Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)
:)
Mi nem feküdtünk le egymással, amíg volt a másik. Azt gondolom, hogy ennél tisztességesebben nem lehetett volna csinálni. Én félreálltam, amikor azt mondta, hogy megpróbálja azt helyrehozni. De nem ment nekik.
Az ember szereti magát áltatni azzal, hogy persze velem nem tenné meg. Azt megérezném.
Hát ti tudjátok.
Én nem kajálom be az önáltatásaimat.
Legalábbis nem mindet :O))))
Mondom, én abban is őszinte voltam, hogy csalok. Most abban, hogy nem teszem meg.
Ez felfogás kérdése. Aki átverni szokott, az téged is fog. Miért lennél kivétel, ha neki ez működött?
Mert én döntöttem. Amúgy én a korábbi kapcsolataimnak is elmondtam, hogy nem vagyok hűséges típus.
Most már azt mondom, hogy az vagyok.
Ha egy olyan emberrel alakulna ki kapcsolatom, aki csalná a párját x időn keresztül velem, úgy, hogy otthon eljátsza a minden okét, és hazudozik, hogy mikor hova megy, egy ilyen emberben nem tudnék bízni.
Nincs különbség, hogy mással teszi, vagy velem.
Most mással, mert magát nézi. Ha velem szemben ugyanez lesz a helyzet, akkor velem szemben is maga érdekében engem fog átverni.
Igen, de te is megtetted, nem? Most gondolom mégis elvárod, hogy bízzon benned a párod, hiszen nem akarod újra megtenni.
A baj csak az, hogy nem tudjuk előre, ki az, aki újra megteszi majd és ki az, aki nem.
Én voltam, csak ott nem volt gyerek, nem tudom, ez mennyiben változtatna a dolgokon, de mivel ő tuti megérzi, ha gond van otthon, okosnak kellene lenni.
Én elhagytam, de mintha ezt is írtam volna már itt. Szerelmes voltam, de tudtam, hogy nem akarok úgy élni, hogy minden 10 perc késésénél azon járjon az agyam, hogy éppen kivel szexelhet. Van elég nehézség az életben, nem kell magunkra húzni direkt még egyet.
Én nyugis, magabiztos típus vagyok. Olyan: "akinek nem tetszik, lelécelhet" típus. Vagy: "Aki menni akar, menjen, én is utálnám, ha nem engednének el" meg ilyenek :)
Per pillanat azt is mondom, hogy nem bocsátanám meg a megcsalást és ezt tudja a párom is. Szerencsém iy van, nem maradnék egyedül, nagy a család és van néhány barátom is. Ha meg is bocsátanám a megcsalást, nem tudnám elfelejteni, soha többé nem bíznék meg benne és szépen lassan tönkremenne a kapcsolatunk. Én ezt nem akarnám megvárni. Ha kitudódott, lehet pakolni.
Dehogy lehetnek. Ez önbecsapás.
Tiszta érzések tiszta körülmények között lehet, tiszta helyzetben.
További ajánlott fórumok:
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat