Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
Majd megszereted magad,és a fiúk is egyre magasabbak,mindenki megtalálja a Párját!
180cm vagyok,és szeretek magassarkút hordani,szeretem a magasságom és nem cserélnék senkivel.
Ennyi idősen ez még természetes is Tőled,ne aggódj ilyeneken :-)
Biztos vagyok benne, hogy alacsony nőnek lenni a jobb.
Én most 13 éves vagyok és 173(!)cm....
Utálok magas lenni, minden fiú alacsonyabb nálam.
Így se most, se később nem hordhatok magassarkút.
Úgy hallottam vannak magasító műtétek.Gondolom pár év múlva lehet alacsonyító műtét is.(:
A magasságom miatt naponta csúfolnak és rengeteget kell járnom gyógytornára.
Irigylem azokat a 180-183cm-es nőket akik szeretik a magasságukat és még magassarkút is hordanak.A lábam közel 43(mondjuk néha jó a 42.41.40-es is)...
Pedig Apukám csak 182cm, anyukám meg 176cm....: D
A legtöbb helyen,de nem a kínaiban.Ott a kistermeteknek gyártanak,hisz a kínai is kicsi.
180cm magas vagyok és találok nadrágot,cipőt.a lábam 39-es,de ahova vásárolni járok még 42-es méret is van,ez egyre gyakoribb,hisz a mai lányok magasabbak.
Sokkal csinosabban öltözhet egy magas,hisz jobban áll rajtuk minden,ezt kellene kihasználnod.
Engem a magas sarkú cipők is megtalálnak,nem zavar ha 190cm vagyok.
Hmmmm ..... milyen magas vagy?
Én 182, eddig még mindig találtam magamnak megfelelő ruhát és cipőt - normálisat, menőt, szexit ..... mikor mire van igény ..... igaz, a lábam csak 39-40-es ..... egyedül a nagyon magas sarkú cipőről "kell" lemondanom, de az nálam nem szívügy ..... :o))
Ja, és nem speciális üzletben vásárolok .... :o)
Szerinted holtalálok menő cuccokat, mert minden nadrágnak rövid a szára, minden fölsőnek a dereka és az ujja, a kínai XXXL pedig nemjó.
Nos?
és akkor ne akarjak alacsonyabb lenni...
A 41-es cipő kínálatról nem is beszélve.
Az, hogy kilógsz a sorból, csak rajtad múlik, hogy előny-e vagy hátrány ..... valamilyen szempontból mindenki kilóg a sorból .... :o))
Magasak számára is vannak menő cuccok .... sőt! :o))
A pasikat nem a magasságod vagy az alacsonyságod vonzza, hanem a kisugárzásod! :o))
Kukaság :)
..mind a három dolog.
Én azért szeretnék alacsony lenni, hogy
- ne lógjak ki a sorból,
- találjak magamnak menő cuccokat,
- több pasi kínálat stb.
a magasabbak többet ehetnek:)))
jobban eloszlik a súly:)
Egy kistermetű férfi ellentmondásos jelenség, de mégiscsak férfi-ám a kistermetű nők a magasakhoz képest, mintha egy más nemhez tartoznának, az alacsony nő sohasem szép"-mondta az öreg Arisztotelész (Friedrich Nietzsche-A vidám tudomány)
Ezt ő mondta, persze azért ezt én túlzásnak tartom, mert alacsonyban is vannak gyönyörűek.
Miért is ne lehetne egy magas nő is törékeny??? Ezt a hülyeséget....... Klikk ide:
Ő pl 178 cm és szerintem éppen olyan törékeny nőnek tűnik, mint akármelyik apró társa.
Itt vannak a (170-180cm)magas hírességek, akik kapásból eszembe jutottak: Charlize Theron, Catherina Zeta Jones, Nicole Kidman, Gwyneth Partlov, Cameron Diaz, Giselle Bündchen, Dayana Mendoza, Zimány Linda, Dukai Regina, Budai Zsuzsi...
Azért ők szebbek szerintem, mint akiket te felsoroltál, persze ízlések és pofonok.
Az unokatestvérem 183cm,ő utálja..a nővére is ekkora,ő imádja :)
Egyikük modellkedett,és mindig a középpontban volt,a másikuk farmer-póló és megpróbálta olyan kicsire összehúzni magát,amilyenre csak tudta.Személyiség kérdése..
Ja,így már érthető :)
Viszont én nem szeretnék alacsonyabb lenni,és magassarkút is szívesen viselek a magam 180 cm-vel.
Ami igaz,a volt férjemmel egy magasak voltunk és nem szerettem magasabbnak tűnni,ma már ilyesmi nem érdekel.
Az idő megoldja az ilyen problémákat.
A debella lehet szeretne vékonyabb lenni,a törékeny meg magasabb,de ezt elsorolhatnánk ám :D
Ezt én sem:)
...és a magassarkú nem viselését sem....
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?