Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szerintetek a kukába, szemeteszsákba elhelyezett szemetet valaki kibontja? fórum

Szerintetek a kukába, szemeteszsákba elhelyezett szemetet valaki kibontja? (beszélgetős fórum)


1 2
jan. 2. 12:21
Igen. Az ilyen zsákokat kismanók fosztogatják. Felnyitják őket, aztán ami használható, azt berakják a gyapjú pulóverjük alá, majd elszaladnak. Biztos hallottál a fognyűvő manóról is, szóval ezek a jelenségek igenis léteznek.
33. tumbo2 (válaszként erre: 32. - Dafke)
dec. 7. 09:31
ne is mond,mikor megvettük a házat,kipakolni kezdtünk,a padlásfeljáróbán ilyen macskát találtam,hozzányúltam,aztán akkorát sikítottam,talán még a másik utcában is hallották.az anyámék kertjében volt vagy 6 kutya elásva.szegények elpusztultak.
32. dafke
dec. 7. 09:16
Mindenki szemete hasonló... Anno mikor anyukám házát eladtuk, még múmiává aszalódott patkányt is találtunk. :D Nem értem, ez miért fontos? Hullát ne tegyél a kommunálisba, minden más normális :)
31. tumbo2
dec. 7. 08:59
a nagyapám 100 vagy több éves tükrét kitettem,borbély volt,a tükör meg már kopott.a c.asszony kétszer megnézte,végül a kukások bedobták a kukába.
30. srcrss
dec. 7. 08:50
Igen.
29. tumbo2 (válaszként erre: 28. - Cilabogyó)
dec. 7. 08:34
én is mikor kiakasztottam valamit,vagy a kapu elé tette,senki nem vitte el.igaz az utcában kevesen járnak.
28. cilabogyó (válaszként erre: 25. - Tumbo2)
dec. 7. 06:54
Nálunk nincsennek kukázók. Itt csak a dolgozók vágják szét a zsákot. Ami használató dolog, azt a kuka mellé, vagy a tetejére tesszük, ezért nem értem miért túrnak. Itt annyira nem járnak kukázók, hogy karácsony és húsvét előtt mindenki tesz ki ajándékot nekik a kuka tetejére és az órákig ott van, nem viszi el senki. A szódásrekeszek a ház előtt pénzzel kirakva stb. Én az újságpénzt is kiragasztottam a postaládára amikor nem voltunk itthon, senki nem nyúlt hozzá. Szerencsés helyzet. Előtte panelban laktunk a városközpontban, ott szombat délben a lépcsőházból a másfél méteres fikuszommal kisétáltak.
27. VendrinerPiroska (válaszként erre: 16. - Unom)
dec. 6. 22:15
Elvben ez nálunk is így van, ennek ellenére a guberálók így is bejutnak.
26. tumbo2 (válaszként erre: 24. - Csontsovány)
dec. 6. 15:32
a húgom is rászólt,hogy jöjjön vissza,és pakoljon.
25. tumbo2 (válaszként erre: 22. - Cilabogyó)
dec. 6. 15:31
a volt munkatársam az ikergyerekei pelenkáját tette a tetejére.biztos elment a kedvük.amúgy sajnálom is őket.nagy kétségbeesés kell,hogy valaki a kukában turkáljon.az öcsém talán kilenc éves lehetett,én gyesen voltam,egy borzasztó kövér asszony a hátán a nagy batyuval,bemászott az óvodai konténerbe.ketten a barátjával valami nagy nehezen ki tudták ráncigálni.
dec. 6. 15:30
Persze. Nálunk is "divat"... többen is járják a várost. Addig nincs baj amíg nem durják ki. Nővéremék mikor költöztek pont akkor értem oda amikor ki volt forgatva a kuka ( volt benne minden jó ). Mondtam neki , hogy felőlem dúrhatja , csak ami nem kell neki , azt rakja vissza . Vissza is pakolta.
Nem tudom
dec. 6. 12:35
Családi házban lakunk, és a szemétszállítók rendszeresen felbontogatták a szépen összekötözött zacskókat és persze sokszor melléhullott. Utána a zsákba szedett macskaalmot és kutyakakit tettem a tetejére, egyszer belenyúltak úgy rendesen. Azóta nem bontogatják.
21. birebora (válaszként erre: 18. - Ancsa19860211)
dec. 5. 07:58
Én is igy csinálom, ha olyan van, külön zacskóba teszem. Vigye akinek szüksége van rá.
dec. 5. 07:17
A kukázók mindenképp kibontják. Itt nálunk igen.
19. Dolog (válaszként erre: 5. - Napsugár8)
dec. 4. 20:54
Igen. Voltam nemrég én is az ócska piacon. Pontosan ez jutott eszembe nekem is: honnan van az áru.
dec. 4. 20:32
Mi faluban lakunk, nálunk nem jönnek gubisok, csak ha lomtalanítás van. Olyankor is főleg a fémet keresik. Egyszer előfordult, hogy régen lejárt szavatosságú csokikat dobtunk utoljára a kukába - egy zsákban voltak. A mama itt lakik velünk szemben, pont látta, hogy a kukások kivették és a vezető fülkébe tették. Azóta, ha ilyesmit dobnánk ki, egy zacskóban a kuka fülére kötjük, és vigyék csak, ha kell nekik, így mégse a szemét közül kell kiszedniük. Ha meg mégsem kell, még mindig beledobhatják a szeméttartályba :)
17. gigi>
dec. 4. 18:37
Jó sok évvel ezelőtt,az utcánk végén volt a szemét lerakó. Szerencsére a polgármester a lakók nyomására ezt megszüntette. El nem tudjátok képzelni,micsoda nép vándorlás volt itt akkoriban. Valóságos kincses bánya volt a guberálóknak. Előfordult,hogy platós kis autóval jöttek és meg pakolták rendesen minden féle "földi jóval"sokszor kétszer,háromszor is fordultak és vigyorogva távoztak. Mára lomtalanítás volt ki írva. A lakások elé ki rakott holmikat,az éjszaka folyamán valaki(k)alaposan felforgatták, és szét dobálták...
16. unom (válaszként erre: 9. - VendrinerPiroska)
dec. 4. 18:36
Nálunk megoldották, a kukák zárható ketrecben vannak, csak a lakóknak és a szemeteseknek van kulcsuk.
15. Napsugár8 (válaszként erre: 4. - Tumbo2)
dec. 4. 18:32
Amikor egy régi, megunt télikabátot reklámszatyorban a kuka oldalára akasztottam... a kapuból még visszanéztem: felpróbálta, őrá kicsi volt, így bevágta a kukába! Minthogy visszarakta volna, mert majd a következőnek talán jó lesz.
14. globus (válaszként erre: 6. - Simple)
dec. 4. 18:17
Összegyűjtöd, míg megtelik a szatyor? :o
13. aszparagusz (válaszként erre: 10. - Timmy0520)
dec. 4. 18:14

