Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot? (beszélgetés)
Agostina!Igen megkért hogy segítsünk!
Semmi értelme nem lenne az apasági vizsgálatnak, ha csak úgy meg lehetne tagadni. Aki nem biztos a dolgában, csak simán megtagadja és kész. Mondjuk szerintem jobban jártatok volna, ha nem írja alá az apasági nyilatkozatot, és akkor az anyának kéne bizonyítania, hogy valóban ő az apa, nem pedig fordítva.
És konkrétan megkért titeket, hogy segítsetek neki megoldani ezt a helyzetet?
Regin_a!Élettársak!
Valami papirt megcsináltattak vele!
Mert mondjuk szeretné a családjának is megmutatni mert mi oda nem mehetünk és még mi sem láttuk meg anyukám se a gyereket!
Ő nem szó szerint vak!
Nem értek hozzá. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy van jogi megoldás.
Csak a saját DNS-éhez. Az apa és a "gyereke" DNS-ét össze lehet vetni.
Csak én úgy tudom,hogy a DNS-vizsgálathoz kell az anya beleegyezése is!
Nekem semmi nem egyértelmű :)
Házasok vagy nem?
Ha nem, hogy került a nevére a gyerek?
Ha nem került rá, mi köze az egészhez?
Nem tünt fel Öcsikének/miért nagy betű?/ hogy egy másik férfi is ott a vérvételnél?
Miért akarja akárhova is vinni a gyereket?
Ha nem viheti sehova, akkor ki ő a gyereknek?
Értem én hogy vak. Volt vak haverom akinek a nevén motorkerékpár volt
De hogy egy gyerek?? :)
Valami Oka van,hogy nem tudunk rájönni,hogy mi de valamivel megvan fogva,zsarolva!
Most nézegettem itt a neten, a kettőből olcsóbb.
Ahogy nézem, még megszerezni sem nehéz.
Az öcsém nem igy nőtt fel!Ő szeretetben nőtt fel!
A volt Barátnője az Öcsémnek lement egyszer hozzájuk a kapuba és kihívták rá a rendőrséget de megmondta a rendőr hogy közterületen áll,akkor áll ott amikor akar!
Biztos, hogy az öcséd is szeretné azt a jót?
Gondolom a 3 mintából kevesebb vizsgálattal kiderül, mint ha csak 2 minta van.
De a csaj bármikor leírhatja a nevéről!
A "gyereke" DNS-ét nem tagadhatják meg tőle.
Mi az, hogy nem engedik?? Hány éves az öcséd?? Ha menni akar, menjen. Ha meg bezárják, hívja fel a rendőrséget, hogy korlátozzák a szabadságjogait, és kész.
Akkor a tesód nem is lehet kettesben a gyerekkel? Nagyon nem tiszta ez, a tesód helyében lelépnék ilyen feltételek mellett...
A nő csak a saját DNS mintáját tagadhatja meg, ekkor is el lehet végezni a tesztet az apa és a gyerek DNS-ével, de akkor 100ezer helyett kb. 300 ezer a költsége.
Kis településen élnek!Ő oda hol mehet??Sehova nem engedik még a szomszédba se!Ezért mondom,hogy sajnos az Öcsém egy börtönben él boldogtalanul,és nem hallgat ránk pedig mi csak jót akarunk neki!
Mondjuk az nekem is érdekes, hogy ezek szerint az öccse hivatalosan elismerte magáénak a gyereket.
Úgy emlékszem, hogy azt nem is lehet visszavonni egyébként. Ez kissé megnehezíti a helyzetet.
Keressétek meg a legközelebbi ingyenes jogi tanácsadót, és menjetek el hozzá!
Nem tudom elképzelni, hogy megtehetik. Továbbra is azt javaslom, hogy keressetek egy jogászt, aki ért a témához.
És miuán elismerte saját gyereknek, akkor kezdett vakarózni, hogy talán mégsem kerek valami? :O
Akkor simán otthagyhatná, hiszen ugyanez a ti ütőkártyátok is, hogy nem tudja bizonyítani semmivel az apaságot...
Mekkora településen éltek? Úgy értem, a gyerekorvos/védőnő mennyire van tisztában a helyzettel. Mert ha "hivatalosan" az öcséd az apa, bemehet pl. a gyerekorvoshoz a gyerek adataiért - ott meg kell lenni a vércsoportnak is pl...
De az a baj hogy a nő meg a családja nem engedi!
Értettem, hogy hogy vak.
:)
Csak, ha Ő hisz a csajnak alapból, miért merült fel az apasági teszt gondolata, ez a kérdés.
További ajánlott fórumok: