....szereted a kutyákat? Itt a helyed! (beszélgetés)
Szia!
Valóban sokat tanulhatunk tőlük!
Sztem, olyan rosszul hangzik, hogy korcs! Ők is keverékek, csak többszörös keverékek!
Aranyosak lehetnek .....
Szia!
Jó, hogy itt vagy!
Mivel a Goldi is még ifjú, nevelheted a 3 "gyereket"
Kivel lesz a legtöbb gond?????? :):):)
hát a finom ébed a gazditól a saját tálkájában az biztos jól fog esni neki:)
remélem minden rendben lesz:)
szorítok hogy minden rendben legyen a kutyusoddal!
jobban van már?
egyébként nagyon édi pofija van:)
azt mondjátok meg nekem hogy miért van az hogy egyes embereknek fura az ha valaki nagyon szereti a kutyáját? miért olyan hihetetlen ez egyeseknek?
A kutya soha nem hagy cserben,a leghűségesebb élőlény a világon és igenis sok ember példát vehetne róluk!
sziasztok:)
csatlakozom én is hozzátok:)
nekem egy 7hónapos labrador kutyusom van Berci akit imádok:)
karácsonykor vesztettem el 8éves malamut kutyusomat egy kullancs miatt...:(
Utána nagyon hamar jött Bercike mert az az igazság hogy nem bírok kutya nélkül élni:) enyhítette a fájdalmamat az hogy volt egy kicsi kutyus akivel törődhettem és így nem gondoltam minden percben Atika elvesztésére és nem bántam meg a dolgot:)Imádom a kis drágámat:)
de Atika ugyanúgy hiányzik még most is és azt hiszem fog is hiányozni:( ő volt 8évig legjobb barátom és imádtam őt:(
Sziasztok! Amióta az eszemet tudom (nem vagyok mai csirke), mindig voltak kutyáink. Ők is nagy szerepet játszottak abban, hogy a városi panel helyett, vállalva a bejárást inkább egy közeli nagyközségben lévő kertes házat választottunk.
Jelenleg egy németjuhász-roti keverék (Cézár), egy puli (Buksi) és egy szálkásszőrű tacskó keverék kutyusunk (Töpszlix) van.:) A puli kivételével minkét kutyust befogadtuk. A németjuhász 2 hónaposan menhelyre került volna, a másikat egy autóból tették ki.
Nektek és a kutyiknak is kellemes napot kívánok!
Nekem egy németjuhász kutyám van.
Szegényem már 10 éves :-(
És a neve Benji!!!
Hebbor!-Gyönyörű a kutyusod!
Nekem ujfoundlandim van,1/5 éves
Sziasztok! Én is csatlakozom. 10 évesen kaptam az első kutyusomat. Ő tényleg az enyém volt minden tekintetben, 14 évig élt. Egy éves volt a nagylányom, mikor elment. Már akkor tudtam, hogy szeretnék majd még egy kutyust, de aztán terhes lettem. Most hogy a nagylányom 6, a pici 3 éves, végre betudtam vállalni egy kutyust.
Egy fél éves golden retrieverem van, a 3. gyerek. Imádják a lányaim is.
Jó éjszakát és szép álmokat
minden két és négy lábúnak!
Szia!
megnézem!
Nézd meg az adatlapom:)
Beagljeim vannak egyébként. Régebben voltak Basseteim és Boxerem.
Szia!
Milyen kutyád van?
Szia!
Gratula a bébikhez!
Milyen fajták ?
Szép álmokat a picinek és angyalkák őrizzék álmait, hogy Te is pihizz!
simi a két 4 lábúnak is!
Szia !
Közénk való vagy!
Szia!
Bocs, nem győzködni akarlak, de gondoltál már arra, hogy mennyi szeretettől, kedvességtől és hűségtől fosztod meg magad?
....és a szeretetből soha nem elég!!! sztem