Mi a véleményetek arról, ha valaki szerető vagy szeretőt tart? (beszélgetés)
Nemtudom.
Majdnem az lettem. Vagyis, ha nagyon őszinte akarok lenni nem rajtam múlott, hogy az legyek.
Nemtudom miért pont egy foglalt férfibe láttam meg azt a pluszt. Nem gondolok róla semmit.. valaki mindenképpen sérül, általában többen is.
Ha a két oldal közül választani kéne, akkor inkább a szerető oldalán állnék, mert az még mindig nem olyan csaló, mint a másik. :)) (főleg, ha nem tudja, hogy ő "csak" szerető)
És ebben az esetben kisebb a leklifurdalás és a kilépés is könnyebb, nem kell otthon vezekelni vagy veszekedni.
Mondjuk én nem is értem a kérdést rendesen.
Aki szeretőt tart, az kapcsolatban él és van egy szeretője, a szerető meg az, aki egyedülálló és a kapcsolatban élőnek a szeretője? Vagy mi???
Ez lenne a két oldal, ami közül választani kellene?
Ha így, akkor az egyedülálló biztos, hogy kiszolgáltatottabb helyzetben van, míg a tartónak ott van hátországnak a legális partnere.
Mindenkinek igénye szerint.
Disznót nem lehetne inkább tartani?
Mindkét oldalon voltam.
Fene tudja. Mindennek oka van. Persze lehet mondani "inkább váljon el előbb mintsem szeretőt tartson" stb stb. De ha ott a család gyerek és netán jó nagy vagyon.... Akkor nehéz.
Egy biztos amiről a másik nem tud az nem fáj. A saját lelkiismeretevel meg mindenki úgy számoljon el ahogy tud
Így igaz. Én bólogatok. :)
Csak magáról a szerető kérdéskörről kérdezett a TI, erre válaszoltam.
Nyilván a szeretőség lehet egy pár hetes botlás és lehet évekig tartó hazudozás is. Ez utóbbi már megalázás.
Akkor mi lenne ha egyszerűen nem lépne félre egyik fél sem hanem megpróbálná helyre hozni az elcseszett házasságát ahogy régen pl a nagyszüleink tették?
Marha könnyű váltani pár, feladni, nem harcolni...dolgozni érte...pedig a következő se lesz zökkenőmentes.
Ha pedig végképp nem lehet helyrehozni akkor igenis jobb elválni, a gyerekek miatt is mert semmi jó nincs nekik abban ha végig nézik azt ahogy anya-apa öli egymást...
Igazán, kedves, hogy érdekel a hogylétem:D
Köszönöm! Alakulok. Még van 3 db antibiotikumom, és reménykedek benne, hogy mire elfogy addigra tényleg meggyógyulok!
ez egy iszonyatos vírus volt. Napokig nem tudtam köhögni, mert annyira fájt a mellkasom a köhögéstől, hogy majdnem meghaltam, de túléltem! És talán javulgatok!
Szerintem mindkettőt kell nézni egyformán.
Hol az emberi tartás a másik felé és magam felé IS?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt?
- Te szeretnéd tudni, ha a férjed szeretőt tart?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Szeretők... Mit gondoltok arról, ha egy férfi nem szeretne a szeretővel aludni, de minden nap keresi, becézgeti. 9 éve tart a viszony
- Falun lehetetlen szeretőt tartani?