Szerintetek el kellene mondanom? (beszélgetés)
Hihihi!
Segítsek megruházni vagy megy egyedül is! Én lefogom, te meg ...? :P
Na jó! Nem lázítok, csak eljátszottam a gondolattal! :PPP
Bizony bizony! Az élet mindig meg fizet a bűnökért!
Ezért nem ítélek én el senkit, mert majd a nálam hatalmasabb erők lesújtanak arra aki megérdemli! :)
Könnyebb így élnem, mert tudom, h amit ellenem vétkeznek azt kamatostul megkapják! :)
Hajaj!
Kapard ki a szemét ha még megvan neki! :)
Én tuti megruháznám! :)
Néha bejön a testi fenyítés...hanem akkor újra! :P
Én a srác mellett állok, mert az legalább megbánta...
De ha ilyen storyval találkozom, biza kimondom amit gondolok:)
Én túl vagyok már rajta, az illető pedig fizet mint a katonatiszt-többek között az egészségével is, amint hallottam...
Hát ez nem semmi:O(
Ez a "barátnő" is efféle lehet.
Tiszta vizet kell önteni a pohárba.
Szerintem nem hagyd szegény csajt tovább hülyére venni.Vállalja csak mindenki szépen amit tett,ha fontos lenne a férjnek a felesége nem csalta volna meg,ha a barátnő tényleg igaz barátnő lenne nem lett volna képes ilyen aljas gusztustalanságra...stb...
Ezen kívül pedig most téged terhelt az aljas dolgaival,hát ne csodálkozzon ha ezt egy normális ember gyomra nem veszi be.
Itt csak 1 embert lehet sajnálni,nem kérdés ki az...
No!
Ez egy ilyen ember! Most tudnék csúnyát mondani, de nincs értelme! Meg fog bűnhődni hidd el!
Kemény leckét kaptál és okultál belőle! Nem fog még egyszer előfordulni, mert bölcsebb lettél! Fel kell nőni, én is ez által nőttem fel! Engem is használtak már ki ketten hasonlóan! De soha többet! :)))
Tedd magad túl, ezen! Tudom, hogy nem egyszerű, de nem kísérhet az életed végéig ez a sztori!
Nem biztos, hogy a srác is ilyen! Nem kell egyből kicsinálni! Lehet, h tök boldogan élnek már azóta! Megbánta és nem tesz ilyet...nem ismerjük őket, ezért nem is szólhatunk bele!
Tudod mennyiért árult el, az akit több mint 5 éven keresztől(a 15 éves "barátságon belül") támogattam?
200 eFt-ért. Ennyi volt a tarifám:)
Mindig is tudtam, hogy egy olcsó ember.
Ma olyan barátaim vannak-akik ha kell az utolsó falatjukat is megosszák egymással, és soha semmivel árulásra nem birhatók.Én jól jártam, avval, hogy kiderült az igazság.
Nem mindketten jöttek rá, hogy hiba volt, ezt leírtam. A csaj azt szerette volna, hogy szakítson a srác az uncsitesómmal és maradjon vele. Erre befejezte vele a kapcsolatot és inkább a feleségét választotta. Az 5 év alatt a csaj többször bepróbálkozott.
Azért mondta most el nekem, mert a hétvégén náluk volt a csaj és megint bepróbálkozott és mondja a barátom, hogy elég kellemtlen neki a csaj jelenléte. Mert hát csak ott van állandóan a szeme előtt élete nagy hibája és hát, ha teljesen őszinte akar lenni, nincsenek éppen rossz emlékei az együtt töltött órákról.
Gondolom, ha egyszer félrelépnél és állandóan a házadban lenne az illető, akivel ezt megtetted, te sem éreznéd jól magad.
és a férjemmel is próbálkozik még.
Ez még lemaradt:)
"Tartsd a szád és ne vergődj vele, nem a te problémád, szerintem neked is megvan a kereszted cipeld azt"
Eszembe sincs:)
Figyike, egy ilyen szemetet etettem ingyen(napi szinten) és pénzeltem, öltöztettem, akkor amikor senki nem adott neki semmit, és mindenki kiközösitette, mert oly sötét volt mint az éjszaka.És cserébe?: meglopott, idegen embert engedett be az otthonomba-a tudtom, és hozzájárulásom nélkül. És mindenki örült a környezetmben akkor amikor lelepleződőtt. + még vissza is akart jönni "mint barát".Most a hugomnál próbálkozik, hogy némi infót szerezzen rólam-csak hogy nem jár sikerrel:DD
Fata, írta valahol kissa, hogy a lányzó próbálkozott az öt év alatt a férjnél többször is...nekem látatlanban olyan érzésem van, hogy a férjnek ez kínos, zavarja a lány jelenléte az életükben és ezért öntötte kis a szívét....
megyek áramszedőt porolni...