Ez csak az u.n "szelektív" hulladékra igaz.

A kommunális megy az égetőbe vagy a lerakóba.

12. babyapocakban (válaszként erre: 10. - Timmy0520)
dec. 4. 18:13
Nem lennék a helyükben.
11. libikóka (válaszként erre: 8. - Scherlock)
dec. 4. 17:51
Jól lelomboztál,pedig izgi. 😴😊
dec. 4. 17:50
A hulladék pontos útjával nem vagyok tisztában, de azt tudom, hogy a hulladéklerakó telepeken dolgoznak válogató munkások, akik szétválogatják az újrahasznosítható hulladékot típus szerint.
dec. 4. 17:49
Sajnos nagyon is bontogatják. Engem annyira nem zavarna, ha rendet tennének maguk után, de nem ez a helyzet.
dec. 4. 17:08

Igen, sajnos.


Érdekes fórumnak ígérkezik ez is. :)

7. tumbo2 (válaszként erre: 6. - Simple)
dec. 4. 14:16
a kuka tartalmát szétdobálták,de mióta a polgármester szólt,hogy kitiltja őket nem járnak,meg hát kevesebb is a kukából hasznosítható dolog.
dec. 4. 14:13
Nálunk a hajléktalanok végigjárnak a kukás napokon és átnézik az összes kukát, igen kibontják. Mindig sajnálom őket, mert általában utolsóként egy jó nagy szatyor kutyakakit szoktam beletenni, szóval azt fogják meg elsőként.
dec. 4. 14:11
Persze! Nem láttad még, ott ülnek a közeli padon, és amikor azt látják, hogy valamelyik kukába bekerült egy új "áru", mint a vércsék repülnek rá. Amelyikőjük hamarabb odaér, azé a cucc. Még a sz...rból is pénzt csinálnak. Amit úgy ítélnek, szedik ki, átmossák, stb. stb. és a következő alkalommal az ócska-piacon árulják.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook