló lett alárakva és mégjobban nyeregbe érezte magát-mindaddig mig a feleség előtt le nem bukott és páros lábbal ki lett rúgva.
Mert hát a titkok, nem apránként szoktak kiderülni-hanem egyszerre-egyidőben.
Már miért lenne az?
Tartotta volna meg a titkát ha nem akarta,hogy kiderüljön.
Amit a pasi mag a ribi barátnő tett az minden neveznéd?
szia, nem olvastam vissza a hozzászólásokat, de csak annyi lenne az én véleményem, hogy finoman a barátnő fülébe suttognám, hogy tudok a kis kalandjáról, és az lenne a legjobb ha békén hagyná azt a családot...mert ugye nem szeretné, hogy kiderüljön, mégsem olyan jó barátnő...
inkább a lelkére hatnék, hogy lelépjen...
ha van esze, rájön, hogy neki ez nem pálya...
na jó
1.. nem az a barát, aki ha felhívod, hogy megöltél valakit hívja a rendőröket, hanem az, aki azt kérdezi, hova temessük?..... tehát... kissa hallgat, mert a barát, az barát
2. az ember nem árulja el a családját, tehát meg kell győzni a srácot, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba... ez nem egy bárban felszedett futókaland, hanem egy létező damoklész kard.... és nem azért, amit írogattok, hogy majd megint megteszi, stb,mert ha ennyi idő alatt nem állt a pasi kötélnek, már nem fog.... lehet, hogy a csaj pont ettől sokall be, és beárulja az unokatesódnak....
Ez az egész 5 éve történt,semmi köze a mai helyzethez.Hogy a fiúnak volt egy botlása?Hát Istenem senki sem szent,de az hogy ezt hogy oldja meg,teljesen az ő dolga.Azt írod a csaj még most is ott van a közelben mint kisértés"...
Ezen az alapon ott van előtte a világ összes nője,csak kimegy az utcára,és már meg is van kisértve,szóval nyugis helyzet sehol sincs.
Fogadd el hogy egy titkot bíztak rád,és kezeld is úgy.
Sajna, az ördögöt nem kell festegetni, megjelenik az magától is..
Gyakorlatilag szerinted az lenne a helyes, hogy tegyek úgy, mintha semmit sem tudnék és tétlenül várjam az események alakulását. És, ha valami rossz történne megint, ne foglalkozzak azzal, hogy ezt esetleg megakadályozhattam vola.
És ha esetleg megtudja az uncsitesóm, mert mondjuk a barátnő nem bírja majd magában tartani, vagy megint összegabalyodnak, de akkor már lebuknak és majd az uncsitesóm hozzám jön sírni, akkor tegyek úgy, mint aki nem tudott az egészről? Verjem át én is? És ha kiderül, hogy én mindent tudtam? Akkor csalódik egy férben egy barátnőben egy unokatesóban? Hogy fogja érezni magát?
További ajánlott fórumok:
- 164 cm-rel hány kilósnak kellene lennem szerintetek?
- Mit mondjak, ha sok diplomás között el kell mondanom a szakmámat és ez szorongást okoz?
- Védőnői javaslatra bölcsibe menne a lányom. Ilyen esetben is le kell mondanom a Gyed-et?
- El kell mondanom?
- Az oviba kellene valami sütit csinálnom, szerintetek mit süssek?
- Mit kellene mondanom neki, és hogyan, hogy ne bántsam meg túlságosan? :(