Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot? (beszélgetés)
Hát Kerik@, szerintem elég nagy merészség volt nyitni egy ilyen fórumot, ráadásul az adatlapod alapján simán beazonosítható vagy... ott az email címed, neved... stb.
3 perces amatőr nyomozás után megtalállak a legnépszerűbb közösségi oldalon, ahol ugyebár a rokoni szálak is láthatóak.
Nos, a családi képek alapján ez a pár akikről beszélsz, a legnagyobb boldogságban és egyetértésben élnek, a pasi akit szinte Magyarország egyik legnagyobb balekjának írtál le, szerintem tökéletesen boldog és harmóniában él... ezt tükrözi az összes kép - mert megnéztem! Azt állítottad, terhessége alatt nem volt a tesód a sógornőd mellett, de hisz ott egy pocakos kép amint az Öcséd simogatja a leendő babucit! Vagyis kamuztál... végig itt nekünk!
Szóval Kedves Kerik@, feltenném Neked a kérdést: vajon kettőtök közül a testvérddel melyikőtök a boldogabb? Marha boldog kapcsolatban élhetsz, ha a saját rokonaidat áztatod, mocskolod a hátuk mögött! Talán inkább azzal kéne foglalkoznod hogy a saját boldogságodat keresd, az Öcsédé helyett!
Azért vagyok ennyire felháborodva, mert egy kiskorú, ártatlan gyerek is szerepel a sztoriban, és különösen mérges tudok lenni az olyan emberekre, akik ártani akarnak egy kisgyereknek... vagy szét akarnak robbantani egy családot!
És abba belegondoltál, mi van akkor ha visszanyal a fagyi és a sógornőd beperel rágalmazásért, személyiség jogok megsértéséért?
Te vagy az anyuka?Neked is kijutott a jobol ha ilyen sogornovel vagy megverve:(
Egyebkent utana jutott eszembe hogy azt irta nem lathatjak a gyerkocot de azt 'erdekes' modon megallapitottak az apuka haverjahoz hasonlit:)
Sok szerencset es sok boldogsagot az ilyen rokonsaggal meg ne torodj,nevesd ki oket!
Picit elgondolkodtam ezen a dolgon.
Ebben a történetben nagyon sok az ellentmondás.
nagyon sok pár a családtagok áskálodása miatt megy szét.
Itt is valami ilyesmit sejtek.
Szerintem:
A család nem szereti férfi párját.
Amikor megszületett a gyerek,akkor mégjobban elfajult ez a dolog és megkérdőjelezik az apaságot.
Ha az én életembe szólnának így bele akkor én se engedném meg a vizsgálatot. Sőt a gyereket sem engedném olyan emberek közé,akik megkérdőjelezik,hogy a családhoz tartozik e.
Ha 4 éves már a gyerek és azota is együtt vannak,akkor szeretheti őket. Viszont a külső nyomás miatt a férfi két tűz között van és próbál mind a 2 család elvárásainak megfelelni.
Normális esetben ők együtt lennének egy nagy család. De így 2 család van sok-sok ellentéttel és feszültséggel és közte a férfi próbál mind a két helyen megfelelni.
Ez egy nagyon nehéz helyzet és szerintem az apasági vizsgálat se segítene rajta.
Sőt. a helyzet még rosszabb lenne,ha kiderülne,hogy mégis a férfi az apa. A férfi családja,akik eddig nem fogadták el a gyereket ragaszkodnának a gyerekhez.
Az anya szereti és félti a gyerekét. Szerintem ezért nem akarja a viszgálatot.
Kerik@!
Te már belegondoltad magad a tesód párja helyzetébe?
Te az Ő helyében mit csinálnál?
Ha valakai valakinek nem szimpatikus,akkor sokszor a másik minden szavában,mozdulatában,stb hibát keres.
Meglehet,hogy én látom rosszul ezt a dolgot. De az írásaidból nekem ez jött le.
Ha neked van igazad és nem a Tesódé a gyerek,akkor sem szabadna így viselkedni velük.
Egy felnőtt férfinek meg kell tudnia oldani egy ilyen dolgot.
Ha szerintetek nem a Tesodé a gyerek,akkor miért akarjátok látni?
Te kitennéd annak a gyerekedet,hogy olyanok hasonlítgassák a család tagjaihoz,akik nem is szeretik,csak az igazukat keresik?
Minden dolognak 2 oldala van. Nem szabad semmit egy oldalról nézni!
Bocsi,ha bántóak a soraim,de ez a véleményem.
Ha nem lennek biztos benne hogy egyik sogornom sem tud magyarul,azt hinnem ok inditottak a forumot..:)
Eleg zavarosan irkalsz,de amit kitudtam hamozni belole tenykent:az ocsed elismerte a gyereket,te meg a csaladod szerint megsem ove a gyerek,valamint a '0'as vercsoportot eltoroltek:)
Ha leirnad pontosan mirol van szo,valoszinu tudnanak neked segiteni,de igy...
Ezalatt a 4 év alatt az öcséd tett egyáltalán valamit, például elment ügyvédhez??
Vagy a házat sem hagyhatja el, mert az olyan morbid szektás téma, viszont ha Ő el akar jönni, akkor hívni kell a rendőrséget, akár nektek és érte menni és elhozni!
Utána jöhet a kié a gyerek a kérdés...
De ha az öcséd 4 év alatt semmilyen lépést nem tett, akkor nem tudom mit vársz pontosan tőlünk, ezt neki kéne intéznie...
Nem lehet hogy az öcséd mégis boldog ebben a kapcsolatban?
Ha boldogtalan lenne, adott lenne a lehetőség hogy változtasson, nem?
Ez az egész kicsit olyan, mint hogy "nem lehetetlen, csak tehetetlen"...
Ha a tesód megkért, hogy segíts, kaptál rengeteg használható tanácsot. Ha meg a tesód nem tesz semmit, hát, akkor úgyse tudsz tenni semmit... Max feljelenteni "sógornőt", hogy fogva tartják az öcsédet...:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a pasi is kérhet apasági vizsgálatot attól, hogy nem vele élek?
- Apasági vizsgálat
- Daganat-diagnosztikáról, tumor-marker vizsgálatról van valakinek tapasztalata?Megnéztem, 50eFt-ba kerül, érdemes megcsináltatni?
- A mensi 4. napján megcsinálják a laparoszkópos méh-has tükrözést és petevezető átjárhatósági vizsgálatot?
- Ha megcsináltattam a genetikai vizsgálatot akkor lehet autista a kisfiam?
- Étel intolerancia vizsgálaton volt már valaki? Megéri megcsináltatni?