Nézd.Én elhiszem ,hogy elég nagy dilemma.
Én nem szeretném megmondani mit tegyél,csak azt mondom,amit én tennék a helyedben,és ez koránsem biztos ,hogy a jó út,a te helyzetedben.
Amiket leírtál,számomra a helyzet a következő.
Az unokatesódat megcsalta a férje 5 évvel ezelőtt,az unokatesód legjobb barátnőjével.
Volt egy pár hónapos románc,aztán mindketten rájöttek,hogy abba kell hagyniuk,mert nagy hibát követtek el.
Minden maradt a régiben,de a barátodnak nyomta a bűntudat a lelkét,és elmondta neked.
Hogy ezt azért tette,mert újra fellángolt benne a vágy a barátnő iránt,vagy már azóta is voltak együtt,csak ezt elfelejtette megemlíteni,vagy hogy érzelmileg is megérinti az a másik csaj és nem tud evvel mit kezdeni,ki tudja?
Szóval kibukott belőle,te megkért ,hogy ne árúld el.
Szóval én ezért nem is tenném,hogy miért?
Csak mert megkért rá,és számomra ez lenne a legfontosabb tényező.
Azt nem tudhatjuk ,hogy a barátnő mit is érezhez,erről nem beszéltél,tehát felesleges egy hárpiává nyílvánítani.
Ő sem volt őszinte a legjobb barátnőjével,és gondolom ugyanazon okból,félt hogy elveszíti,egy "hiba " miatt.
Ráadásúl azért is bonyolult a helyzet,mert avval a döntéssel ,hogy valamelyikük elmondja a feleségnek,a másik "csaló"-ra is hatással lesz.
Lehet, de óriási különbségek vannak a tettek között!
Te is biztosan megsérültél az évek alatt, ezért vagy ennyire negatív!
Én a fórum indítója helyében tojnék az egészre! Nem az én életem és nem az én dolgom tisztázni! Nem beszélve arról, hogy több éve történt!
Már törvényileg is elévült! :P
Slussz passz!
Tartsd a szád és ne vergődj vele, nem a te problémád, szerintem neked is megvan a kereszted cipeld azt!
Titok, vagy magánügy, ha jól akarsz ebből kikerülni, ne mondj semmit! Gondold végig, ha megtudja az uncsitesód, hogy te mindenről tudtál,akkor sem kerülsz már ki ebból jól!!
Ha, meg nem tudja meg, minden marad köztük, úgy, ahogy eddig volt! Minek felkavarni az állóvizet???
Így van.
Most már neked is jogod van eldönteni mit kezdesz a titkával.
Én úgy gondolom mindig bele kell képzelni magunkat a másik helyzetébe.Te mit éreznél mint feleség,ha ezt tenné veled a férjed?Ráadásul vele is jóban vagy nem csak a férjjel.A pasi és a "barátnő"megérdemli a sorsát,velük nem kell foglalkozni mi lesz a következmény.
Ha ennyi ideig hallgatott,akkor most miért mondta el neked nem kis terhet rád rakva?
Én úgy gondolom a hazugságnál a jellemtelenségnél az aljasságnál nincs rosszabb.
148-as hsz ismét+ arra ösztönöztelek, hogy képzeld magad a feleség helyében-nap mint nap ki van szolgáltatva az árulójának-és még segiti is, miközben az tevékenykedik folyamatosan a hátterében a férjével kapcsolatban.
Nem hinném, hogy nem akarnád tudmni az igazat:)
További ajánlott fórumok:
- 164 cm-rel hány kilósnak kellene lennem szerintetek?
- Mit mondjak, ha sok diplomás között el kell mondanom a szakmámat és ez szorongást okoz?
- Védőnői javaslatra bölcsibe menne a lányom. Ilyen esetben is le kell mondanom a Gyed-et?
- El kell mondanom?
- Az oviba kellene valami sütit csinálnom, szerintetek mit süssek?
- Mit kellene mondanom neki, és hogyan, hogy ne bántsam meg túlságosan? :(